pátek 4. května 2018

SPOTŘEBOVÁNO za DUBEN 2018

Krásný pátek vám všem! Dnes tu máme nový článek a tentokrát to jsou spotřebovanci za měsíc duben 2018. Opět v článku najdete i tipy na kousky do domácnosti a dokonce jednoho kokosového zabijáka. Pokud jste kokosoví nadšenci, musíte ho mít. A co to je? To se dozvíte v průběhu čtení článku. Věřím, že se těšíte a jdeme na to!


FREEMAN DEEP CLEARING MASK HONEY AND TEA TREE OIL 
Masky od této značky mám všeobecně ráda. Ani tahle nebyla zklamáním. Pěkně vyčistila a projasnila pleť, stáhla póry a zároveň pleť vypadala zdravěji a jemněji. Maska mi vystačila asi na 5 použití na celý obličej. 

YVES ROCHER BOTANICAL SCRUB
Peeling jsem dostala minulý rok v dubnu jako dárek v prodejně k narozeninám. Tento rok ho teprve vyhazuju a to jsem si jistá, že by mi ještě půl roku vydržel. Nicméně jsem ho chtěla dopotřebovat, aby se nějak nezkazil, tak jsem ho vzala do sprchy a vydrhla s ním celé tělo. Je to opravdu hrubší peeling s krásnou vůní broskví, který výborně exfoliuje pokožku na obličeji i těle. Mě vydržel tak dlouho hlavně proto, že jsem ho používala malé možství a pouze na obličej. Je skvělý. Akorát trochu vysušuje, je potřeba určitě hydratovat. 

SEPHORA INSTANT MOISTURE CREAM
Můj původní nejoblíbenější krém od Sephory. Bohužel nyní ho převálcoval Astrid, který je tak dvakrát levnější a i lepší. Nicméně mohu rozhodně doporučit, krém je výborný na smíšenou pleť.

GARNIER ESSENTIAL CLEANSING WIPES
To jsem si zase jednou koupila dražší odličovací ubrosky. No, dražší. Byly ve výprodeji za nějakých 44 Kč, normálně asi za 89,90. Tak jsem je čapla s tím, že budou určitě super, když vyjdou normálně skoro na stovku. Bohužel moc dobré nebyly. Odličovaly sice poměrně fajn, i když nebyly úplně extra vlhčené, ale mírně mě po nich i pálil obličej a někdy zůstal i podrážděný a červený. Škoda.


BALEA ANTI SCHUPPEN ŠAMPON
Šampon byl překvapivě docela fajn. Příjemně nevtíravě voněl a pěkně pěnil. Vlasy po něm vydržely nemastné klasickou dobu, jako po jiném šamponu. Byla jsem docela spokojená.

BALEA FAIRY DUST TEKUTÉ MÝDLO
Tady jsem se nechala unést obalem. Víly miluju. Ale díkybohu jsem si z této limitky vzala jen mýdlo, které mě nalákalo balením s vílou a třpytkami uvnitř mýdla. Krásně jahodově vonělo, dobře mylo, ale třpytky většinou na rukou moc nezůstaly a spíš se smyly při umytí rukou. 

SALOOS KVĚTINOVÁ VODA ROZMARÝNA
Výborná věc na dočištění obličeje, přestříkání během dne nebo před aplikací olejíčku. Bohužel voda opravdu rychle ubývá.

AVON GREP A MÁTA SPREJ
Tyhle spreje používám ráda zejména do bytu na provonění WC, nebo polštářů a tak. Na sebe je moc nestříkám. Voněl pěkně, svěže a příjemně. Ale znovu bych si tuto parfemaci nevybrala.



CHILLY INTIMA GEL PRO INTIMNÍ HYGIENU
Výborný, mírně chladivý a osvěžující mycí gel na intimní hygienu.

VOLLARÉ MASKA A PEELING NA NOHY
Peeling nohy krásně zjemnil a maska se do nich ihned vpila a krásně nohy hydratovala. Na extrémně suché nohy to nebude, ale na středně suché je to fajn věcička.

BLEND A MED ZUBNÍ PASTA
Pasta mě nenadchla. Moc dobře zuby neumyla a nezanechala ani dobrý pocit v ústech.

GOLDEN ROSE ŘASENKA CITY STYLE
Řasenka se zajímavým kartáčkem, která je skvělá k pročesání a nalíčení umělých řas. Nezanechá na nich zbytečné nánosy produktu. Vhodná bude i pro ty z vás, které chtějí přirozené líčení očí.

ALVERDE TĚLOVÉ MÁSLO
Průměrně hydratační a fajn tělové máslo. Konzistencí to ale určitě není klasické hutné tělové máslo. Spíš se jedná o hutnější krém. Ale i tak je docela dobrý. Mě možná už trochu obtěžuje ta vůně, ale jinak je plus za to, že je přírodní.

SALLY HANSEN ZAPÉKACÍ LAK DO LED LAMPY PING PONG
Velice krásná nude růžová barva laku na nehty. Moc ráda jsem tento lak používala na zapékání do Led lampy. Vždy když jsem nevěděla jakou barvu, vzala jsem tuhle a nikdy jsem nešlápla vedle. Lak mi vydržel asi rok a půl.


DENK MIT UBROUSKY DO DOMÁCNOSTI GRANÁTOVÉ JABLKO
O ubrouscích jsem vám už psala. Jsou skvělé na utření čehokoliv a zanechávají po utření krásnou sladkou vůni jablka. Už mám několikáté balení a koupím znovu.

BREF BLUE AKTIV ZÁVĚS DO WC
Závěs do WC, který je sice dražší, ale opravdu dlouho vydrží. Jeden závěs mi vydržel snad přes měsíc a půl. Neustále zbarvuje vodu do modra, což se mi moc líbí a co oceňuju. V záchodě to zkrátka vypadá pak lépe. Určitě koupím znovu.

LINTEO VLHČENÝ TOALETNÍ PAPÍR PRO DĚTI
Příjemně parfemovaný a i dobře vlhčený toaletní papír, který bych mohla určitě doporučit.

KISCHEL WEICH AVIVÁŽ
Já mám asi nějakou úchylku na modře zabarvené aviváže. Mám pocit, že zkrátka vždy musí vonět dobře. Tahle aviváž nebyla vyjímkou. Prádlo příjemně provoní a následně i místnost, kde se suší. Z prádla ale už nějak moc cítit není.

SILAN AROMATHERAPY AVIVÁŽ KOKOS 
Tak tenhle kousek objevený v glanc boxu byl zabiják. Opravdu neskutečně silně voňavá aviváž, která byla cítit i ze suchého prádla. Hrozně moc prádlo i místnost provoní. Pokud milujete kokos - směle do ní. Budete ji milovat!


Jaká je vaše spotřebovaná hromádka za duben?  Zaujalo vás něco z dnešního článku?

14 komentářů:

  1. Ten peeling od Yves Rocher zrovna používám :-) a kokosový Silan jsem také už měla, jen bych uvítala více kokosovou vůni, kterou zbožňuji :-) a co se týče vlhčených ubrousků, ty mám doma asi patero balení, používám je snad na všechno :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojky,
    taky mám pocit, že modré aviváže jsou nejlepší a kupuje je:-) Ta kokosová byla moc příjemná, a to kokos nemám nějak extra ráda. Peeling z YR jsem kdysi měla a nějak mi nesedla parfemace, ale konzistence byla skvělá. Líbí se mi ten odstín laku na nehty:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ten scrub od YR mám a jsem z něj naprosto nadšená..voní prostě božsky:D.
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  4. Krém od Alverde mám také je skvělej a ten aviváž jsem taky nedávno zkoušela akorát jiný :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten krém od alverde je super a ty tělové spreje od Avonu mám taky ráda :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  6. Mám tyhle "spotřebovací" články ráda, ale málokdy tam objevím něco, co jsem vyzkoušela taky. U tebe jsem náhodou produkt, který jsem taky vyzkoušela, našla - ovšem jen díky tomu, že máš v článku i drogerii, nejen kosmetiku. Měla jsem totiž aviváž (a taky jsem byla spokojená).
    Stáňa (http://werka13.blog.cz)

    OdpovědětVymazat
  7. Skvelé veci :) Mňa najviac zaujala Freeman maska, tie mám veľmi rada :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)