středa 2. května 2018

ZIAJA MICELÁRNÍ VODA - PŘÍRODNÍ OLIVA

Dnes tu pro vás mám článek, týkající se výrobku značky ZIAJA. Konkrétně se jedná o můj druhý výrobek této značky. Tím prvním byl krém na ruce, který mi ale bohužel moc nesedl, jelikož skoro nehydratoval. Druhým výrobkem je micelární voda, kterou jsem našla v superboxu s kosmetikou na tak sem se jí samozřejmě rozhodla vyzkoušet.


Začnu balením. To je jednoduché a celoplastové. Plast je takové střední tvrdosti a dá se zmáčknout. Má zelenou barvu a bílé nápisy. Nahoře klasický otvor na nalévání produktu s uzavíráním jako u každého druhého sprcháče. Balení je vcelku fajn. Je jednoduché a pěkné. Objem má 200 ml. Vůni nemá skoro žádnou. Něco málo tam cítit je, ale jako vůni nebo parfemaci bych to nepopsala. Je to něco zastřeného a nedá se mi to popsat. Cena se pohybuje od 89 Kč.

Micelární vodu jsem používala klasicky tak, jak jsem zvyklá. Nanesla jsem na vatové tamponky a začala s odličováním očí. Přiložila jsem tamponek s micelárkou na oko, chvíli přidržela a následně jemně promnula a sundala i zbytky očního makeupu. Tady bohužel přišel první problém. Při odličování očního makeupu mě z micelární vody pálily oči. A to má vzadu na obalu napsáno, že zklidňuje podráždění. Tak to si bohužel nemyslím, když ho naopak vyvolá. Co se týče odličovací schopnosti na očích - musím naopak napsat, že jsem spokojená. Výborně odlíčí stíny, linky i několik vrstev řasenky. Je na ní napsáno, že  zabraňuje vysušování pleti. S tím asi mohu souhlasit, jelikož jsem pleť nějak napnutou nebo nepříjemně vysušenou určitě neměla, naopak.


Při odličování zbytku obličeje jsem žádný pálivý pocit neměla. Při každém odličování byl problém v oblasti očí. Pálení bylo a i je velmi nepříjemné a slzí mi z něj oči. Oči s micelární vodou už moc neodličuji, jelikož je to vážně nepříjemné. Zbytek obličeje micelárka zvládá odlíčit opět s velkým přehledem, stejně tak, jako již zmiňované oči. Krásně sundá veškerý makeup a nečistoty z pleti. Já po použití micelárky obličej ještě dočišťuju mycím krémem na obličej.

Za sebe bych micelárku doporučila i nedoporučila. Doporučila bych jí na celý obličej, ten odlíčí famózně - odlíčí famózně i oči, ale na těch bohužel velmi nepříjemně pálí. Takže dnešní recenze je ve výsledku tak 50/50. I když odličovacími schopnostmi se velmi blíží Biodermě. Ale tím pálením rozhodně ne. Škoda.

Znáte tuhle micelární vodu? Jaký je váš top výrobek od ZIAJA?


6 komentářů:

  1. Ich telové peelingy sú super a tiež ich prípravky do sprchy. Z pleťovej kozmetiky mi zatiaľ nič extra nepadlo do oka.

    OdpovědětVymazat
  2. Tuhle micelární vodu jsem ještě neměla a celkově jsem moc výrobků od této značky nezkoušela. Jinak se mi líbí, ale nebyla by pro mě, protože si micelárkou odličuji i oči. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Z téhle řady jsem měla snad všechno.. kromě micelárky :D. Vyzkoušela jsem sprchový gel, tělové mléko, tělové máslo, krém na obličej, intimní gel a odličovací mléko.. miluju tu vůni a jemnost, kterou má Ziaja :)
    RIGHT HERE RIGHT NOW

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Něco na intimní hygienu taky ráda koupím a vyzkouším :))

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)