úterý 19. června 2018

CO JSEM SI POŘÍDILA NOVÉHO Z KOSMETIKY?

Krásné úterý vám všem!

Dlouho jsem nedělala článek, kde bych se vám pochlubila se svými kosmetickými novinkami. A protože i já sama mám takové články ráda, rozhodla jsem se to napravit a článek vám sepsat. Kosmetiku už nenakupuju ve velkém a přijde mi jako naprostá zbytečnost, syslit doma tunu kosmetiky. Miluju ten pocit, když mi něco dojde a můžu si jít vybrat něco do obchodu. Asi by mě stresoval pocit, že musím šáhnout do šuplíku, protože tam mám ještě dvacet produktů ve frontě a nemůžu tak jít a koupit si nějakou novinku a nebo zkrátka něco, na co mám  zrovna náladu. Určitě víte, jak to myslím. No a proto si kosmetiky kupuju opravdu jen málo a mám doma většinou jen jeden - maximálně dva tytéž produkty. Když mi přijde nějaká spolupráce je jich samozřejmě více, ale já sama kosmetiku již dlouho nehromadím.

Protože mi docházel tělový krém a chtěla jsem vyzkoušet nějakou novou značku, sáhla jsem po tělovém másle Green Pharmacy, které obsahuje brusinku. Na obličej jsem pro změnu chtěla vyzkoušet nějaké nové sérum a séra od značky Delia mám moc ráda. Takže jsem sáhla po jistotě. Tedy snad po jistotě. Nejsem si jistá, ale myslím si, že toto kolagenové jsem ještě neměla. Má překrásné balení! Na večerní vyčištění obličeje jsem si oblíbila krémové odličovače. Proto jsem také sáhla po dalším, který je z olivové řady od firmy Biofresh. Ten papírový obal je naprostý luxus!



Na suché vlasy mě nebaví dávat olejíčky. Nesnáším ty umaštěné ruce. A tak jsem si na roztřepené konečky a na sušší konce vlasů místo olejíčku koupila balzám z Yves Rocher, který je velmi dobře hodnocený. Dává se na vlasy přes noc, tak jsem na ten zázrak moc zvědavá. Zrovna když píšu tento článek, mám ho poprvé ve vlasech. Co mi doma také docházelo bylo tonikum. Opět jsem sáhla po novince a to od značky Delia, od které jsem žádné tonikum nezkoušela. Toto by mělo být hypoalergenní a navíc se mi opravdu hodně líbilo balení. Posledním kouskem je přírůstek z Avonu a to je chladivý sprej na nohy s mátou. Tato řada na nohy s mátou mě moc zaujala a jeden kousek jsem musela mít. No a takovou nejpraktičtější věcí se mi zdálo právě tohle. Hlavně teď na letní měsíce.

Znáte některý z těchto kousků a těšíte se na jejich recenze?


18 komentářů:

  1. Znám krém na vlasy od Yves Rocher, který je super, jinak ostatní značky jsou pro mě celkem neznámé :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  2. S tím nakupováním kosmetiky to mám teď úplně stejně, taky už doma nemám tři krabice plné kosmetických zásob :D

    OdpovědětVymazat
  3. Zaujal ma balzám na vlasy od YR, ten som ešte nevidela, no vyzerá veľmi dobre. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám doma ten balzám na vlasy v cestovním balení a jsem docela spokojená. Výrobky mě samozřejmě zaujaly a těším se na recenze.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ani nevěděla, že je i v cestovním balení :)

      Vymazat
  5. Moc hezké novinky a těším se na recenze :).

    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat
  6. Delia sérum mám ve vzorečku a dávám si to pod krém a teda perfektní sérum :) Byla jsem spokojená.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  7. poznám iba balzám na vlasy od YR, takže sa teším na recenzie ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Máš recht. Zrovna nedávno jsem nekompromisně vyházela všechnu kosmetiku, kterou už nepoužívám a zakázala jsem si kupovat věci jen tak na zkoušku. Prostě si něco nového koupím, až když mi bude daná věc docházet! :D Jinak se moc těším na balzám od Yves Rocher, sama mám tu značku moc ráda :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  9. Já se taky snažím kupovat jen to co z kosmetiky aktuálně potřebuji, ale ne vždy to vyjde :D Nicméně jsem moc zvědavá na ten balzám na vlasy od Yves Rocher, nakupuji tam ráda a spoustu produktů mám oblíbených :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)