pondělí 4. června 2018

SPOTŘEBOVÁNO za KVĚTEN 2018

Krásné pondělí vám všem. Dnešní článek je mým oblíbeným. Ráda prázdné obaly střádám a ještě raději je následně třídím do plastu, papíru a skla. Nevím. Je to takový můj rituál, který mě vážně baví. Nejprve produkty spotřebuju, pak si je uložím do krabice a následně vytřídím do odpadu. Taky třídíte prázdné obaly od kosmetiky? Nebo je házíte klasicky do koše a je vám to jedno? Já jsem je dřív házela klasicky do koše, ale od té doby, co jsem si ověřila, že je mohu házet i do tříděného odpadu je třídím a navíc mě to i moc baví. Tak mi dejte vědět, jak to máte vy.

1. RYOR DEPILAČNÍ FOLIE NA TĚLO 
Depilační folie jsem zkoušela asi jen jednou. Ale efekt byl nulový. Nicméně přemluvila jsem se k tomu, zkusit je znovu. Koupila jsem si tyto od Ryoru a musím uznat, že byly celkem fajn a opravdu něco vytrhaly. Nevytrhaly vše a bylo jich v balení docela málo - asi by to nestačilo na jednu nohu od stehna ke kotníku, ale na zkoušku to bylo fajn. Pokud si s tím chcete trhat třeba jen podpaždí a nebo ruce, vydrží vám déle. Pokud nohy, tak to za mě nedoporučuju, na to je to zbytečné drahé a ani vám to nejspíš nevyjde.

2. ASTRID BEAUTY ELIXÍR DENNÍ KRÉM
Jednoznačně nejlepší krém na obličej, který jsem kdy měla. Je skvělý. Velice příjemná textura, krásně se roztírá, vstřebává, hydratuje, voní a navíc je v božské krabičce a za směšnou cenu.

3. CD DEO WATERLILI 
Deodorant jsem si zakoupila hlavně do kabelky na přestříkání přes den. Na to byl opravdu super. Krásně a příjemně voněl. Deo funkci plnil minimálně, ale na osvěžení během parného letního dne je to fajn kousek.

4, 5. GARNIER MATCHA A KAOLIN MASK a ANTI-PICKEL HŘEJIVÁ MASKA
Masky od Garnieru mám moc ráda. V Německu si vždy nějakou ulovím. Tato MATCHA byla v boxu a jsem s ní také spokojená. Krásně vyčistila pleť a zanechala ji jemnou, příjemnou na dotek a krásnou. Hřejivá maska je právě ulovená z Německa a je také účinky skvělá a navíc krásně hřeje!

6. ZIAJA PŘÍRODNÍ OLIVA MICELÁRNÍ VODA
Micelární voda s velice dobrými odličovacími schopnostmi. Těmi bych ji přirovnala k Biodermě. Nicméně určitě se k Biodermě přirovnat nedá svým pálením. V očích velice hodně a velice nepříjemně pálila, což je škoda, jelikož micelárkou odličuju vždy oči a následně pleť.

7. DERMACOL JEMNÝ ČISTÍCÍ KRÉM
Jeden z nejlepších produktů na mytí obličeje, které jsem kdy měla. Skvělý a jemný mycí krém, který zanechával pokožku vláčnou, čistou a hydratovanou.

8. AVON TĚLOVÝ SPREJ
Tyto tělové spreje si vždy bezhlavě nakoupím a následně je většinou používám na wc. Co k tomu dodat. Voní pěkně, vydrží cca hodinu a jsou fajn na přestříkání v létě a nebo klidně i na wc :D .

9. BALEA TUCH MASKE COOL CAMEL
No co vám budu povídat. Obal byl tím důvodem, proč jsem masku chtěla. Obaly od Balea jsou zkrátka jedinečné, neodolatelné a skvělé. Maska byla příjemně navoněná, vůně mě nějak nedráždila, ale někoho by asi mohla. Na obličeji byla příjemná a chladila. Zanechala ji mírně hydratovanou. Maska na obličeji docela držela a z obličeje nestékala tekutina, kterou byla napuštěná.


10. LANZA UNIVERZAL
Lanza se stala mým opravdu oblíbeným pracím prostředkem. I když do pračky nedám aviváž, tak prádlo krásně voní a je čisté.

11. SAVO PEREX KVĚTINOVÁ VŮNĚ
Savo jsem používala zejmína na takovou "desinfekci" oblečení, které jsme nosili, když jsme byli v zimě nemocní a nebo zkrátka na koberečky na wc a tak dále. Trochu "savově" smrdělo, ale jinak jsem byla spokojená.

12. DENKMIT AVIVÁŽ
Krásně a příjemně vonící aviváž, která stojí dvacet-devět korun. Za hubičku hodně muziky.

13. DENKMIT PŘÍPRAVEK NA PODLAHY LIMETKA
Můj nejoblíbenější prostředek na podlahu. Opět z DMka. Příjemně citrusově a svěže voní a vůně v místnosti i nějakou dobu vydrží.

14. DENKMIT ČISTÍCÍ UBROUSKY
Čistící ubrousky, se kterými utírám prach, stoly, něco vylitého na zemi. Utírám s nimi i zrcadlo, umyvadla a zkrátka vše, co mi přijde pod ruku. Mohu jedině doporučit.

15. ALOUETTE VLHČENÝ TOALETNÍ PAPÍR HEŘMÁNEK
Moc dobrý vlhčený toaletní papír z Rossmanna. Vždy když nevím jaký vzít, jdu pro tento.

16. DONTODENT ÚSTNÍ VODA
Hodně agresivní ústní voda, která mi právě kvůli své agresivitě nevyhovovala. Hodně pálila a celkově byla taková až moc - agresivní. Už bych ji nekoupila.

17. COLGATE ZUBNÍ PASTA
Když nevím co, sáhnu po Colgate. Zuby vyčistí dobře, nedráždí dásně a je to zkrátka klasika za pár korun.


Co se vám líbí nejvíc a co vás zaujalo?

10 komentářů:

  1. Taky doma třídíme odpad a nejvíce mě zaujala maska od Balei, taky se mi líbí ty obaly.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. S micelárkou Ziaja naprosto souhlasím. Až jsem se divila, že je tak levná a přesto účinná. Od Astridu z řady Beauty Elixir momentálně používám čistící olejíček a ten je také skvělý. Krémík mám také a ještě čeká na vyzkoušení :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  3. Třídím. Všechno - nejen obaly od kosmetiky.
    Z tvé spotřeby znám samozřejmě Colgate a pak tělový sprej Avon, mám i stejnou vůni. Používám ho teď na přestříknutí v kanceláří (okna na jih bez klimatizace) jako osvěžení - na to je docela fajn. Astrid krémy jsou většinou dobré - tenhle konkrétní neznám, ale měla jsem jiné a nebyly špatné. A aviváž z DM má dobrý poměr cena-výkon, měla jsem sice jinou vůni, ale vyhovovala mi
    Stáňa (http://werka13.blog.cz)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem vyzkoušela všechny tři tuším (myslím že víc těchto s uchem nemají) a jsem taky spokojená :)

      Vymazat
  4. Áno s krémom od Astrid môžem len súhlasiť, tá textúra je super. Ja som už dva minula ale prišli mi Ďalšie dva z čoho sa veľmi teším. A masku od Balei som si tiež kúpila len kvôli obalu a mne prišla taká že ani mi nepomohla ani nepoškodila tvár. Ale ja si ich proste tak rada kupujem <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to tak, obal vždy naláká.. a hlavně ta barevná a hravá Balea..

      Vymazat
  5. Jediný z produktů, které jsi za květen vypotřebovala, který znám, je ta hřejivá maska od Garnieru. Mně vyhovovala a je hlavně skvělá na zimu, protože zahřát si obličej - no není nic lepšího :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)