úterý 3. července 2018

INDULONA: TĚLOVÉ MLÉKO MERUŇKA, KRÉM NA RUCE HEŘMÁNEK - STOJÍ TO ZA TO A NEBO NE?

Dnešní článek se bude týkat dvou ze čtyř produktů, které jsem dostala ke spolupráci od značky Indulona. Za tuhle spolupráci jsem moc ráda, jelikož produkty mě již dříve zaujaly a chtěla jsem je vyzkoušet. Okukovala jsem je v drogérce, ale nějak jsem se neměla k tomu, pořídit si je, protože jsem na ně četla rozpačité recenze. No a tak dlouho jsem váhala, až se ke mě produkty stejně jednoho krásného dne dostaly a to formou spolupráce, kdy jsem našla v emailové schránce návrh na spolupráci a možnost nějaké ty kousky vyzkoušet. 


První jsem vyzkoušela Indulona - meruňkové tělové mléko. Líbí se mi jednoduché a praktické balení. Oceňuji i to, že má pouze 250 ml. Nemám moc ráda velká tělová mléka, protože mi trvá zbytečně dlouho než je spotřebuju. A díky tomu, že ráda zkouším nové a nové kousky, nebaví mě půl roku patlat se jedním tělovým mlékem. Jsem teda moc ráda, že je mléko tak akorát velké, tedy pro mě. Co se týče vůně, je taková jemnější, ale i tak krásná a moc příjemná. Mléko se dá rychle a dobře rozetřít na suché pokožce. Pokud je na pokožce trocha vody, vytváří chvílemi bílé fleky a dá se roztírat trochu hůř. Po rozetření se do pár minut vsákne a zanechá na pokožce příjemný vláčný film. Nic mastného ani nepříjemného. Naopak. Pocit po natření je velmi příjemný. Pokožka je i jemně provoněná a co se týče hydratace, myslím si, že na léto je to tak akorát. Na mou hodně vysušenou pokožku těla v zimním období by to asi nestačilo, ale to se mohu jen domnívat. Momentálně jsem s mlékem velice spokojená a těším se vždy na další použití. Cenu jsem dohledala mezi 100-120 Kč.



Druhým kouskem, po kterém jsem ihned sáhla byl krém na ruce. Krémů není nikdy dost. Měla bych je používat častěji, ale nějak se nikdy nemůžu přinutit. Tento krém je konkrétně Indulona - krém na ruce kamilková. Balení je klasické, jako u této značky už známe. Jednoduché, vkusné a dobře se z něj produkt vytlačuje, což je velké plus. Krém voní velmi příjemně a opět jemně. Co mě hodně překvapilo - je konzistence. Čekala jsem něco hodně hutného a hodně mastného jako u modré Indulony. Ale opak je pravdou. Tento krém je sice hutnější, ale dá se rychle vmasírovat do rukou. Ruce zůstanou jemné a vláčné, ale opět nejsou mastné. U modré Indulony jsem zvyklá na vrstvu mastnoty a proto jsem si ji nanášela zejména na noc a v zimě. Tuto žlutou kamilkovou Indulonu mohu používat i běžně během dne, protože nezanechává mastný povrch, rychle se vsákne a ruce zanechá příjemně voňavé a i s příjemným pocitem. Jsem opět velmi spokojená. A to jsem si upřímně myslela, že tento krém mi moc nesedne. No a sedl mi úplně skvěle! Cenu jsem dohledala mezi 30-50 Kč.





Celkově jsou moje pocity z prvních dvou produktů vyrovnané. Jsem s nimi spokojená ve stejné míře a moc se těším na vyzkoušení dalších dvou produktů, které na mě v poličce už netrpělivě čekají. 

Máte rádi značku Indulona? Zkoušeli jste nějakou jejich novinku? Co stojí za to?



9 komentářů:

  1. Já měla už několikrát meruňkové tělové mléko nebo spíš hutňoučký krém :-) ta vůně je teď na léto ideální a ráda po něm sahám :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  2. Ještě jsem myslím nic nezkoušela od značky Indulona ale oba výrobky vypadají zajímavě :)

    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda, neznám nikoho, kdo by neměl doma klasickou modrou Indulonu, to jsi asi první :))) :D

      Vymazat
  3. Jejich novinky jsem ještě nezkoušela, ale líbí se mi. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Indulonu jsem měla vždy ráda, jejich krémy na ruce jsou super :) tyhle novinky jsem ještě nezkoušela :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  5. Krém na ruce od Indulony jsem už používala (červený regenerační, který není tak hutný a mastný jako modrá Indulona). Tyhle novinky neznám. Tělových mlék mám doma dostatek, ale krémy na ruce dochází, takže ten heřmánkový je dobrý tip :-)
    Hezký den
    Stáňa (http://werka13.blog.cz)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)