úterý 24. července 2018

INDULONA - Tělový krém a tělové mléko - tentokrát s vůní měsíčku a oliv!


Krásné počasí v posledních dnech mě konečně donutilo k tomu, nad čím jsem už dlouhou dobu přemýšlela. A to je focení produktů do článků venku. S touto myšlenkou jsem si zahrávala už dlouho, ale nikdy jsem ji neuskutečnila. Nicméně o víkendu jsem si řekla, že už musím něco dělat a tak jsem naskládala kosmetiku do kabelky a vyšla s přítelem na procházku a při ní si produkty nafotila. V příštích několika článcích budou tedy krásné letní fotky s ukázkou věcí, které vám chci ukázat a něco vám o nich poreferovat. Věřím, že se těšíte!

Dnešní článek se bude týkat posledních dvou kousků, které jsem dostala na otestování v rámci spolupráce s Indulonou. Dva předchozí produkty jste již mohli vidět ve článku a nyní vám něco napíšu o dalších dvou, které jsem stihla vyzkoušet a pořádně otestovat, jaké jsou.


Tělové mléko Oliva je podobné, jako to meruňkové. Příjemně a jemně voní. Má jednoduché a fajn balení. Na pokožku se roztírá dobře, pokud je suchá. Pokud je vlhká či ještě mokrá ze sprchy, budou se vám na pokožce tvořit bílé fleky a půjde roztírat špatně. Takže určitě doporučuju roztírat pouze na suchou pokožku. Vůně je jemná a nijak nedráždí. Voní příjemně a z pokožky ji jde nějakou dobu cítit. Co se týče hydratace, je to taková průměrná klasika, která neurazí :)


Na krém s měsíčkem jsem se moc těšila, protože jsem žádný nový tělový krém dlouho nezkoušela. Líbí se mi opět jednoduché a vkusné balení. Šroubovat jde jednoduše a rychle. Krém je takové středně husté konzistence a mírně nažloutlé barvy. Voní tak trochu květinovo-bylinkově. Alespoň tedy mě. Moc mě bavilo se s ním po sprše mazat - ale opět platí to, co u předchozího. Nanášet pouze na suchou pokožku, jinak to půjde hůř. Pokožka byla krásně vláčná a jemná. Krém se rychle vstřebal a zanechal kůži vyživenou a pěknou na pohled. Hydratace opět průměr, který je fajn takto na léto.


Znáte některý z těchto dvou produktů? Co máte od Indulony rádi?


13 komentářů:

  1. Klasickou indulonu mám moc ráda. hlavně její vůni

    V3ronika life

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám ráda tělové mléko s meruňkou, to voní úžasně a i tento krém s měsíčkem. Olivy mi moc nevoní :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  3. Indulona je taková klasika :) Měsíčkovou mast od nich používám v takovém to klasickém tubovém balení. Vyhovuje mi právě velikost :)

    Elle about everything

    OdpovědětVymazat
  4. Tyhle dva neznám, ale mám měsíčkový krém na ruce od I. a ten je fajn, dobře se vstřebává.
    A fotky venku se ti povedly.

    OdpovědětVymazat
  5. Nezkoušela jsem, ale mám Indulonu ráda, ten měsíčkový krém mě zaujal :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  6. Oba produkty poznám, no iba z iných blogov :) Sama som ich ešte nevyskúšala, no Indulona je skvelá značka v hydratácii pokožky

    www.frenchstyle.eu

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)