neděle 22. července 2018

TREND IT UP - PŘEKRÁSNÝ MALINOVÝ LAK NA NEHTY č.460


A opět tu máme neděli. Vždycky ten víkend tak rychle uteče. To snad ani není možné. Včera jsme se byli s přítelem projít na Grabštejn, kde jsem nikdy předtím nebyla. Zašli jsme si na prohlídku toho nejzajímavějšího. Viděli jsme například mučírnu, která mě z celé prohlídky zaujala nejvíc. Následně jsme viděli sklepení, původní sochu a i upravenou verzi, která je pro Grabštejn typická. Příjemným plusem bylo, že nás na prohlídce bylo jen pár. Konkrétně já a přítel, nějaký pán s manželkou a paní průvodkyně. Mám ráda prohlídky, kde není tuna lidí. Všeobecně prohlídky hradů a zámků tedy moc nemusím. Spíš bych se ráda sama prošla a na všechno podívala, než poslouchala průvodce či průvodkyni. Ale přítel má prohlídky rád a mě v podstatě nevadí, jen mě nezajímají tolik, jako jeho. Ale někdy se tam dá zjistit něco opravdu zajímavého, to je pravda. No a než jsme na výlet vyrazili, chtěla jsem si upravit nehty na nohou a koupit si nějaké botky. A o tom se více dočtete v dalších řádcích mého článku.

Dnešní článek se tedy bude týkat laku na nehty, který jsem si pořídila na DM eshopu. Dělala jsem tam větší objednávku, jelikož jsem si brala věci do domácnosti, různé čistící prostředky, věci pro kočičku a i nějaké kosmetické kousky pro mě. A protože si na nehty na rukou zapékám LED laky a na nehty na nohou taky - ale ne vždy se mi to na nohy chce - potřebovala jsem si koupit nějaký obyčejný lak, který se nezapéká a bude nalakováno raz dva. Vybrala jsem si krásnou malinovou růžovou letní barvu. Musím uznat, že je barva úplně stejná jako na obrázku eshopu, což mě moc potěšilo! Lak je tedy od značky Trend it up v odstínu 460.


Velkým plusem laku je to, že má klasicky střižený a skvělý kartáček. Má naprosto božskou a intenzivní barvu. Ta je velmi intenzivní již v první vrstvě, kdy si ji na nehty nanesu. Jelikož ale jsem zvyklá dávat si vždy dvě vrstvy laku, dala jsem si dvě. Ale jedna by úplně stačila a lak by vypadal stejně sytě, jako se dvěma vrstvami. Schne opravdu velmi rychle a dělá na nehtech krásný efekt! Jsem s výsledkem velice spokojená. A celkově jsem s touto značkou v DM moc spokojená. Miluju jejich konturky na rty. Líbí se mi i jejich oční stíny, pudry a mám určitě v merku i pár dalších kousků, které chci vyzkoušet.



S lakem jsem tedy velice spokojená a pokud máte rádi kosmetiku Trend it up a nebo od ní chcete něco vyzkoušet, laky můžu určitě doporučit! Nakonec jsem vám do článku výše přidala ještě ukázku bot, které jsem si koupila. Naběhla jsem totiž včera před výletem do obchodního centra a chtěla jsem si pořídit nějaké obyčejné nazouvací jednoduché boty, které by mě netlačily tak, jako baleríny. Mám totiž problémy s několikrát pohmožděným kotníkem a v balerínách mi zkrátka otéká. V Gate jsem si našla krásné a jednoduché nazouvací botky, které mě nikde nebudou tlačit. A dokonce mi u pokladny napočitala místo 168 Kč jen 118 Kč. Což jsem tedy byla velice překvapená a potěšená!


Dejte mi určitě vědět, zda byste chtěli nějaký foto-článek o Grabštějně a taky mi napište, jak se vám líbí tento lak?


12 komentářů:

  1. Minule som hľadala čo si od Trend It Up z DM kúpiť, no odchádzala som naprázdno s tým, že si ešte poopozerám nejaké recenzie na túto značku :D Čiže toto môže byť jeden tip len škoda že si ten štetček nesfotila. Celkom by sa mi to hodilo :)

    Lumi z Recenzie-Kozmetiky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že u tohohle stojanu nesáhneš vedle, mají opravdu dobré produkty.

      Vymazat
  2. Lak vypadá fakt skvěle! a gate mám moc ráda, jen nejbližší obchodní centrum tuto značku nenabízí no bohužel

    OdpovědětVymazat
  3. Naozaj super článok s krásnymi fotkami, proste radosť pozerať❤❤
    Máš veľmi inšpiratívny blog, som rada, že som ho našla :)

    SYDNEY SLEEK | fashion, beauty and lifestyle

    OdpovědětVymazat
  4. Wow je to opravdu nádherná barva :) Od Trend It Up mám jednu nude barvu a výdrž laku je opravdu obdivuhodná :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já moc laky nepoužívám, ale tenhle se mi líbí - fakt pěkná barva. Od Trend It Up jsem měla konturku na rty a byla jsem spokojená (navíc byla ve slevě za úžasných 29,90:-))
    Stáňa (http://werka13.blog.cz)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný lak! Hlavně úžasná barvička na léto :) fotočlánek bude určitě super :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)