úterý 7. srpna 2018

BRANDNOOZ BOX - ČERVENEC 2018

Krásný den vám všem. Řeknu vám, že ty tepla mi nedělají dobře. V poslední době je mi neustále na odpadnutí. Nemůžu jít ani ven na procházku, protože bych sebou po pěti minutách flákla. Pořád musím pít tunu vody a posedávat a ostříkávat se vodou. Tak takhle horké léto jsem si nepředstavovala a ani nechtěla. Škoda, že není normálních 25-28 stupňů se studeným vánkem, to by byla pohoda. No ale počasí nezměníme, tak se to snažím brát pozitivněji a už se těším na podzim. I minulý rok jsem se těšila na podzim. Vždy jsem ho neměla ráda a měla jsem nejraději léto. A teď se to úplně změnilo a podzim je moje nejoblíbenější roční období. A taky už se těším na podzimní výzdobu.


Dnes vám představím obsah brandnooz boxu za měsíc červenec 2018.  V boxu jsem tentokrát našla:

  1. POM-BAR Crackers original 25,90 Kč
  2. RIO MARE Makrela Messicana 89,90 Kč
  3. SPAK Master ketchup 39,90 Kč
  4. HAVLÍK Tyčinky se sýrem a solí 10,50 Kč
  5. DR.OETKER Celozrnný mrkvový koláč 69,90 Kč
  6. STAROPRAMEN COOL okurka a limetka 19,90 Kč
  7. ADY pikantní cibulka 40 Kč 



NEJVÍC MĚ POTĚŠILO
Tentokrát mě v boxu nejvíc potěšila makrela Rio Mare. I když mě docela dost mrzí, že mi neposlali tu v olivovém oleji. Nemám moc ráda ryby v této rajčatové šťávě a podobně. Ale i tak mám tyhle konzervy Rio Mare moc ráda a jsem tedy ráda, že vyzkouším a omáčku asi seškrábnu a dám pryč. Pak mě potěšily taky PomBar medvídci. Jsou chutné, nejsou nacucané olejem a k telce si je umím úplně představit jako dobrou pochoutku, akorát by mohly být slanější. Staropramen určitě v létě potěší každého a i já jsem tentokrát za tohle jedno pití v boxu ráda, jelikož příchuť okurky a limety se mi trefila do chuti. Z čeho mám taky radost je celozrnný mrkvový koláč. Zkusím ho udělat příteli k narozeninám. Místo krtkova dortu, který jsem chtěla koupit. Věřím, že bude dobrý a chutný!

CO MĚ MOC NEPOTĚŠILO
Havlíkovy tyčinky mě moc nepotěšily, ale snědí se doma určitě. Pikantní cibulku taky sníme, ale nadšená z ní nejsem. A kečup? Má cenu se vyjadřovat? Kečupů mám doma z boxů tunu. To mi přijde už jako absurdní, dávat ho neustále do boxu.

MÍNUSY
V letáku je psáno, že balení obsahuje jeden produkt v testovacím balení  v hodnotě cca 6 Kč - nic takového zde nebylo. Navíc v horní části letáku jsou nějaké chyby v tisku - nebo mi to tak připadá. Škoda. Časopisy, které jsem v boxu našla jsou zbytečné, jako vždy. Nevidím důvod, dávat je do boxu s jídlem.

Celkově box hodnotím 3,5 / 5.

JAK SE LÍBÍ OBSAH BOXU VÁM?

WWW.BRANDNOOZ.CZ


14 komentářů:

  1. Po tom mrkvovém koláči už jsem koukala v obchoďáku, ale nikdy jsem na něj nenarazila. a Havlíkovy tyčinky jsou fajn, občas je kupujeme :-) kečup by mě asi nepotěšil, já osobně ho nejím vůbec, občas přítel... já spíš Ajvar, který je určitě mnohem zdravější a chuťově výraznější.
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kečupů mám z boxu tolik, že ani nemluvím.. :D

      Vymazat
  2. Eh, myslím si, že ten box jde čím dál víc do kytek. Rio mare se dá sehnat i za 60 kč a to pivo je v akci za 12,90 ted :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty ceny zas chápu, že mají nastavené tak, jak původně jsou. Ale vím, jak to myslíš.

      Vymazat
  3. Jediné, co by mě potěšilo je Rio Mare. Jinak celkem obsah boxu dost upadá.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Ten mrkvový koláč vyzerá celkom fajn, musí byť skvelý :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já byla s boxem tentokrát nakonec celkem spokojená. Nebylo tam nic,nad čím bych jásala, ale taky nic, co by mne otrávilo. Staropramen si odnesl syn do práce, k tyčinkám od Havlíka se hlásil manžel... Na víc dojmů můžeš kouknout u mne na blogu.
    Info o produktu v testovacím balení jsem přehlédla, ale taky jsem tam nic dalšího neměla (tedy ještě brambůrky za věrnostní body).
    Jo - grilovaná makrela v olivovém oleji byla v boxu loni v létě, takže asi proto letos s omáčkou :-)
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, tak asi proto. No snad bude dobrá i tak. A ráda se podívám :)

      Vymazat
  6. No z obsahu bych použila tak polovinu, ale není to katastrofa, každopádně časopisy bych vynechala.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  7. Tak nejvíce z celého balíčku mě zaujal mrkvový koláč, ten bych si hnedka dala :) Box jsem si párkrát chtěla objednat, ale zatím jsem se k tomu nikdy nedostala :)

    http://lifebynikys.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, tak třeba někdy objednáš :) Na ten koláč se moc těším, zatím jsem doma nikdy nenašla mrkev, když jsem ho chtěla udělat :D

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)