sobota 4. srpna 2018

DVA PRODUKTY NA VEČERNÍ ODLIČOVÁNÍ, KTERÉ AKTUÁLNĚ POUŽÍVÁM

Dnes vám ukážu dva své oblíbence, co se týče odličování. V boxíku jsem našla dvoufázový odličovač Nivea EXPERT, který je v krásném černém balení. Balení mě zaujalo už v reklamě. A přiznejme si to. Balení produktů je to, co produkt prodává. Když se vám něco líbí, vezmete to. Je to tak. Tady se balení vážně povedlo. Druhým kouskem je mycí krém na obličej od značky Biofresh, z řady Olive Oil, který mě zaujal opět hlavně krásnou krabičkou a balením. A jaké tyto dva kousky jsou?


Odličovač Nivea je dvoufázový, ale i tak není nepříjemně mastný, jako ten klasický modro průhledný, který znáte určitě z drogerie. Ten mi teda moc nesedl. Tento je velice příjemný. Rychle a jednoduše odlíčí oči i makeup. Zanechá pleť i oči čisté, zároveň nevysušené. Pokožka mě po použití nepálí a nepálí mě ani oči. Za mě to je výborný produkt na odličování! Super novinka!



Druhým kouskem je mycí krém. Jsem zvyklá si tyto mycí krémy nanést na mokrou pleť. To mi u tohoto ale nesedlo. Když jsem ho nanesla na mokrou pleť, udělaly se mi z krému cucky. A obličej nešel vůbec dobře umýt, jelikož cucky opadávaly. Když jsem ho zkusila nanést na suchý obličej, bylo to hned o stoprocent lepší. Krásně se rozetřel a obličej skvěle odlíčil a umyl. Navíc překrásně voní a má hezkou nazelenalou barvu. A ta krabička, to je pastva pro oči. Pleť zanechá jemnou a vláčnou. Co víc chtít!


Znáte nějaký z těchto dvou výrobků? Zkoušeli jste odličovač Nivea?


8 komentářů:

  1. Neskúšala som ani jeden z nich :(

    OdpovědětVymazat
  2. Neznám ani jeden produkt. Odličovač od Nivey mne docela zaujal.
    Stáňa (http://werka13.blog.cz)

    OdpovědětVymazat
  3. Hodně mě zaujal ten odličovač od Nivea, ale nezkoušela jsem ho :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  4. Taky teď používám tu černou niveu a nemůžu si pomoct, ale přijde mi divná. Ne, že by mému obličeji nesedla, ale prostě cítím, že to není tak úplně ono

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)