středa 12. září 2018

BRANDNOOZ BOX ZA SRPEN 2017

A je to tu zas! Zelný boxík s jídlem. Moc jsem se na něj těšila a tentokrát hned v úvodu zmíním to, že jsem s tímto boxem spokojená. Našla jsem tam spoustu dobrot a novinek, které ráda vyzkouším. No a co je takové docela vtipné je to, že když jsem si box odnášela domu, říkala jsem, že by tam mohla být ta nová melounová matonka. No a ona tam fakt byla :D! 

Co mě z boxu potěšilo nejvíc byl určitě Brumík, Bebe a i přesnídávková kapsička. Kaštany se doma taky snědly a byly dobré, ani v nich nebyl cítit alkohol. Banánový chlebíček byl taky mezi prvními mými oblíbenci, ihned co jsem box otevřela. Melounová matonka taky a krekry od Racia ty mě zaujaly také. 


Méně mě potěšil kuskus s červenou čočkou, ale ten si vezme přítel do práce, až se mi nebude chtít vařit. On má kuskus rád. Já jsem ho dřív měla ráda taky, ale pak se mi nějak zprotivil a poslední dobou je mi z něj tak nějak divně a moc mi nechutná. Třeba se to zas někdy zlepší a budu ho jíst Smetanovou náplň možná někdy použiju. Tomatová polévka mě moc nezaujala, sáčkové polévky nemusím, i když si pamatuju, že dřív jsem je měla celkem ráda. Podravku sice nekupuju a nepoužívám, ale do nějaké polévky na dochucení ji dám a spotřebuju, to nebude problém. Box bych zhodnotila tak 4,5/5.


Jak se vám líbí obsah boxíku?

www.BRANDNOOZ.cz



16 komentářů:

  1. Tie ľadové gaštany vyzerajú veľmi chutne :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tenhle box vypadá celkem dobře, určitě bych ráda něco ochutnala, třeba kaštany mě zaujaly :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  3. Mě by ten kuskus asi taky nenadchl, ale jinak je obsahově docela fajn. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kuskus si bral přítel a následně mě prosil, ať to nikdy nekupuju :D

      Vymazat
  4. Tenhle box se celkem opravdu povedl :) Zaujal mě ten banánový chlebík, ale stejně mám radši od základu domácí :) Bebe by určitě padli u nás do snídaňového brunche :) A ten kuskus by byl pro mě, když by se mi nechtělo vařit :D :D

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  5. no jde to, ale já bych si jej nekoupila :D

    OdpovědětVymazat
  6. Hodně povedený obsah. Nejvíce by mě oslovil banánový chlebík a kuskus v kelímku :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  7. Já byla s boxem tentokrát taky docela spokojená - dost novinek a využitelných věcí. Nejmíň asi zaujala ta smetanová náplň. Banánový chlebíček už jsem vyzkoušela a na mne je hodně sladký a navíc teda fakt hodně drahý (když vezmu, co ještě musím přidat ;-)).
    Stáňa (http://werka13.blog.cz)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To asi ano, levněji vyjde udělat ho doma, ale i tak mi moc chutnal :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)