sobota 3. listopadu 2018

BRANDNOOZ BOX - ŘÍJEN 2018

Nechápu jak je možné, že ten čas tak letí! Před chvílí jsem si vyzvedávala box za září a teď je tu další. To není možné, vážně ne! Ještě jsem ani nestihla sepsat kosmetické spotřebovance, uff, budu se do toho muset vrhnout co nejdříve, ať můžu do svého "odpadkového" boxu sbírat další prázdné obaly. No nic, vrhneme se směle na obsah boxu, na který jste určitě zvědaví stejně tak, jako jsem byla já!

Co musím na úvod zmínit je to, že nejprve jsem byla překvapená z toho, že box byl docela dost těžký, když jsem si ho byla vyzvedávat. Tak jsem se hodně těšila na to, jaké zajímavé produkty v něm budou. Nicméně v momentě, kdy jsem box otevřela, jsem zůstala na rozpacích, zda se mi obsah vlastně vůbec líbí a nebo nelíbí. Překvapil mě obsah věcí v "plechovce", kterých bylo v boxu celkem 5 a následně 2 produkty ve skle.


BOX ZA ŘÍJEN 2018 OBSAHOVAL

  • PENAM FIT DEN - VEČERNÍ CHLEBÍK SE SUŠENÝM OVOCEM  39,90 Kč
  • BONDUELLE - STROUHANÁ MRKEV  38,90 Kč
  • BONDUELLE - STROUHANÝ CELER 38,90 Kč
  • BONAVITA - TA PRAWÁ 19,90 Kč
  • BIG SHOCK - NOVINKA 330 ML 19,90 Kč
  • ROYAL CROWN - COLA 19,90 Kč
  • SCHWARTAU - SAMT 69,90 Kč
  • PODRAVKA - AJVAR PIKANT 46,90 Kč
  • + 2x časopis pro děti

CELKOVÁ CENA PRODUKTŮ V BOXU: 294 Kč



  • NEJVÍC SE MI LÍBILO: V boxu mě nejvíc zaujal Penam chlebíček se sušeným ovocem. Už dlouhou dobu jsem se dívala na večerní chlebík od této značky, ale zatím jsem si ho nikdy nekoupila. Upřímně ale musím říct, že kdybych viděla v obchodě tento chlebík se sušeným ovocem, nevzala bych si ho, protože chlebík a k tomu sušené ovoce mi nějak nejde dohromady. Ale i tak mě tento produkt hodně zaujal a jsem nakonec zvědavá na to, jak bude chutnat. Chlebík mě tedy bouchnul do očí jako první. Jako druhý produkt mě zaujal strouhaný celer, který zajisté využiju, jelikož jsem si velmi oblíbila celerovou pomazánku, mňam! Strouhaná mrkev bude skvělá do nějakého salátu a navíc - je to bez práce, takže skvělé! Upřímně, marmeládu jsem si chtěla právě jít koupit a teď už nemusím. Čas od času mám totiž chuť na sladkou snídani, i když to se mi mockrát nestává. Ale když už, tak si dám ráda chleba s máslem a medem nebo marmeládou a na to se tahle jahodová bude hodit skvěle. V boxu mě zaujala i raw tyčinka, jelikož mám všeobecně raw tyčky ráda, mňam! Cola v krásné plechovce mě zaujala taktéž. Colu piju hlavně v případě, že je mi špatně od tlaku, protože mi na to pomáhá. Když si koupím pul-litrovku, tak mi vydrží i týden. Piju to po malých doušcích a nejvíc mi chutná bez bublinek a vychlazená. Ale vraťme se k této cole v plechovce - chutná naprosto totožně jako coca-cola, takže supr, je výborná.

  • VYUŽIJU, ALE NEJSEM NADŠENÁ: Nadšená nejsem z energy drinků, ale to vůbec nevadí, protože přítel aktuálně ušetří, jelikož si energy drinky neustále kupuje, takže mu je přenechám.

  • NELÍBILO SE MI A NEBO MI PŘIJDE ZBYTEČNÉ: Mrzí mě to, ale musím to napsat tak, jak to je. Jsem naprosto zdrcená z toho, že jsem v boxu našla další ajvar. Achjo. Ten už byl v boxu snad dvakrát (i když myslím, že ne tento pikantní), ale i tak mi tenhle výrobek vůbec nepřirostl k srdci, spíše naopak a jsem z něj tak nějak znechucená. Využiju ho, ale už mám na to stejný názor jako na kečup v těchto boxech. To sem za mě nepatří..

Celkově jsem s boxem spokojená. Na to, jak jsem reagovala po otevření, tak jsem nakonec za obsah ráda. Vyděsil mě nával plechovek a sklenic, ale nakonec je to dobrý. Ráda vyzkouším valnou většinu produktů. Co musím pochválit, tak je i to, že konečně bylo v boxu jedno aktuální číslo časopisu. Sice jsou to časopisy pro děti a já nejsem moc za ty časáky v boxech, tak jeden z těchto mě opravdu zaujal a navíc krásně "voněl novotou".. :D Celkově box hodnotím 4/5.



Jak se vám líbí obsah boxu tentokrát?


www.BRANDNOOZ.cz

12 komentářů:

  1. Mě tentokrát zaujala jen ta strouhaná zelenina, jinak nic moc.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Box mě tentokrát nezaujal, přijde mi že už neví co tam dát :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  3. Energy Drinky by mě asi také dvakrát nenadchly, ale Ajvar jo, i když už tam párkrát byl. Mám ho ráda, tak by potěšil pokaždé, ale je fakt, že v boxu by se opakovat neměl :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  4. Box mě moc nezaujal, ty energeťáky tam vídám také často. Produkty bych využila ale nepřijde mi nic zas tak zajímavého, asi tak.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
  5. Já byla tentokrát s boxem hodně spokojená. Jen bez energeťáků bych se obešla, ale o ty se zas rádi podělí manžel a syn. A musím říci, že jsem raději, když se opakuje Ajvar než kdyby se opakovaly chipsy nebo nějaké přeslazené sušenky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)