neděle 11. listopadu 2018

KOSMETIČTÍ ODPADLÍCI - ŘÍJEN 2018

Krásnou odpočinkovou neděli vám všem. Musím vám říct, že v poslední době toho moc nestíhám. Pořád samá práce a nebo úklid a práce a vaření doma a volného času mi moc nezbývá. Bohužel. I proto píšu článek o kosmetických spotřebovancích až nyní, ve třetině dalšího měsíce. A stejně článek musím psát v jedenáct v noci, protože zítra přes den, bych se k tomu opět nedostala. No jo, co se dá dělat. Už se těším na Vánoce, až si alespoň trochu odpočinu a načerpám nové síly. Nicméně se pojďte podívat na to, co jsem za říjen spotřebovala a co mi jak vyhovovalo či nevyhovovalo. Jdeme na to?

1. BALEA - AQUA SERUM 89,90 Kč
Jemné a lehké obličejové sérum, které bylo velmi příjemné. Sama za sebe, bych ho doporučila pro nenáročnou mladistvou pleť, které chcete dát "něco navíc", než jen samotný krém. Na potřeby náročnější pleti sérum vhodné není. Nicméně i tak bylo opravdu příjemné, lehké, nelepivé a s krásnou nevtíravou vůní.

2. MIXA - BI-PHASE CLEANSER 109 Kč
Jeden z nejlepších dvoufázových odličovačů, jaké jsem vyzkoušela. Velmi rychle a účinně rozpouštěl oční makeup. Nedráždil oči a nezanechával pokožku v očním okolí nepříjemně mastnou. Za mě super kup za pár korun.

3. GREEN PHARMACY - FOOT CREAM FOR FEET PRONE TO CALLUSES AND SKIN THICKENING 39 Kč
Krém vonící po jehličí a lesních stromech, který lehce chladil a opravdu dodával chodidlům pocit úlevy. Hydratoval dobře a pokožka nohou po použití vypadala opravdu lépe. Ale na vyšší hydrataci bych si raději koupila něco výživnějšího. Na letní období a unavené nohy třeba z lodiček ale bude fajn.

4. PHARMA GRADE - TEA TREE OIL 58 Kč
Opakovaně koupený produkt na pupínky, který si nanáším pouze lokálně. Čistý výtažek z čajovníku pupínek vydesinfikuje, postupně vysuší a zahojí se tak rychleji a lépe. Za sebe mohu jedině doporučit.


5. NIVEA - CREME SOFT SPRCHOVÝ GEL 54,90 Kč
Pokud máte rádi krémové sprcháče, není co řešit. Krásně a jemně vonící sprchový gel, který voní podobně jako Dove. Uvědomila jsem si, že ve spotřebovancích sprcháče často nevídáte. Protože jich mám ve sprše otevřených dost a jak je střídám, ubývají postupně. Konečně mi jeden z nich ubyl!

6.8X4 - DEO SPREJ DREAM LIKE A UNICORN 23 Kč
Opravdu nádherně vonící deosprej, kupovaný v Německu v nějaké super akci. Ale vyplatí se i za klasickou cenu. Voní květinovo-ovocně, velmi sladce a velmi výrazně. Za mě skvělý kup! A ten nádherný obal? Není co řešit!

7. DERMACOL - AROMA RITUAL TĚLOVÝ PEELING REBARBORA A JAHODA 99 Kč
Peeling obsahoval opravdu hrubá zrníčka a krásně voněl. Pokožku hezky zjemnil a odstranil případné šupinky. Ale co mi na něm opravdu hrozně moc vadilo - že zanechával nepopsatelně "vrzavé" ruce. Nevím, zda víte, co myslím. Ale já absolutně nemohu vystát jakékoliv výrobky, které zanechají takto "vrzající" pokožku na rukou. Takže díky tomu, bych si peeling už rozhodně nekoupila. Fuj.

8. KALOOS - BANANA MASK 39 Kč
Masky i šampony od Kaloos mám moc ráda. Banánová nebyla výjimkou. Co se mi líbí moc je to, že masky se mohou nanést i ve velmi hrubé vrstvě a vlasy nijak nezmastí. Já si masku nanášela na umyté vlasy a nechala působit klidně i několik hodin. Vlasy viditelně vyživila a byly krásně lesklé.


9. 7TH HEAVEN - CHARCOAL PORE STRIPS 59,90 Kč
Opravdu dobré pásky na odstranění černých teček z nosu. Většinou je mají všude, takže touto koupí za mě nesáhnete vedle!

10. BALEA - FEED YOUR SKIN TUCH MASKE 29,90 Kč
Maska měla nádhernou vůni. Voněla totožně jako melounová amundsenka! Kterou já mám tedy velmi ráda a když už si chci jednou za rok něco dát, ráda bych si dala zrovna ji s ledem a nebo kousky melounu, mňam. Bohužel maska nebyla tak skvělá, jelikož obličeji nic moc nedala. Relaxační efekt zde byl, ale nic víc.

11. BIOAQUA - ALOE VERA SHEET MASK 15 Kč
Tato plátýnková maska byla naopak jedna z těch absolutně nejlepších, jaké jsem kdy měla. Na obličeji byla extrémně příjemná, vůbec nepadala a navíc výborně chladila. Pleť zůstala po použití viditelně hydratovaná, jemná a zkrátka vypadala lépe a odpočatě. Za mě super, objednám si z Aliexpress určitě další!

12. BALEA - MASKA S KYSELINOU HYALURONOVOU A KOKOSOVÝM EXTRAKTEM 29,90 Kč
O této masce ani nevím, co si myslet. Zaujalo mě její balení a tak jsem po ní ve výprodeji sáhla. V kelímku jí bylo opravdu hodně, takže by mi vystačila i na dvě použití, ale použila jsem ji napojednou. Příjemně kokosově voněla a měla takovou krémovo-gelovou konzistenci. Na pleti byla příjemná, ale tak trochu pak hrudkovatěla a neumím si představit, nechat si ji na pleti přes noc, jak psali v návodu. Pleť trochu hydratovala, ale spíše to byla jen taková "sranda" a chvilkový relax, než maska na dobré účinky.


13. GOLDEN ROSE - VATOVÉ TAMPONKY 28 Kč
Opravdu dobré a kvalitní vatové tampony, které se netrhaly a byly na pleti jemné.

14. NIVEA - SOFT AND CREAM VLHČENÉ UBROUSKY 39 Kč
Moji velcí oblíbenci. Používám tyto vlhčené ubrousky ráda na vše. Na odličování, jako vlhčený toaletní papír, na ruce a někdy si s nimi otřu i stůl. Jsou výborně vlhčené, překrásně voní a mají skvělou strukturu.

15. SAVO - UNIVERZÁLNÍ ČISTÍCÍ UBROUSKY 49,90 Kč
Ubrousky s příjemnou vůní, se kterými jsem čistila wc prkénko a celkově i celé wc. Mě moc vyhovovaly a je to super věc na rychlo úklid.

16. CLEAN - UNIVERZÁLNÍ VLHČENÉ UBROUSKY 39,90 Kč
Výborné a hodně vlhčené ubrousky na úklid, které mě velice překvapily jednou věcí a to tím, že vůbec ale jakože vůbec nevysychaly. Nějak se mi utrhlo to zavírání a tak jsem je měla otevřené ve stole a to asi půl měsíce, než jsem je dopotřebovala. Vůbec nevysychaly a byly stále krásně vlhčené. Nevím, co do nich dávají, ale je to pecka!


17. LENOR - AVIVÁŽ SHEA BUTTER 79,90 Kč
Jedna z nejkrásněji vonících aviváží, jaké jsem měla. Vůně vydržela i na oblečení a při schnutí prádla také krásně provoněla místnost. Určitě si alespoň v Dmku přivoňte.

18. DR.HOUSE - JAR ALOE VERA 29,90 Kč
Jar který sice krásně voněl, ale na nádobí byl k ničemu. Neumyl mastnotu a celkově mi nevyhovoval. Používala jsem ho na mytí podlahy a na umytí sprcháče a koupelny, abych ho dopotřebovala. Na to byl naopak fajn, ale i tak bych si ho už nepořídila.

19. SIGNAL - ACTIVE LONG ZUBNÍ PASTA KOKOS 37,90 Kč
Tohle je objev roku! A to jako vážně. Když jsem viděla všemi vychvalovanou kokosovou pastu, říkala jsem si - jojo, jasně - placená reklama - ale když jsem ji díky boxu vyzkoušela, musela jsem uznat, že je to bomba! Zuby božsky vyčistí a za mě se hravě vyrovná dražší pastě elmex. Pecka, pecka, pecka!

20. ELMEX - ZUBNÍ GEL PROTI KAZŮM 220 Kč
Zubní gel jsem používala během roku na vyčištěné zuby, jelikož napomáhá zubní sklovině a brání vzniku zubního kazu. Vždy, když jsem si vzpomněla, použila jsem ho a nechala působit přes noc. Je to výborná věc, mohu jen doporučit. Mám již třetí balení.


21. TREND IT UP - KONTUROVACÍ TUŽKA NA RTY Č.270 49,90 Kč
Konturka s nádherným přirozeným odstínem a solidní výdrží. Za sebe mohu doporučit. Nevydrží moc jídla a pití, ale na nákupy nebo procházky bude fajn společníkem.

22. ESSENCE - LONG LASTIN EYE PENCIL 29,90 Kč
Tužku jsem používala do vnitřní linky a byla dobrá. Takový průměr, nevydržela extra dlouho, ale určitě byla fajn. A můžu doporučit na běžné denní nošení.


Jak se vám líbí má spotřeba? Co ze zmiňovaných produktů znáte?

14 komentářů:

  1. Mixa odličovák mám taky moc ráda, nej odličovák z drogerky, akorát rychle ubývá :-( :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Hezká spotřeba :) já jsem měla ty pásky na nos od 7th Heaven a byly super, plátýnková maska od Balea taky skvělá :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  3. Tea tree olej na akné je zázračný produkt, také s ním mám zkušenost.

    OdpovědětVymazat
  4. Měla jsem konturku Trend it, ale asi trochu jinou než ty (já měla vysouvací, tvá vypadá ořezávací), ale spokojená jsem byla taky.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj,
    ten sprchový gel od Nivey jsem taky teď dodělala a byl skvělý. Klasická vůně a dobrá hydratace. Ty plátýnkové masky od Baley vypadají moc pěkně, ale je to spíš jen takový relax, že si člověk lehne a nic nedělá. Tuto variantu peelingu od Dermacolu bych už dlouho chtěla vyzkoušet, ale u nás je jen ten meloun a ten teda nechci. Na aliexpressu jsem ještě nenakupovala, ale kdybych někdy začala, tak bych určitě ráda vyzkoušela ty jejich plátýnkové masky, které ráda zkouším:-)
    Těším se na další článek a video (miluji deníky jídla a vlastně všechna videa s jídlem:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Ty jo, kam se ti tolik kosmetiky vejde? :-D
    Nivea soft creme sprchový gel mám docela ráda, dobře se s jeho pomocí holí nohy, když nemáš po ruce pěnu na holení. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tolik? Dříve jsem toho měla Xkrát tolik, věř, že já mám vážně jen jednu mini-poličku a pár věcí ve sprše :)

      Vymazat
  7. Tú melónovú masku som mala tiež a okrem vôni bohužiaľ nemala žiaden účinok. Škoda.

    Suesanqa

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)