čtvrtek 22. listopadu 2018

TĚLOVÉ MÁSLO GREEN PHARMACY A KRÉM NA RUCE OD ALTERRY. JAKÉ JSOU!?

Krásný, už skoro zimní, konec týdne vám všem! Včera večer jsem si našla chvilku času a tak jsem se rozhodla sepsat článek, na který mám už nějakou tu dobu nafocené fotky, ale neměla jsem čas na to, upravit je a článek napsat. Co říkáte na letošní podzim? Mě se počasí hodně líbilo. Bylo krásně, příjemně a ani moc dní nepršelo. Jsem zvědavá na to, jaká bude zima. Před pár dny jsem si na sebe vzala poprvé zimní bundu a kozačky. A druhý den, kdy jsem to měla na sobě, začalo sněžit. Tak jsem to tenhle rok vychytala, to mám radost! Jdeme ale na produkty z dnešního článku, které bych vám ráda představila.


Prvním produktem je tělové máslo od značky Green Pharmacy - brusinka a moruše (119 Kč). Poslední dobou zkouším ráda nové značky, které nejsou moc profláknuté. I proto jsem si tohle tělové máslo pořídila. Navíc teď na zimu se něco hutnějšího a výživnějšího hodí. Vybrala jsem si vůni, která mě ze všech zaujala nejvíc a to je právě vůně brusinky a moruše. Musím uznat, že tělové máslo voní naprosto nádherně a sladce. Co se týče konzistence, hodně mě překvapila. Konzistence je hodně hustá, taková "táhnoucí" krémová. Velmi zvláštní konzistence. Asi ji neumím úplně dobře popsat, ale můžu vám to přiblížit níže na fotkách.

Účinky tělového másla jsou výborné. Dá se naprosto skvěle rozetřít. Netvoří bílé fleky při roztírání, což je za mě velkým plusem! Po rozetření zůstane na pokožce pár minut, ale postupně se vsákne a do tří minut se můžete v klidu oblékat. Vůně vydrží na pokožce delší dobu a dokonce zůstane i na oblečení, do kterého se obléknete. Hydratační účinky jsou vyšší, takže na zimu rozhodně vyhovující. Celkově bych máslo rozhodně doporučila. Ta konzistence a vůně...bomba!







Druhým hydratačním kouskem je krém na ruce od značky Alterra - granátové jablko (49 Kč). Prvním plusem u tohoto krému je určitě fakt, že je od kosmetické značky, která se vyznačuje jako přírodní. Líbí se mi i jednoduché balení. Krém velmi jemně a příjemně voní. Konzistenci má středně hustou, krémovitou. Při roztírání netvoří bílé fleky, přestože to přírodní produkty většinou dělají. Rozetřít jde ihned a na rukou je velmi příjemný. Vytvoří příjemný vláčný povlak na rukou, který je dobře hydratuje a dodá kůži krásně zdravý vzhled. Po rozetření krému můžete do pár minut fungovat, jelikož nezanechává mastné fleky na věcech, na které budete sahat. Hydratuje velice dobře, řekla bych, že má vyšší hydratační schopnost. Na extrémně vysušené ruce asi nebude, ale mě stačí a je opravdu dobrý! Krém hodnotím jako jeden z nejlepších přírodních kousků, které jsem kdy měla. Je výborný. Určitě ho vyzkoušejte.







Který kousek vás zaujal? Zkoušeli jste některý z nich?


10 komentářů:

  1. Ahoj,
    nezkoušela jsem ani jeden produkt a dokonce si myslím, že nemám zkušenost ani se značkami. Ale už u nás konečně otevřeli Rossmann (včera), tak si myslím, že právě Alterru bych tam mohla sehnat:-) Líbí se mi obě vybrané parfemace, myslím si, že by seděly i mně:-) Já mám zrovna krém na ruce z Yves Rocher, je olivový a velmi příjemný.
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tam určitě seženeš. Já si zrovna pořídila i nějaký Aloe Vera gel od této značky, který jsem okukovala už hoodně dlouho, tak jsem na něj zvědavá.

      Vymazat
  2. Sice jsem tyto výrobky nezkoušela, ale to máslo mě velmi zaujalo. Krém na ruce nevypadá špatně, ale já potřebuju více hydratační krémy.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. o máslíčko vypadá lákavě. Od Green Pharmacy jsem dřív vyzkoušela nějaká tuhá mýdla, s druhou značkou zkušenosti nemám :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  4. Mě zaujalo to tělové máslo, i když osobní zkušenost se značkou nemám :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám od Alterry krém na ruce s heřmánkem a ten tedy bohužel nevoní (aspoň mně), jinak není úplně špatný. Na tělová nejsem - preferuji mléka.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu :) Každý to má jinak. Ten heřmánkový musím očuchat! :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)