úterý 11. prosince 2018

ADVENTNÍ KALENDÁŘ YVES ROCHER - PRVNÍ ŠESTKA PRODUKTŮ

Krásné úterý vám všem! Dnešní článek se bude týkat adventního kalendáře, který jsem si tento rok pořídila. Jedná se o adventní kalendář Yves Rocher, který stojí 1199 Kč. Nikdy jsem si tak drahé adventní kalendáře nekupovala. Nicméně tento rok to chtělo změnu a místo levného čoko-kalendáře a nebo levného Balea kalendáře jsem si zkusila objednat kalendář od Yves Rocher. Měla jsem nějaké slevové poukázky, které mi přišly spolu s objednávkou z nějakého eshopu a jelikož byla sleva skvělá, kalendář mě nakonec nestál ani tak moc, za což jsem byla samozřejmě ráda. A protože bych vás o obsah nechtěla ochudit, budu vám vždy po šesti otevřených přihrádkách přidávat článek, kde se můžete podívat na to, co box v těchto šesti dnech obsahoval. No a jdeme hned na první šestku!


Prvním produktem, který jsem v boxu našla, byla mini voňavka. Bohužel tuhle už jsem měla doma několikrát, takže si ji odložím a následně ji někomu daruju. V druhém okénku se schovával balzám na rty v plném balení - varianta Karité. Balzámy od této značky jsem již měla a zkoušela. Jsou fajn. Takže druhé okénko mě docela potěšilo. V třetím okénku jsem našla peeling, který jsem ale prozatím nikdy nezkoušela, takže trojka mě potěšila moc a jsem ráda, že jsem v kalendáři něco takového našla.




Čtvrtým kouskem, který jsem našla, byl mini sprchový gel. Musím uznat, že mám raději menší sprchové gely, protože můžu často zkoušet další a nové. Takže i toto políčko mě potěšilo. V okénku číslo pět se schovávala SOS péče na nehty, což si myslím, že je skvělý kousek, do adventního kalendáře. A posledním kouskem z dnešní šestice je krém na ruce, který mě ale nepotěšil, protože zrovna pár dní před tím, než jsem okénko otevřela, jsem tento krém - v plné velikosti - dala mamce, protože mi nevyhovoval. Ale nevadí. Do nějakého dárkového balíčku se bude určitě hodit a někomu udělá radost.




Jak se vám líbí tento obsah - prvních šesti okének? A jaký adventní kalendář máte vy?



8 komentářů:

  1. Tenhle kalendář se mi hrozně líbí, podle mě super obsah, jen škoda že tam nejsou zařazené nějaké zimní novinky :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano ano, taky budu určitě dělat celkový názor na box, až ho celý otevřu, zatím jsem spokojená tak půl na půl..

      Vymazat
  2. Já jsem si letos žádný kalendář nepořizovala, protože si myslím, že mám skříňku naplněnou kosmetikou až až. Moc se mi líbil ALverde ale i právě tento od Yves Rochera. Kromě krému na ruce by mi udělaly všechny produkty radost, hlavně peeling.
    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já kosmetiku hodně spotřebovala a vytřídila, takže jsem si kalendář mohla dovolit :D :))

      Vymazat
  3. Já mám adventní čajové kalendáře tři - všechny čajové, protože sbírám čajové přebaly. A kalendáře jsou dobrý způsob, jak rozšířit sbírku. Na kosmetické jsem taky koukala, ale jednak mám doma docela dost právě malých balení a jednak už bych čtvrtý kalendář snad ani neměla kam dát :-D. Třeba za rok nebudou čajové novinky a po tom kosmetickém pak ráda sáhnu. Ten Y.R. nevypadá špatně - aspoň první šestka, ale cena bez selvy je fakt docela vysoká.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si čajový dávala minulý rok a nyní jsem si ve výprodeji nějaký taky koupila, tak si ho možná až na toho Mikuláše odložím. Nebo vypiju během roku no uvidím :)

      Vymazat
  4. Já letos adventní kalendář nemám, ale říkala jsem si, že příští rok už prostě nějaký musím mít :-) Yves Rocher kosmetiku mám moc ráda, hlavně ty voňavé sprcháče :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)