úterý 4. prosince 2018

BRANDNOOZ BOX - LISTOPAD 2018

Krásné úterý vám všem! Dnešní článek bude opět věnovaný zelené krabici, aneb brandnooz boxu. Předposlední zelené krabici v tomto roce. To to utíká, že? Je to hrozně rychlé. Za chvíli zase nový rok plný nových očekávání, nových zkušeností, nových zážitků. Těšíte se na další rok? A jak se těšíte na Vánoce? Dejte mi určitě vědět dole v komentářích, ať si můžu trochu počíst. Ale teď už zpět k boxu.


BOX ZA LISTOPAD 2018 OBSAHOVAL:

  • PODRAVKA - ŠÍPKOVÝ DŽEM 39,90 Kč
  • VITANA - VAFLE NEBESKÉ 26,90 Kč
  • CHEETOS - MIX UPS MEGA FUN 24,90 Kč
  • OREO - BANADAS BLANCO, BANADAS  2 x 54,90 Kč
  • TUTTO GUSTO - TOMATOVÁ/GULÁŠOVÁ 2 x 34,90 Kč
  • CHIO - DONUTS 24,90 Kč

CELKOVÁ CENA PRODUKTŮ V BOXU: 296 Kč

  • NEJVÍC SE MI LÍBILO: Nadšená jsem byla rozhodně ze sušenek Oreo! Ihned po otevření jsem zahlédla dvě krabice plné sušenek Oreo - jedny v bílé polevě a jedny v tmavé. Byla jsem moc nadšená, protože přesně takové produkty by měl podle mě box obsahovat. S přítelem jsme si Oreo spravedlivě rozdělili, jelikož jemu víc chutnalo bílé a mě zase hnědé. Musím uznat, že je naprosto vynikající - ale extrémně sladké! Alespoň na mě. Ale je to mňamka! Co mě zaujalo jako druhé jsou vafle. (ihned po dopsání článku jsem si objednala silikonovou formu na pečení vaflí, takže se na ně už moc těším!) Co jsme ihned otevřeli tak jsou křupky Cheetos, které taky oceňuji. Stejně tak i Donuts, na které jsem moc zvědavá, protože mám ráda slano-sladké kombinace. Šípkový džem se teď v období pečení určitě neztratí!

  • VYUŽIJU, ALE NEJSEM NADŠENÁ: Určitě využijeme i polévky ve skle. Ty si uděláme, až se mi nebude chtít vařit. Ale v boxu bych je mít nemusela. Nicméně opět si je velmi spravedlivě rozdělíme, jelikož mě ihned zaujala tomatová a přítele gulášová!

  • NELÍBILO SE MI A NEBO MI PŘIJDE ZBYTEČNÉ: Tentokrát nemám do této kategorie co zařadit a to značí jen to nejlepší!





Tentokrát mě box opravdu zaujal a překvapil. Většinou se jedná o zajímavé produkty, které by i mě samotnou v obchodě zaujaly. Takže moc ráda vyzkouším. Určitě je u tohoto boxu vidět větší zájem o to, co se do něj dá. Jsem ráda, že tam není samé pití a nebo kečupy a podobně. Tentokrát se to povedlo. Držím palce, ať to takhle dobře jde i dál! Hodnotím 5/5.

Co nejvíc zaujalo vás?

www.BRANDNOOZ.cz

8 komentářů:

  1. Mně ty čokoládové oreo popravdě vůbec nechutnají. Taky mi připadají extrémně sladké - ale podle mě to úplně kazí celou tu jejich chuť. Vždycky jsem měla oreo sušenky ráda právě proto, že jsou trochu méně sladké, takové specifické. :)
    Jinak těším se hlavně na vánoční prázdniny. Ale je to hrozný, jak ten rok utekl. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď? Uteklo to nenormálně rychle. Nevím, čím to je, ale každej rok ubíhá rychleji, uff.

      Vymazat
  2. Tak mně tentokrát zaujala jen šípková marmeláda. Křupky nejí, o Oreo taky nijak nestojí (ale asi ochutnám), nemám vaflovač a z polévek mi chutnají jen vývary... Víc mám v článku na blogu...

    OdpovědětVymazat
  3. Není to špatný boxík, ale asi byly lepší :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  4. Ježiš takovej box vůbec neznám:D. Nikdy jsem o něm neslyšela, asi se podívám, co to vlastně je:D. Ale asi jen ze zajímavosti, protože obsah boxu se s mojí stravou moc neslučuje:D. A o bílých Oreo jsem taky nevěděla. Ale zase se mi líbí ty polévky ve skleničkách, to je hrozně cute a můžeš ty sklenice následně využít:).

    Já na nový rok nemám úplně plány. Jsem v období, kdy se bojím cokoliv plánovat:D. Budu se pořád vzdělávat v copywritingu, abych konečně mohla zazářit, ale jinak nevím. Nechci uvěřit, že rok 2018 už je skoro pryč. Až mě to trochu děsí :(...

    Verča ze Ztracena v Praze

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, já ty sklenice taky využiju a moc ráda! :) Mě to taky děsí!!

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)