pátek 21. prosince 2018

COOL BOX BÍLÉ VÁNOCE - DOBRÝ KUP A NEBO VYHOZENÉ PENÍZE?!

Krásný pátek vám všem! Vánoce se nám blíží neuvěřitelnou rychlostí a já se na ně tedy už moc těším. Mám zabaleno a rozdáno skoro vše majitelům (poslední věci co mám doma,odneseme v neděli na návštěvu a je hotovo!), napečeno a docela i uklizeno. Výzdobu už mám od začátku prosince a dobrou náladu a společnost mi dělá i blikající stromeček. Dokonce nám napadl i sníh, takže to opravdu začíná vypadat jako věrohodné Vánoce!

Včera večer jsem si dotřídila šatník, abych v něm do dalšího roku neměla nesmysly, které nenosím a které mi zabírají místo. I přesto, že toho v šatníku moc nemám (mám jednu ne moc velkou skříň), našla jsem tam i kousky, na které jsem dávno zapomněla. Vytřídila jsem kolem 25 kousků oblečení a tři kabelky, tak mám ze sebe radost! Kousky odnesu mamce, která si z nich možná něco vybere a když ne, pošle to dál. Tak alespoň udělají radost někomu jinému. Ale teď už se pojďme vrhnou na další box od Brandnooz - a tentokrát novinku - Cool box bílé Vánoce.


Na úvod ještě musím zmínit, že u tohoto boxu jsem opravdu chvíli váhala, zda si ho objednám. Většinou tyto různé edice boxu ihned objednávám, ani nad tím nepřemýšlím, ale tentokrát jsem váhala. No nakonec jsem si řekla, že si ho vezmu a musím uznat, že jsem udělala opravdu velice dobře. A kdybych si ho neobjednala a pak viděla obsah, akorát bych byla naštvaná! A co se v boxu nacházelo?

MONTE - WHITE CHOCO SPLITS 24,90 Kč - Monte je něco, co mě určitě potěšilo a myslím si, že všeobecně potěšilo hodně majitelů tohoto boxu. Edici s čoko kousky jsem ještě neměla, tak jsem ráda ochutnala. Nicméně většinu jogurtu snědl přítel, protože bílé Monte miluje :)

ZOTTARELLA - MINIS SRDÍČKA 43,90 Kč - Tohle asi neurazí nikoho. Kousky zottarelly se hodí do salátu a nebo jen tak na zobání, když má člověk na něco chuť, třeba s cherry rajčátky. Určitě oceňuji a jsem ráda, že v boxu byly! Zatím jsou v ledničce a čekají na využití, protože se přiznávám, tento týden jsem absolutně neměla čas a ani chuť vařit nebo cokoliv vytvářet, co se jídla týče, takže jsem je ještě nespotřebovala. Což by se normálně při vaření nestalo..

UGO - MALINA, JAHODA, BORŮVKA A JABLKO 39,90 Kč - Myslím si, že tyto nápoje se pyšní čím dál větší oblibě a tak toto opět v boxu chválím. Já sama UGO už pila několikrát na akcích a moc mi chutnalo. Upřímně, ano, je to dražší a sama bych si to za plnou cenu v obchodě nekoupila, to si to můžu udělat i doma a mnohem levněji. Na druhou stranu, když to někde dostanu a nebo uvidím v akci, proč ne, moc mi to chutná a je to zdravé :)

VETO - VEGISTEAK ČEVAPČIČI 53,90 Kč - Maso mám ráda a jím ho. Ale i tak ráda zkouším nové kousky, co se týče alternativy za maso. Občas jsem ho totiž přejedená a tak ráda zkusím něco nového, co se dělá z tofu a podobně. Za tenhle kousek jsem taky moc ráda. Bude rychlý na přípravu a zároveň ráda vyzkouším něco nového.

JOGOBELLA - GARDEN FRUITS 12,90 Kč - Jogurt asi sní úplně každý majitel boxu a je to takový kousek, který mě osobně nenadchnul, ale ani neurazil. Snědla jsem ho ke snídani v práci


HOLLANDIA BALANCE - JOGURTOVÁ SMOOTHIE - 4x24,90 Kč - Tak vám zcela upřímně mohu říci, že když jsem uviděla zástup Hollandia smoothies, byla jsem naprosto nadšená. Miluju tyto jogurtová smoothie a mám ráda i značku Hollandia. Navíc ty příchutě se mi úplně trefily do chuti! Pomeranč, banán a jablko jsem si otevřela ihned po dorozbalení boxu. No co vám budu povídat, bylo vynikající. Klidně bych vypila všechny čtyři naráz, ale to mi bylo líto. Takže jsem si nechala každý nápoj na jeden den. Hodně mi chutnala varianta s konopným semínkem, dýní a avokádem. Jablko, hruška, banán a špenát - to jsou přesně moje chutě, takže taky pecka! A řepa, zázvor a banán to bylo taky moc dobré. Řepa tam cítit nebyla, což i kdyby byla, nevadilo by mi to. Takže tohle za mě byla trefa do černého.Výborný nápad na to, co dát do boxu!


STELLA - CUKRÁŘSKÁ 22,90 Kč - Jelikož se box jmenuje bílé Vánoce, ani mi tentokrát nevadil obsah tuků na pečení. Určitě je před Vánoci využije na pečení většina z nás. Za normálních okolností bych nebyla nadšená, že v boxu jsou, ale takto mi upřímně nevadí.

STELLA - ORIGINAL 19,90 Kč - Stejný případ jako Stella výše.

HERA - BEZ LAKTOZY 27,90 Kč - Tohle je zase super kousek na vánoční pečení pro někoho, kdo nemůže laktózu. Je fajn, že tu i taková varianta je, to chválím. Nicméně pro mě je to jen další obyčejný tuk na pečení, který spotřebuju a není pro mě ničím zvláštní.

RAMA - JEDNODUŠE ROSTLINNÁ 49,90 Kč - Ramu jsem v boxu docela ocenila, protože nám zrovna docházelo klasické máslo. Občas koupím normální kostku másla, občas modrou Floru a občas Ramu. Nějak mi to nevadí a chutnají mi všechny tyto varianty. Ráda vyzkouším.

RAMA - S ALPSKÝM MLÉKEM 49,90 Kč - Na tohle nemohu napsat nic víc, než jsem napsala výše na Ramu :)


A kdyby vás ještě zajímalo to, jak přišel box zabalený, tak se můžete podívat. Box byl zabalený a promyšlený opravdu dobře. Po obvodu celého boxu uvnitř byla taková ta termo-folie a na bocích byly sáčky s ledem - nebo nějaká tekutina, která byla zamrzlá - a uchovávala potraviny v chladu. Sama jsem po objednání boxu přemýšlela, jak ho asi dopraví, aniž by se něco zkazilo. I když teď v zimě jsem se toho moc nebála, jelikož je i tak venku a všude zima. Ale třeba v létě, to by bylo o něčem jiném. Všechny potraviny byly opravdu ledové, a v sáčcích byl ještě po tak dlouhé době led. Za mě super vymyšlené i provedené. Chválím moc! Hodnotím celý box 5/5!


Měli jste COOL BOX? Kdybyste ho měli, líbil by se vám?


www.Brandnooz.cz

6 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Normálně by mi to taky vadilo, ale teď před Vánoci nevadí využiju to :) Díky za názor!

      Vymazat
  2. Já jsem byla taky spokojená, jen těch tuků mohlo být méně - vánoční cukroví už mám napečené (a používám na něj stejně máslo) a po Vánocích se chystám trochu odlehčit jídelníček a do toho sladké pečení moc nepasuje. Ale všechny tuky mají relativně dlouhou trvanlivost, tak je postupně asi spotřebuji. Další mé dojmy si můžeš přečíst u mne na blogu (mám tam skoro stejnou fotku těch mrazicích sáčků :-D - taky jsem ocenila dobré balení)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na blog jsem se podívala, máš to sepsané moc pěkně :)

      Vymazat
  3. Tak tenhle box se mi obsahově moc líbí, strašně moc bych ocenila všechny produkty vhodné i pro vegany, jelikož sama tyto produkty vyhledávám :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)