pátek 14. prosince 2018

FREEMAN BOX - TOTÁLNÍ NÁDHERA A NEBO TOTÁLNÍ PROPADÁK?

Krásný pátek vám všem! Konečně tu máme konec týdne a zasloužený víkendový odpočinek! Já se na tento víkend moc těším, protože bych ráda konečně napekla cukroví. Záměrně jsem to odkládala až na později, abychom cukroví nesežrali dopředu, ale aby nám na Vánoce taky něco zbylo. A tento víkend se na pečení výborně hodí. Jelikož příští víkend už bude velmi blízko Vánoc. A navíc se ani nemusím bát, protože za týden to cukroví opravdu nesníme. A to se vyplatí! :D Takže budu mít co dát na vánoční stůl. Co se týče dárků, mám vše poctivě nakoupené, zabalené a připravené. Už to jen rozdat a je to!

Teď se už vrátíme k pointě dnešního článku. Chtěla bych vám představit Freeman box, který nám připravili v Brandnoozu. Když jsem dostala nabídku, že bych mohla box vyzkoušet, neváhala jsem. Freeman značku mám velmi ráda. Neustále si kupuji jejich masky, které výborně čistí pleť. Takže jsem s nabídkou souhlasila a už jsem se těšila na to, až konečně box přijde. No a když konečně přišel, byla jsem naprosto nadšená jeho obsahem! Nadšená jsem byla ale i samotnou krabicí, ve které produkty přišly. Protože byla nádherná - černo/bílá s puntíky a logem Freemana.


V boxu se nacházely peelingy a masky ve velkých tubách. První jsem našla solný peeling Guava, který nádherně voní a i ten obal je překrásný. Druhým kouskem je opět peeling, tentokrát grepový a ten je v božské lososové tubě. Překrásně voní. Měla jsem ho již v nějakém vzorkovém balení, to si vzpomínám. Třetím kouskem je (opět) nádherně voňavá pleťová maska. Jedná se o enzymatickou ananasovou masku, která má gelovou konzistenci. Hned jsem ji musela vyzkoušet, protože jak jsem již psala, masky od této značky miluju. I když tohle není klasická jílová maska, které si od této značky pořizuju, je moc dobrá. Krásně vyčistila pleť a byla na ni velmi příjemná. No a ta vůně.. krása.

Další maska, kterou jsem našla je maska do sprchy s obsahem probiotik. Tu jsem taky hned musela vyzkoušet. Jak jinak. Taky to tak máte, že jak máte něco nového, musíte to hned zkoušet? V boxu se nacházel také krém na vlasy, který je proti jejich elektrizování. No a samozřejmě, nacházela se tam (nečekaně) další pleťová maska. Tentokrát slupovací.



Překrásný žlutý obal patří tělovému mléku, u kterého mi bohužel moc nesedla vůně. Takže jsem ho přenechala mamce. Mamce jsem tedy přenechala hodně věcí z boxu, protože nějaké jsem již zkoušela a nějaké bych sama asi nevyužila. Takže jsem z boxu neměla radost jen já. Naopak sprej na chodidla jsem si nechala a moc se těším, až ho budu v létě využívat. Takový produkt se u mě určitě neztratí. Co bych sama nevyužila je tužidlo. Ale mamka je používá pořád, takže ta ho využije určitě! 

No a na poslední fotce vidíte samé masky. To je přesně ta část boxu, která mě asi potěšila naprosto nejvíc! Medová hydratační maska je pro mě novinka. Moc ráda ji vyzkouším. Hydratace není v zimě nikdy dost. Čistící masku v malé krabičce jsem už zkoušela, ale neprozradím vám, jaká je. To až v článku spotřebováno, který tu máme "za chvilku". Plátýnková maska v černo-šedém obalu mě zaujala moc a taky se moc těším na její testování. Jsem docela blázen na plátýnkové masky. Ale všimla jsem si, že v tom nejsem sama. A mega vtipné jsou peelingy na chodidla, které jsou v úžasném balení. Na kombinaci švestka/máta se moc těším, ale opět si tyto dva kousky schovám na léto.



Celkově si myslím, že je tento box velmi povedený. Opravdu nabušený box různými produkty. Myslím si, že takto by měl vypadat boxík s kosmetikou. Opravdu hodně kosmetických kousků a ještě tak zajímavých kousků. Za mě se box vyvedl na sto procent! Jsem moc ráda, že jsem ho dostala a můžu vyzkoušet spolu s mamkou tolik produktů. 

Jak se box líbí vám? Máte ho taky?


www.BRANDNOOZ.cz

10 komentářů:

  1. Ahoj,
    box mám doma taky a jsem z něj opravdu nadšená. Využiji vše a to je co říct:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Já box nemám, ale jeho obsah je parádní. Taky bych byla nadšená.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá parádně :-) už jsem pár produktů od této značky měla :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  4. Mají opravdu hodně výrobků, já určitě mrknu na ty masky, jelikož masky miluju :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  5. Tak já bych tenhle box nevyužila - na peelingy a masky moc nejsem. Pro mne by bylo tak tužidlo a možná tělové mléko...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)