pondělí 24. prosince 2018

TŘETÍ ŠESTKA V ADVENTNÍM KALENDÁŘI YVES ROCHER

Šťastné a veselé Vánoce vám všem! Dnešní článek jsem sepisovala ještě včera večer po jedenácté hodině. Ráda bych vám z celého srdce poděkovala za vaši přízeň a návštěvy u mě na blogu. Vážím si každého komentáře i každého nového čtenáře. Bez vás by moje články a tvorba neměla smysl. I když na komentáře někdy odpovídám s opravdu velkým zpožděním, snažím se vždy na vše odpovědět alespoň dodatečně. Vím, že v poslední době byly články velmi nepravidelně, ale alespoň teď v prosinci jsem se snažila a dávala jsem vám články pravidelně a více. Do dalšího roku bych ráda tvořila články více a i zajímavější a jiné. Nicméně musím si vše pořádně promyslet a nějak začít. Co vás možná bude čekat, je náhled na mé dárky. Líbí se mi u ostatních slídit a koukat, co dostali k Vánocům. A tak možná i já pro inspiraci takový článek udělám. Chcete? Ale teď už k podstatě dnešního článku a to je dalších 6 okének adventního kalendáře Yves Rocher.


Třináctým kouskem, který se v boxu ukrýval, byla micelární voda. Nevím, zda konkrétně tuto mám doma, ale jednu od Yves Rocher mám a ta mě bohužel moc nevyhovuje. Tak pevně věřím, že tohle je jiná. A třeba i lepší. Uvidíme. Čtrnáctý kousek mě moc nepotěšil, protože to byl další lak na nehty. Barva vcelku univerzální, proti té nemám nic. Bohužel mi ale kalendář přijde čím dál víc nudnější a čím dál tím méně zajímavý. Lak někomu podaruju. Patnáctka ukrývala oční stín v černo třpytivé barvě. Fajn univerzální barva. Většina ji využije, proti tomu opět nic nemám. Ale stíny už v kalendáři taky byly. Proč tam nebyla třeba rtěnka a nebo tužka na rty/oči? Achjo..




Šestnáctým kouskem je balzám do sprchy, který jsem již měla a byl fajn. Tohle balení asi někomu daruju, ať i někdo jiný vyzkouší. Sedmnáctka ukrývala šampon na vlasy, který moc ráda vyzkouším. Šampony si od této značky kupuju docela často. Ale upřímně netuším, zda jsem konkrétně tento již měla, či ne. A posledním (prozatím) kouskem byl krém na vlasy - pro noční péči o vlasy. Tento produkt doma opět mám v plném balení, takže vzoreček opět poputuje dál. Škoda. Ale kdybych produkt neměla doma v plném balení, byla bych za něj moc ráda.





 Jak se vám líbí další šestka produktů? Příště bude poslední šestka a poté shrnutí celého adventního kalendáře. Těšíte se?

8 komentářů:

  1. Já bych kromě laku na nehty z téhle šestky užila všechno. Na shrnutí kalendáře jsem zvědavá, protože v pauzách mezi články zapomenu, co bylo v předchozí šestce ;-). A dárečkový článek si přečtu ráda.
    Krásné Vánoce i tobě

    OdpovědětVymazat
  2. Produkty se mi líbí moc :) Těším se na cele shrnutí :)

    LITTLE THINGS FOR EM

    OdpovědětVymazat
  3. Škoda, že jsou v kalendáři pořád ty známé produkty, že se mezi nimi nevyskytne i něco jako limitka nebo něco, co prostě není z běžné nabídky. Tvůj blog velmi ráda čtu a příznávám se, že i já to poslední dobou flákám. Tuhle řadu na vlasy jsem měla a dost mi v yhovovala, fakt doporučuji vyzkoušet. Na druhou stranu mé kamarádce tento šampon vůbec neseděl. Řekla bych, že se nehodí moc na jemné vlasy.
    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jemné vlasy nemám, takže dobré :)) Ano ano, to budu taky ve shrnutí zmiňovat.. jsem ráda, že čteš ráda můj blog :)) děkuji

      Vymazat
  4. Taky mi přijde, že je škoda, že dávají víc laků, stínů atd. .. dělá to tak ale hodně kalendářů a taky nechápu proč, když mají tolik super produktů :) kalendář je fajn pro ty, co třeba značku teprve objevují nebo pro někoho kdo hodně cestuje a využije malá balení :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)