sobota 26. ledna 2019

ADVENTNÍ KALENDÁŘ NA KONCI LEDNA? PLUS DALŠÍCH ŠEST ADVENTNÍCH KALENDÁŘŮ??!

Krásnou sobotu vám všem! Asi jste si při přečtení názvu článku začali klepat na čelo. Ale po tom, co jsem nebyla až tak moc spokojená s adventním kalenářem Yves Rocher jsem se rozhodla, udělat si radost po Vánocích a ulovit si nějaký adventní kalendář ve slevách a to jen tak a pro radost. Už před začátkem prosince jsem koukala v DMku na adventní kalendář DM BIO s potravinami, ale stál původně 699 Kč a to se mi za něj dávat nechtělo. Po Vánocích se objevil na e-shopu DMka v několika slevách, ale stále se mi to zdálo dost peněz. Nějak jsem na to zapomněla a pak se na e-shop podívala o týden později. No a našla jsem ho tam za krásných 149 Kč! Takže jsem neváhala a jeden jsem objednala sobě a jeden mamce. No a to ani nevíte, co následovalo o pár dní později, ale na to si počkejte! Rozhodla jsem se, že vám přinesu svůj názor na tento kalendář a ukážu vám, co v něm bylo, kdyby to třeba někoho zajímalo, že jste o něm uvažovali a nakonec si ho třeba nevzali.


1. Směs ořechů
2. Kuličky v čokoládě
3. Perníček
4. Čaj s citronovou trávou
5. Kaše
6. Čoko musli


7. Med
8. Mandle obalené ve skořici
9. Tyčinka mango
10. Mléčná čokoláda
11. Perníček
12. Kokosová tyčinka v čokoládě


13. Pistácie
14. Ořechovo-nugátová pomazánka
15. Vánoční čokoláda
16. Křupavé musli
17. Směs sušeného ovoce
18. Tyčinka s ořechy 


19. Kokosovo-mandlová granola
20. Sušenky s čokoládovou náplní uprostřed
21. Pomazánka s hořkou čokoládou
22. Čaj Chai Tee
23. Banánové plátky
24. Vánoční granola

Za plnou cenu bych si adventní kalendář asi nekoupila, i když jsem o tom uvažovala. Je to dost peněz. Ale sleva z 699,- na 149,- mě nenechala chladnou. Po otevření kalendáře jsem byla nadšená nejen já, ale i mamka. A protože se taková mini balení hodí třeba právě do práce, rozhodli jsme se, že bychom si objednali ještě další kalendáře. No a nakonec to skončilo tak, že nám z DMka jel 12 kg balík.. každá jsme si totiž objednala ještě 3! Já vím, je to bláznovství objednat 6 adventních kalendářů po Vánocích a asi si teď už vážně klepete na čelo. Ale tak super adventní kalendář jsem nikdy neměla. Vlastně není nic, co by se mi nelíbilo. Možná ty čaje tam jsou takovým chudším kouskem, ale jinak jsem spokojená. A to moc. O stopro lepší, než ten kosmetický od Yves Rocher. A hlavně - jídlo! K tomu není co dodat. Takže nakonec jsme domů šli ověšené každá třemi dvoukilovými kalendáři. No ale stálo to za to. Mám teď mini dobroty na dlouhou dobu a mamka taky. A jelikož si mamka adventní kalendáře nekupuje, byla nadšená několikanásobně více. A hlavně určitě vše využijeme. Mňam! 


Co se mi na kalendáři taky líbilo je to, že když si vyberete okénko, tak následně krabičku otočíte a postupně si sestavíte obrázek. To je super a originální nápad. Podívat se můžete teď sami. 



Jak se vám líbí tento adventní kalendář? Co říkáte na tu slevu z 699,- na 149,-? Koupili jste si taky nějaký kalendář ve výprodeji? Měli jste tento kalendář?


22 komentářů:

  1. Žjůůůů! Tak to je opravdu za hodně dobrou cenu :D Vyplatí se počkat si po Vánocích. Kalendář je super, jen já jsem bezlaktózová, takže bych některé dobroty nemohla jíst. Ale líbí se mi moc a dobře jsi udělala, že jsi přikoupila ještě další :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, příště čekám taky na to, co bude po Vánocích :D

      Vymazat
  2. Jeee, tak tohle je super! Škoda, že jsem o tom nevěděla dřív, za tu cenu bych si taky objednala :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je tedy bomba. Já jsem jídelní kalendář neviděla ani před Vánoci ani teď (ikdyž je pravda, že po svátích jsem v DM moc nešmejdila). Za tu původní cenu bych ho asi nekoupila, ale za těch 150 Kč je to úžasná cena. Škoda, že už ho na e-shopu nemají :-(, taky bych si ho objednala - ta malá balení jsou suprová.

    OdpovědětVymazat
  4. Za 700 bych si ho teda taky nekoupila, ale 149 Kč je super cena. Já takhle kupovala letos z DM kalendář kočičkám, v jedné prodejně měli poslední kusy za stovku. A loni jsem si dokonce kupovala Clinique kalendář, taky až v lednu.
    Kriss

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To pro zvířata se mi líbilo moc taky, ale nekupovala jsem :)

      Vymazat
  5. Ahoj,
    já jsem před Vánoci koupila tolik adventních kalendářů, že nyní už žádná další nepořizuji. Mám nákupní stopku, fakt se snažím toho moc nepořizovat, protože mám kosmetiku i v několika krabicích vedle skříně na kosmetiku (ne poličky, ale fakt velké skříně). Takže nyní je zahájena spotřeba:-)Jinak ta sleva je suprová, chápu, že to využiješ, znám tvoje jídelní videa:-)
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tak to teda koukej spotřebovávat! :))) Děkuji!

      Vymazat
  6. Taky jsem ho měla a byla z něj snad ještě více nadšená, jak z těch kosmetických. Akorát souhlasím, že ty čaje bych tam taky nemusela mít.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  7. Taky jsem premyslela, ze si ho ve vyprodeji koupim, ale nakonec jsem odolala:))

    OdpovědětVymazat
  8. Kalendář jsem si nekupovala ani před ani po Vánocích, ale tento vypadá super a nedivím se, že jste si objednaly s mamkou další :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že se nedivíš, spíš jsem čekala opačné komentáře, že jsme blázni :D

      Vymazat
  9. Přímo na tenhle kalendář jsem se taky dívala, ale ta původní cena mě rovněž odradila :) Ve slevách jsem si koupila pouze kočičí kalendář z dm a ten byl ve slevě z původních 349,- na 99,- :)

    OdpovědětVymazat
  10. to je parádny kalendár, všetky produkty určite využiješ a popapáš :))

    OdpovědětVymazat
  11. Tak tenhle adventní kalendář bych si nechala líbit! :)

    Gabux

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)