středa 2. ledna 2019

FINÁLNÍ ČTVRTÁ ŠESTKA ADVENTNÍHO KALENDÁŘE YVES ROCHER

Krásnou středu vám všem! Od začátku roku 2019 jsem se rozhodla, že bych ráda vydávala článek každou sobotu a středu. Uvidíme, jak dlouho mi to vydrží. Pro jistotu vám nebudu nic slibovat. Ale budu se snažit tuto pravidelnost dodržet a hlavně udržet dlouhodobě. Ráda bych měla v blogování nějaký systém a tohle by mi ho mohlo přinést. Dnes tu mám předposlední článek týkající se adventního kalendáře Yves Rocher. Tentokrát uvidíte mé zhodnocení poslední šestice produktů. No a příště vás čeká poslední článek s touto tématikou a to bude shrnutí celkového mého názoru na adventní kalendář Yves Rocher. Těšte se!



V devatenáctém okénku jsem našla pleťový krém. Vzoreček krému mě velmi mile potěšil. Ráda vyzkouším krém na pleť. Od Yves Rocher jsem zatím myslím žádný neměla. Jen škoda, že jich v kalendáři nebylo víc. To mě upřímně moc mrzí. Dvacítka byla naplněná mini sprchovým gelem s krásnou růžovou barvou i vůní. Sprcháče v mini baleních mám ráda, to jsem již zmiňovala. Ráda vyzkouším a pokud ho nestihnu spotřebovat, určitě ho věnuju dále někomu, komu by mohl udělat radost. Dvacet-jednička byla naplněná tělovým mlékem. Super! Jestli mi něco opravdu trvá - tak spotřebovat nejen sprcháč, ale i právě tělové mléko. Proto jsem ráda za malé vzorkové balení. Moc ráda vyzkouším a následně zhodnotím účinky.




Ve dvacet-dvojce na mě vykoukl krásně zabarvený lak na nehty v překrásné podzimní barvě. Moc pěkný odstín. Sice mě další lak na nehty nenadchnul, ale barvu vybrali moc pěknou, to musím uznat. Dvacet-trojka byla naplněná mini parfémem. Bohužel nevím proč, ale mě všechna ta jejich mini balení parfémů voní skoro stejně. Mini parfém asi věnuju mamce. Z celého kalendáře mě nejvíce potěšila právě dvacet-čtyřka a to tedy poslední okénko, ve kterém byla rtěnka. Doufala jsem, že tam nějaká bude a byla. Tak mám radost. Doufala jsem, že bude v nějaké nude barvě a nebo v barvě, kterou by mohla většina žen unosit. Rtěnku jsem našla v krásné a velmi výrazné a křiklavé rudé barvě, která je ale moc krásná a přesně taková ta typická výrazná rudá. Zrovna jsem si ji nanesla i na štědrovečerní večeři. Moc nádherný odstín. Unosím ho jen výjimečně, ale unosím. No a to by bylo z dnešního článku vše. V nějakém z dalších článků se těšte na celkové zhodnocení adventního kalendáře. Jdu vám ho rovnou sepsat a předpřipravit si ho.




Jak se vám líbí poslední šestice produktů? Jaký kousek se vám líbí nejvíc?

22 komentářů:

  1. tiež som mala tento kalendár a z tých kúskov mám najradšej ten lak na nechty - krásna farba ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj,
    já jsem kalendář měla a byla jsem s ním celkem spokojená. Nejvíce se mi líbily sprchové gely, laky na nehty a oční stíny. Kupovala jsem si tento kalendář i loni a myslím si, že příští Vánoce ho už vynechám a zase zkusím něco jiného...Jinak jsem si všimla, že zmizela tvá videa na YT, to mě moc mrzí, ráda jsem podle tebe vařila. Deník jídla byl můj nejoblíbenější formát. Fakt škoda...Doufám, že se k natáčení zase vrátíš. Já jsem teď najela na docela drsný režim, kdy mám na každý den připravený článek. V prosinci jsem vynechala jen vánoční svátky, kdy jsem byla offline. Tak uvidíme, jak mi to půjde udržet v lednu...
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, já vím. Videa jsem dala neveřejné. Jsem moc ráda, že tě bavila.. vážím si toho. Něco bych ráda vymyslela, ale deník jídla mě už tak nějak nudil. A chtěla bych i natáčet jinak. Uvidíme. Každopádně díky!

      Vymazat
  3. Krásný nový rok a ať se ti splní tvé předsevzetí! :)
    Přesně tenhle sprcháč jsem měla a byl moc fajn.. Laků od YR mám taky pár a jsou super - i když mě teda snad žádný normální lak nevydrží anižby nebyl po 2 dnech odřený :/ Tak nevím kde je chyba..

    OdpovědětVymazat
  4. Já bych brala asi všechno kromě laku a moc by mne nenadchla ani rtěnka - není to barva, která by mi seděla.
    Hodně štěstí do nového roku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, na mě je taky moooc výrazná, ale nakonec se mi i líbí :)

      Vymazat
  5. Moc se mi líbí ta barva laku na nehty. Ten krém je super, ale škoda, že dávají tak malá balení :) rtěnka by mě asi moc nepotěšila barvou, moc červenou nenosím :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  6. Z těchto výrobků by mě nepotěšila asi jen rtěnka. Tak výrazné odstíny nenosím často. Jinak se mi obsah líbí a těším se na celkové shrnutí.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  7. Adventní kalendář se YR opravdu povedl :) Já bych měla největší radost z laku na nehty a z rtěnky, oba dva produkty mají perfektní odstíny :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  8. Tahle šestka by potěšila i mě, hlavně ta rtěnka, pleťový krém a sprcháč. Jsem zvědavá na tvůj celkový názor, podle mě je to takový lepší průměr :-D

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
  9. Já bych nejvíce uvítala tu rtěnku, sprcháč a tělové mléko! Moc krásné a hlavně přeji mnoho úspěchů v novém roce! :-)

    OdpovědětVymazat
  10. To jsou moc pěkné kousky!:) Už se někdy do Yves Rocher musím zajít podívat!:)

    OdpovědětVymazat
  11. Mám Yves Rocher kosmetiku hrozně ráda! Trošku tu u nos v Angle chybí a když už jsem v ČR, tak s příručním zavazadle a nakoupit si můžu leta tak velký prd :( :D A adventní kalendář se jim teda opravdu povedl :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)