středa 23. ledna 2019

GOLDEN ROSE LIP BUTTER - MÁSLO NA RTY S VŮNÍ MÁTY

Krásnou středu vám všem! Dnešní článek bude věnovaný máslu na rty neboli LIP BUTTER od značky Golden Rose ve vůni ICE MINT. Abych vám tu story řekla od začátku. Vždycky jsem si chtěla pořídit EOS. Nicméně jsem na něj neslyšela až zas tak dobré recenze, co se týče hydratace. Takže jsem dlouho váhala, ale nakonec jsem si ho nikdy nevzala a vždy jsem ho vrátila zpět do regálu. Myšlenka kulatého balzámu se mi však hodně líbila a čím víc se to začalo rozrůstat a čím víc značek takový produkt vytvářelo, tím víc jsem chtěla nějaký vyzkoušet. Pořád jsem si ale nemohla vybrat. Takže jsem nakonec zvolila tu nejjednodušší variantu. Vybrala jsem si jeden z balzámů, které máme v práci. Tam právě přišla novinka v podobě "lip butter" neboli máslíčka na rty. Máslo se mi zdálo jako fajn věc. Že by mohlo být výživnější a hutnější než obyčejný balzám. Tvar to mělo takový, jako jsem chtěla, takže teď bylo na řadě jen vybrat vůni. Na výběr bylo z variant: cookie, jahoda, malina, zelené jablko, broskev, borůvka a chladivá máta. Váhala jsem mezi jahodou, malinou a mátou. Ale bála jsem se, že jahoda a malina budou barvit. Takže mi z toho vyšla nejlépe chladivá máta.

Když začnu balením, je klasické plastové. Není kulaté, ale spíš trochu šišaté. Povrch má velmi jemný, takový trochu saténový. Původně je zabalené ještě v zatavené folii. Velmi dobře se drží v ruce. Po otevření má tvar jako EOS. Teda, na fotce už je tvar zdeformovaný, protože ho velmi často používám. Vůně je opravdu velmi jemná a je mírně cítit mátou. Nic z čeho by bolela hlava. Co se mi na balení líbí moc je ještě to, že při zavírání "cvakne" taková ta "pojistka" a víte, že je balzám dobře zavřený. To je za mě super. Celkově jsem z balení nadšená.



Balzám se skvěle nanáší. Jedná se opravdu o hutnější produkt. Je to máslový balzám, který se dá rychle rozetřít, ale zato vydrží velmi dlouho na rtech. Pokud si nanesu na rty dobrý produkt, vždy si pak vědomě i nevědomě třu rty o sebe. Jako když si dáváte lesk na rty a chcete si ho tak dostat po celých rtech. U tohoto másla jsem to dělala taky. A to hodně! Což je známka toho, že mi balzám sedl. Asi jsem neměla lepší a hydratačnější balzám na rty, který by byl tak moc příjemný. Rty takřka okamžitě vyživuje a zanechá je krásně jemné a hebké. Na zimu je naprosto božský. Určitě bych vám ho doporučila. A moc se mi líbí i ten tvar. Vyhovuje mi kulatý tvar a nanášení na rty. Jsem zvědavá, jak budu balzám nanášet až bude u konce. To bude asi těžší. Pokud byste však sháněli skvělý balzám/máslo na rty (něco hutného a výživného) a máte rádi tento tvar balzámů - jděte do něj! Je to bomba!

Znáte toto máslo na rty? Používáte EOS nebo jiný "kulatý" balzám?

14 komentářů:

  1. Abych byla upřímná tak jsem Eos nikdy neměla a ani mě neláká. Jak je kolem něčeho velké haló, tak mi to dává pocit , že to nebude zas tak horký ve skutečnosti. Používám balzámek od Labela a od Topvetu avokádový, jsem s nimi spokojená, takže nemám potřebu tíhnout k Eosu.

    OdpovědětVymazat
  2. Mně přijdou praktičtější (i cenově výhodnější) tyčinky, takže používám ty. Mám jich pořád načnutých několik - v práci, v kabelce, u postele...

    OdpovědětVymazat
  3. Já nemám žádný kulatý balzám, jen samé tyčinky. Ale jsem s nimi docela spokojená, jen se teda můžou zlomit, na rozdíl od kulatých balzámů. :D Ovšem mátu bych si určitě nepořídila. :D Spíš něco jako vanilku, jahodu, čokoládu,.. :D

    wonderful-time.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem eos měla, ale patřím mezi ty, co si ho nezamilovaly. Mrzelo mě to, protože se mi taky líbí tohle balení. Tento balzám nepoznám, ale vypadá dobře.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že vidím i nějaký "negativní" názor.. :D

      Vymazat
  5. Já EOS zkoušela a nic moc teda... Bez balzámu na rty si neumím představit život, ale EOS je jenom předražená značka... Tento vypadá pěkně:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda, tak to koukám, že se začínají scházet komentáře, že je to nic moc :)

      Vymazat
  6. Nepoznám ale vyzerá zaujímavo. Eos nemám veľmi rada.
    Suesanqa

    OdpovědětVymazat
  7. Ja som mala Eos ešte asi pred 4 rokmi, myslim že sú aj lepšie balzámy, ale dizajn majú pekny :)

    OdpovědětVymazat
  8. Takový lip butter vidím poprvé a Vypada to dost zajímavě. Super článek :)

    www.melissakinsley.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)