středa 30. ledna 2019

KOSMETIČTÍ ODPADLÍCI - LEDEN 2019



GREEN PHARMACY - tělové máslo brusinka a moruše (99 Kč)
Jeden z nejlepších produktů na hydrataci pokožky těla, které jsem kdy měla. Hutné, krémovo-gelové tělové máslo s překrásně sladkou vůní, která vydrží až do rána. Hydratuje skvěle, rychle se vstřebává, jednoduše se roztírá, má krásné balení. Za mě pecka!

SEPHORA - gelová hydratační maska (767 Kč)
Gelová maska je příjemná a jemně hezky voní. Po nanesení jsem si ji většinou nechala na obličeji až do rána, místo krému. Při vstřebávání je hodně taková mastná. Nicméně vyživuje docela dobře a na pleti je příjemná. Ale asi bych si ji znovu nepořídila, zas tak moc mě nezaujala.

BIELENDA - dvoufázový odličovač Cotton (78 Kč)
Skvělý dvoufázový odličovač za pár korun. Jednoduše odlíčí velkou vrstvu řasenky i stínů. Stačí přiložit na oko, chvilku počkat, párkrát setřít a je to. Jednoduše, rychle. Nepálí, nedráždí v očích a nenechává "zamlžený pohled". Určitě pořídím někdy znovu, plánuji tentokrát variantu avokádo.

AVON - planet spa čistící maska (82 Kč)
Masku bych popsala jako krémovo-jílovou s tužší konzistencí. Jednoduše se nanášela a velmi dobře čistila pleť. Nicméně extrémně hodně smrděla po alkoholu. Bylo to opravdu velmi silné a vadilo mi to. Kvůli tomu bych si ji už znovu nekoupila.


AVON - krém na ruce (39 Kč)
Hutnější krémovo-gelovitý krém na ruce s vůní kokosu. Myslela jsem si, že vůně bude "vánoční", ale bohužel nebyla. Z toho jsem byla trochu zklamaná. Co se týče krému, nanášela jsem si ho každý večer před spaním. Hydratoval dobře a rychle se vsakoval. Celkově mi byl příjemný.

BIODERMA - nutritive pleťový krém (180 Kč)
Nejlepší pleťový krém na zimu. Sice mě trochu štípe, což nechápu, když je vhodný i pro atopickou pleť, ale i tak je moc dobrý. Hutný, výživný, skvěle se roztírá. Nemám po něm šupinky a vysušená místa. Boží věc.

DR. MULLER - balzám na rty (89 Kč)
Balzám jsem vám už několikrát ukazovala. Je vynikající. Výborně a rychle vyživuje, zbavuje oparů, pálení rtů či nepříjemného popraskání. Je to pecka. Jeden z mých TOP balzámů, které musím mít vždy doma.

ASTRID COLLAGEN PRO - krém na oční okolí (129 Kč)
Opravdu dobrý krém na oční okolí. Moc dobře hydratoval a zanechával oční okolí vyhlazenější. A čeho jsem si všimla sama od sebe, že oční okolí výrazně projasnil a opravdu "vymazal" kruhy pod očima. Při pravidelném používání je to hodně znatelný rozdíl!


YVES ROCHER - šampon pro zářivé vlasy (109 Kč)
Šampon zanechal vlasy pěkně umyté a lesklé. Nicméně mi na něm nepřišlo nic tak extra zázračného. A bohužel mi svou vůní připomínal citronový jar.

BATISTE - suchý šampon oriental (89 Kč)
Suchý šampon s příjemnou vůní a skvělými účinky. Našla jsem však lepší suché šampony, které nezanechávají bílý povlak ve vlasech. Ale i tak je to na účinky skvělá věc!

AVON - sprej vanilka a santalové dřevo (69 Kč)
Tyhle spreje si vždycky nakoupím a pak se mi nechtějí používat. Takže si je asi zakážu kupovat. Používala jsem tento sprej jako vůni na wc. Krásná vanilková sladká vůně. Výdrž slabší, nicméně za tu cenu to voní opravdu příjemně.

YVES ROCHER - micelární voda (319 Kč)
Micelární voda mě nejprve příjemně překvapila. Makeup odličovala dobře a líbilo se mi i balení s pumpičkou. Nicméně pumpička začala blbnout a produkt stříkal kilometr od vatového tamponu, takže to mě začalo jako první štvát. Další stupeň mé naštvanosti podpořil fakt, že se pumpička rozhodla, že upadne. Takže jsem při každém dalším použití musela odšroubovat celý vršek, nalít si to na tamponek a zase zašroubovat. To bylo příšerné. Micelárka mě navíc začala pálit v očích a všimla jsem si, že oční makeup spíše jen "roztahává" po obličeji a rozmazává ho, než sundává. Takže za mě je to nakonec tragédie. Rozhodně nekupovat.


GARNIER - hydra bomb pleťová plátýnková maska (45 Kč)
Příjemná plátýnková maska, která tak středně hydratovala, neštípala, byla na pleti příjemná a jemně voněla.

AVON - planet spa Radiant gold pleťová plátýnková maska (40 Kč)
Překrásně vonící pleťová plátýnková maska, která byla na pleti taky velmi příjemná. Hydratovala moc dobře. Lepší za mě byla od Avonu ta v hnědém balení, ale ani tahle nebyla špatná. Ale měla jsem po ní trochu začervenalá místa na pleti. I když pocitově neštípala. 

BEAUTY MASK COMPANY - strahlkraft pleťová plátýnková maska (45 Kč)
Masku jsem si zrovna nandala když jsem začala psát tento článek. Kupovala jsem si ji v Polsku. Musím uznat, že na obličeji drží peckově. I když chodím a nebo koukám dolů do počítače, nijak výrazně se nesune dolů a nesjíždí. Překrásně voní. Jako nějaký drahý luxusní parfém. Obličej mě s ní neštípe a parfemace nevadí ani mým očím.

JUDITH WILIAMS - liftingující maska (49 Kč)
Tohle byla jedna z nejhorších masek, co jsem měla. Vůbec nedržela na obličeji. Měla divný tvar. Neustále sjížděla a nepřilnula k pleti. Znovu bych si ji nekoupila.


ISANA - hydroo booster pleťová maska (15 Kč)
Velmi hutná krémová pleťová maska, která má v jednom sáčku hodně moc produktu. Jeden sáček by mi vyšel i na třikrát. Ale nevím proč, nesnáším používat tu masku několikrát, tak to vždy napatlám napojednou. Maska stála pár korun, ale i tak je výborná. Je velmi výživná a skvěle hydratuje. Akorát mě nevyhovuje pak sundavat produkt kapesníčkem (nebo čímkoliv), protože musím dlouho sundavat a to mě zkrátka moc nebaví. Proto mám raději plátýnkové masky. Nicméně na účinky je skvělá.

VOLLARÉ - peeling a maska na nohy (15 Kč)
Příjemný peeling a maska na nohy. Ráda jsem toto duo používala. Maska je krásně hřejivá. Poměrně dobře hydratuje. I když extrémně tvrdé a suché paty nezvládne. Na běžné použití je to fajn věc.

MASKA z Aliexpress (15 Kč)
Příjemně vonící plátýnková maska, která průměrně hydratovala a na pleti byla příjemná.

GARNIER - maska na oči (49 Kč)
Tohle je naprosto boží záležitost. Hodně nacucaná maska na oční okolí, která skvěle drží. Vůbec nepadá a nesjíždí. Výborně chladí. Skvěle hydratuje a projasní oční okolí. Působí poté odpočatě a svěže. Koupím určitě znovu!

MAYBELLINE - babylips (65 Kč)
Babylips jsem jednu dobu nesnášela, protože to musel mít každý, propagoval to každý a já toho měla plné zuby. Ale jednou jsem je viděla v akci, zrovna v čase, když ta děsná blogerská vlna opadla a docela mě zaujala barva balzámu, která vypadala přirozeně červeně - něco jako moje rty, ale lepší. Tak jsem si ho zkusila pro tu srandu vzít. Nečekala jsem od něj nic. Ale balzám mě překvapil na plné čáře. Krásně barvil. Opravdu zanechal rty přirozeně a šťavnatě červené. Navíc měl skvělou konzistenci a velmi dobře hydratoval. Rty s ním byly takové "nabobtnané". Opravdu skvělý balzám. Přemýšlím o koupi dalšího. Jen tak do kabelky, super kousek!


Znáte nějaký z těchto kousků?

20 komentářů:

  1. Mám zkušenost se suchým šamponem a maskou od Garnier. A obě věci jsou fajn.

    LIFESTYLE AND BEAUTY

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, pěkná spotřeba, taky plánuji článek, myslím, že vyjde o víkendu:-) Maska na oči od Garnier se mi taky moc líbila, ale ta žlutá mi přišla už mnohem horší. Masky z Avonu používám docela dost, tuto s výtažky z Mrtvého moře mám asi nejraději. Krásně pleť vyčistí, a i když je ta moje hodně suchá, tak ji nijak extrémně nevysuší. Micelárky z Yves Rocher mi přijdou slabší, nedají se dát na oči a moc dobře neodličují. Mám raději Mixu s pumpičkou. Na oční krém od Astridu jsem zvědavá, teď v lednu jsem dostala celou řadu jako dárek k předplatnému časopisu, takže ji budu brzy testovat. Slyšela jsem jen chválu, tak doufám, že to bude stát za to:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, děkuji :) Ten krém je fakt super, myslím, že budeš spokojená!

      Vymazat
  3. S platýnkovými maskami Garnier mám dobrou zkušenost, jejich modrá je úplně super:) Jinak teda fajn "recenze," po pár věcech mrknu:)

    OdpovědětVymazat
  4. Ani ťuk :-D. A jinak koukám,že na masky bys mohla mít skoro speciální článek :-). A díky za varování před micelárkou YR. Jejich produkty nejsou z nejlevnějších, takže tady když se člověk "spálí", tak to nepotěší, raději se tedy této micelárce vyhnu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano, teď v zimě jsem se nějak rozjela :D Třeba by ti vyhovovala, nikdy nevíš no. Ale mě teda štvala pěkně!

      Vymazat
  5. Baby Lips som kedysi mala tiez a suchy sampon od Batiste takisto, akurat ten iba v takom mini baleni. nad nim som rozmyslala, ze by sa mi mozno aj celkom zisiel, kedze moje umyvanie vlasov je fakt nepravidelne a furt sa mi mastia :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je dobré něco takového mít doma pro případ nouze :D

      Vymazat
  6. ja som bola s tou maskou od Avonu práveže celkom spokojná, inak veľa z produktov absolútn nepoznám :D

    OdpovědětVymazat
  7. S maskou od Avonu to mám podobně. Efekt dobrý ale ten smrad... :D Jinak Babylips jsem chtěla zkusit, protože to všude vidím. Ale ted už mě to tolik tedy neláká...

    Life by Angellyca

    OdpovědětVymazat
  8. Poznávám hodně produktů, hodně mě ale zaujal krém na pleť od Biodermy! :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  9. Zkoušela jsem jen Batiste a to je fakt super. Potom jsem měla ještě Babylips, ale ty mě moc nezaujaly.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě tenhle konkrétní sedl, jiný jsem myslím neměla.

      Vymazat
  10. Tu gelovou masku bych asi vůbec nepořídila, mě odrazuje ta cena. :))

    Jinak z těchto věcí mám zkušenost pouze s vanilkovým sprejem s Avonu (moc mi voní) a s balzámem Babylips. :)

    wonderful-time.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta cena je vysoká hodně. Ale chtěla jsem ji vyzkoušet. Voní krásně, ale já ho nepoužívala no.. :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)