středa 9. ledna 2019

MŮJ NÁZOR NA ADVENTNÍ KALENDÁŘ YVES ROCHER 2018

Příjemnou středu milí čtenáři! Dnešní článek vás doufám potěší. Obsah článku je můj celkový názor na adventní kalendář Yves Rocher za rok 2018. Ukážu vám všechny produkty, které se v kalendáři nacházely. Zároveň vám sdělím svůj názor na kalendář i s ohledem na jeho cenu. Pokud jste zapomněli kolik stál, na e-shopu byl k zakoupení za cenu 1199 Kč. Pod jednotlivými články s ukázkou produktů z adventního kalendáře jsem si všimla, že jste rádi, že o kalendáři píšu. A i proto jsem si toto celkové zhodnocení nemohla nechat ujít a musela jsem vám ho napsat a kalendář zhodnotit a ještě jednou vám ho celý ukázat. Tak pojďme na to! Jako první vám ukážu vše, co se v kalendáři nacházelo, ať máte představu.





Kdybych měla sama za sebe a upřímně adventní kalendář zhodnotit, řekla bych vám hned na úvod, že si ho příští rok znovu určitě nekoupím. Upřímně jsem očekávala, že v něm najdu produkty dražší, které si v prodejně většina lidí nekoupí. Jelikož kalendář nebyl zrovna nejlevnější, myslela jsem si, že tomu tak opravdu bude. Doufala jsem, že tam najdu hodně vzorečků krémů na obličej nebo třeba nějaké malé pleťové sérum/séra. Klidně i nějaké tužky na oči či na rty a nebo mini vzorečky řasenek. To by mě potěšilo moc. Myslím si, že i vzhledem k ceně by to bylo fér. A když už se tohle mé očekávání nesplnilo, věřila jsem až do poslední chvíle, že se splní očekávání druhé a to, že když se jedná o věc, která je spjatá s vánočním časem, budou v kalendáři nějaké produkty z aktuální vánoční limitky. Třeba sprcháč, krém na ruce nebo tělové máslo. Bohužel ani tohle očekávání se nesplnilo. A to mě tedy moc mrzelo.

Spousta lidí psala, že je box podobný jako v minulém roce. To mi přijde taky škoda. Nemůžu říct, že bych byla z kalendáře úplně znechucená, to určitě ne. Našla jsem tam super kousky, které využiju a velmi ráda vyzkouším. Bohužel však většinu kousků věnuji dále. S ohledem na jeho cenu bych koupi kalendáře znovu asi nezvažovala. Jelikož jsem na něj měla nějakou slevu, protože jsem v nákupu (už ani nevím v jakém e-shopu) dostala nějaké prospekty a tam byla sleva, využila jsem ji právě na koupi kalendáře a měla ho tak levnější. Ještě že tak. Kdybych zaplatila plnou cenu, jsem asi tak trochu naštvaná. Asi jsem měla na tento adventní kalendář až moc velká očekávání. Řekla bych to asi tak, že pokud o této kosmetické značce moc nevíte a nic moc jste nevyzkoušeli, kalendář vás uvede do takových těch základních věcí, co značka nabízí. V tomto případě bych vám koupi doporučovala. Pokud ale ze sortimentu znáte hodně, stejně tak jako já, je kalendář dle mého zbytečný. 

Celkově tedy nesplnil má očekávání a byla jsem s ním spokojená tak 50/50. Znovu bych si ho bohužel nepořídila. Škoda. 

Jak se líbí obsah vám? Měli jste ho? Nebo jste ho měli minulý rok? 



16 komentářů:

  1. Kalendářům jsem letos nepodlehla a ani toho nelituji. Souhlasím s tvým hodnocením protože bych z toho měla taky pocit půl na půl. Produkty jsou v něm fajn nenadchnou ani neurazí ale když se jedná o něco jako adventní kalendář představila bych si i nějaké nové produkty, přesně jak říkáš séra na která třeba v obchodech nebývají slevy, něco s tematikou vánoc, prostě nějaké to překvapení o kterém by ten kalendář měl být. Třeba i více dekorativky, kterou málo kdo zná.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
  2. Letos jsem neměla ani čokoládový kalendář a nijak mi to nevadilo :D Příští rok bych chtěla zkusit nějaký kosmetický, ale moc nevím jaký. Ale díky tvé recenzi alespoň vím, že od Yves to nebude..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) Mě se třeba líbí Clinique ale ten je dražší

      Vymazat
  3. Já mám značku ráda, takže bych byla asi spokojená. Žádný kosmetický kalendář jsem doposud neměla, naposledy jako malá klasický čokoládový :-) jen asi dva roky zpátky jsem koupila psovi s pamlsky :-) příští rok si ale nějaký pořídím.
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  4. Kalendár som nemala ale sledovala som Insta účty mnohých blogeriek, ktoré ho mali a ako tak celkovo pozerám súhlasím s tebou na 100% a som rada, že som si ho nekúpila. Chcela by som viac spoznať dekoratívku z Yves Rocher ale ani do kalendára ju nejako veľmi nezaradili. Zahliadla som asi len rúž či očné tiene, no ozaj veľká škoda či už tých vianočných limitiek čo si spomínala alebo malých vzoriek špirál na oči a pod.
    Recenzie-Kozmetiky

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem měla tenhle kalendář předminulý rok a musím souhlasit, že obsahoval dost podobné výrobky. Za to jsem si ho minulý rok ani nepořídila a radši se ohlídla po jiném. Jinak souhlasím s tebou. Je skvělý hlavně pro ty, co tuhle značku teprve objevují a prozkoumávají.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo? To je teda pěkná škoda.. že tam dávají skoro to samé..

      Vymazat
  6. v podstate v kalendaroch oni davaju vzdy veci tak aby bola polka aspon dobra a polka pod priemer aspon ze ta polovica sa ti pacila..:)ak budes mat cas tak sa pozri na moj youtube kanal https://www.youtube.com/channel/UCv0NknfmLoMjq7dt1-VTyTA

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám sice ráda překvapení, ale kosmetický advenťák jsem si ještě nikdy nepořídila, skončím vždycky u těch čajových :-). Pokud si ho budu kupovat, tak bych asi sáhla po nějakém levnějším - dvanáct stovek naslepo už mi přijde docela velký risk.
    Stejně jako tobě by mi vadilo, že tam není něco z vánoční limitky nebo třeba na Štědrý den nějaký výrazně lepší produkt. A i to, že obsah je hodně podobný těm předcházejícím, jak tu zaznělo i v komentářích, je podle mne škoda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čajový jsem měla od DMka, ale tento rok měli ten samý, takže jsem si ho nebrala..

      Vymazat
  8. Já bych byla s obsahem kalendáře spokojená, ale je pravda, že za tu cenu bych toho od kalendáře taky čekala víc.. Třeba ty produkty z vánoční limitky by byly skvělým zpestřením :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)