sobota 19. ledna 2019

OBJEDNÁVKA YANKEE CANDLE - POVÁNOČNÍ VÝPRODEJ!



Krásnou sobotu! Dnešní den má být odpočinkový a proto vám i já přináším odpočinkový článek. Bude to jen taková rychlovka. Po Vánocích jsou většinou každý rok výprodeje značky Yankee Candle. Na to se s mamkou vždy moc těšíme, jelikož si ve slevách vybereme vosky a někdy i svíčky na celý další rok. Momentálně se mi doma nahromadilo opravdu spoustu vosků, co jsem si koupila, co jsem dostala třeba k Vánocům.. a tak jsem si řekla, že si žádné další vosky pořizovat nebudu, přesto, že mě to tedy za ty výprodejové ceny lákalo! Chtěla jsem si vzít svíčku, kterou jsem měla jako svou úplně první a voněla naprosto božsky. Jednalo se o Berry Trifle. Ale ta bohužel ve výprodeji nebyla. Tak jsem si nakonec vybrala z velkých svící dvě, které za chviličku uvidíte. Kromě velké svíce jsem si pořídila ještě malé čajovky s vůní makronek. Jednak proto, že jsem chtěla vědět, jak tato parfemace voní - a někde jsem slyšela, že má končit.. a jednak taky proto, že jsem chtěla jen mini vonnou svíčku třeba do pracovny, abych si ji zapálila když pracuju a stihla dohořet. 


Patchouli (467 Kč) mě ihned zaujala svým vzhledem. Mám moc ráda tmavě zelenou či smaragdovou barvu. Na přičichnutí na mě vůně působí jemně pánsky, zvláštně, kořeněně. Je to vůně, ke které když si přivoním, cítím jakousi indickou restauraci, ve které se krásně rozprostírá vůně dřeva, koření a samotného pačuli. Zrovna tuto svíčku pálím, už jsem se nemohla dočkat. A voní opravdu příjemně i ve velké místnosti. 

Luscious pumpkin trifle (467 Kč) jsem si vzala hlavně proto, že neměli tu mojí Berry Trifle, tak jsem si vzala jinou "Trifle"! Při prvním přivonění mi ihned naskočí vůně skořice, vanilky a hřebíčku. Pokud si přivoním více, cítím nefalšovaný dýňový koláč. Kdybych vůni sama cítila v prodejně, asi bych si svíci nevzala. Preferuji jiný typ vůně. Nicméně i tak je moc příjemná a sladká a už se těším, až si ji zapálím. Koupě ale určitě nelituju.


Jak jsem prozrazovala už v úvodu, objednala jsem si balení 12 čajových svíček s vůní Macaron Treats (188 Kč). Vůní mě nějak extrémně nefascinovaly. Klasická sladká příjemná vůně. Jsem spíše zvědavá na to, jak budou vonět, až je zapálím. Oni ty svíčky jsou hodně načichlé i od vosků, které si objednala mamka, takže z toho moc poznat momentálně moc není. No a nakonec nám do objednávky přibalili dáreček, což je velmi milé! Jedná se o vánoční vůni do auta, kterou jsem ihned vyděsila přítele (chlap, co nemá rád tyhle svíčky a další nesmysly) a donutila jsem ho dát to ihned do auta. No co vám budu povídat. Voní to parádně. V balení je i krásný organzový sáček, ve kterém to vypadá moc pěkně! Vůně je na první přivonění jako čerstvě posekaná tráva, přecházející ve vůni jehličnatého lesa. Paráda! Pokud si chcete nakoupit také, dole je odkaz na to, kde jsem si svíčky objednávala. 

*www.YankeeSvicky.cz*

Udělali jste taky nákup na Yankee Candle a nebo vás tohle šílenství nechává chladnými a svíčky a vosky nekupujete? Jaká byla ta nejvíc intezivní svíce, kterou jste měli? Chtěli byste články o tom, jak je jaký vosk intenzivní?

28 komentářů:

  1. Mě tohle šílenství nechávalo úplně chladnou, ale pak jsem k předminulým Vánocům dostala první vosky od YC a úplně se do nich zamilovala ♥ Od té doby strašně ráda čtu články právě o YC, vždycky načerpám spoustu inspirace na další vůně :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Aaaach tie vyzerajú skvele. Ja zatiaľ len čítam články o YC a ešte som nikdy žiadny produkt neskúšala ale pri akciách sa neudržím :D
    Recenzie-Kozmetiky

    OdpovědětVymazat
  3. Já zatím žádnou svíčku od YC neměla - přijdou mi hodně drahé. Na vůni používám většinou aroma lampu s vodou a pár kapkami vonného oleje. Svíčky zapaluji spíš kvůli atmosféře. I když loni jsem koupila v Jysku svíčku ve skle s vůní vanilky a ta voněla moc pěkně (a stál asi 40 Kč)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Drahé jsou, ale zas jich nekupuju desítky, tak se to dá.. Vonný olej jsem ještě neměla.. :)

      Vymazat
  4. Svíčkové články mám moc ráda. Z českých stránek Yankee jsem neobjednávala, ale docela mile mě překvapily ceny :) A moje nejoblíbenější vůně vosků jsou typicky vánoční - linecké, perníčky... To já můžu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Sviečky Yankee Candle milujem! Z e-shopu som ešte neobjednávala, kupujem si v kamennom obchode, kde si môžem k nim aj privoňať ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  6. Já bych Yankee i zkusila, očichávala jsem je několikrát a voněly moc hezky:) Akorát je mi líto teď za ně vyhazovat peníze, dokud jich při studiu nemám moc nazbyt. Ale jednou si Yankee určitě pořídím:)

    OdpovědětVymazat
  7. Mě ty YC nijak zatím neuchvátily, voní sice moc hezky, ale nechce se mi za ně dávat tolik peněz. Ale zase se musím přiznat, že v obchodě si k nim teda skoro vždycky přičichnu, takže nemůžu zas říct, že by mě nechávaly uplně chladnou. Spíš se mi ale zalíbily ty čajové svíčky, nad těma snad i zauvažuju, díky za tip a dej potom prosím vědět, jaké jsou, když je zapálíš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty čajové jsou super. Překvapily mě moc! Provoní velkou místnost. Sice jemněji, ale i tak je to cítit na můj vkus dost. Krásná sladká vůně.

      Vymazat
  8. Yankee Candle sviečky milujem a vždy rada skúšam nové a nové vône :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  9. Mi občas připadá, že jsem jediná, která YC nevyzkoušela, ale nemám zatím potřebu kupovat svíčky za takovou cenu. Ale v budoucnosti si určitě nějakou pořídím, haha.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu. Měla jsem to úplně stejně. Nikdy jsem to nechápala, než jsem si koupila svou první svíci.. :D

      Vymazat
  10. Nie je to tak dávno, čo som na YC fičala, ale našťastie pre moju peňaženku ma to prešlo. Už ani nemám prehľad aké sú nové či pripravované vône, ale Luscious pumpkin trifle vyzerá veľmi lákavo :). Nech pekne a dlho voňajú!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ty novinky a tak taky nehlídám .. :) Děkuji

      Vymazat
  11. Tyjo, musím se přiznat, že já nikdy Yankee neměla, vždycky mi ty svíčky přišly moc drahé. Ale přemýšlím, že jednou nějaké ty peníze obětuju a zkusím. Čtu na to až moc pozitivních recenzí a láká mě to velké množstvé různých vůní, a já miluju vůně a svíčky. :))

    wonderful-time.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Já mám Yankee candle ráda, ale zatím kromě votivek jsem si sama svíčky nekoupila, nikdy jsem neměla dost financí. :) Jinak docela dost pěkně voní i vosky od Haer and home, to stačí fakt kousíček a jde to cítit po celém bytě.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  13. Ohh, ja naozaj zbožňujem Yankee Candle! (nenápadne ssa obzerá na svojuu malú zbierku po pravici) a jednoznačne by som článok o voskoch uvítala, nakoľko nejaké vlastním a chcem v nich mať väčší prehľad :)

    OdpovědětVymazat
  14. Krasa. obe musi skvele vonet. Mrkni na svicky WoodWick, bez mrknuti oka jsem je za YC vymenila:).

    Mej se krasne!
    http://www.bygabra.cz/2019/01/svicky-woodwick.html?m=1

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)