sobota 16. února 2019

BRANDNOOZ BOX - LEDEN 2019



Krásnou (snad odpočinkovou) sobotu vám všem! Tento týden pro mě byl velmi hektický a těžký, co se týče psychické stránky věci. Ke konci týdne mi bylo tři dny špatně od žaludku a to non-stop a celkově jsem se necítila moc fajn. A to všechno jen ze stresu, je to děs, jak ten stres působí na celé tělo! Ale abych si zlepšila náladu, zašla jsem si s mamkou na Valentýna na menší nákup do Rossmanna a taky jsme si dali vitamínové smoothie, které bylo moc dobré. Od kolegyně jsem dostala dortík ve tvaru srdíčka a od přítele jsem dostala večer zásobu asi 10 zákusků a Merci. Asi jediné, co mě drželo naživu, bylo to vitamínové smoothie a velká dávka cukru :D. Nicméně jdeme na pointu dnešního článku a tou je první Brandnooz box za měsíc leden 2019. Pojďte se podívat na to, co box obsahoval.

Dr.Oetker - čokoládové číslice a písmenka 64,90 Kč
Čokoládové číslice mě nenadchly. Asi je nevyužiju. Navíc mají brzkou expiraci, takže je určitě nestihnu dát na žádný dort. Kdyby měly delší expiraci, použiju je na dort během roku, když budu dělat něco k narozeninám třeba příteli nebo mamce. Takto je asi budeme muset použít do nějaké kaše a nebo jen tak jako posypku na nějaký koláč. 

Bonavita - dobrá vláknina 8,90 Kč
Dobrou vlákninu jsem si začala už kupovat dávno. Moc mi chutná s jogurtem nebo s mlékem. Super věc na snídani nebo na svačinu.

Bambus - raw energy 25 Kč
Tyčinka mě potěšila moc. Běžně si tyto Bambusky moc nekupuju, přestože mi chutnají, protože jsou většinou hodně cenově napálené. Tahle byla opravdu dobrá a chuťově výrazná.

Karlova Koruna - krůtí maso s provensálským kořením 44,90 Kč
Hned jak jsem tento kousek viděla, bylo mi jasné, že přítel bude nadšený. Miluje tyto věci. Běžně bych si tohle určitě nekoupila, ale ráda vyzkouším. Vypadá to opravdu dobře. Snad to tak bude i chutnat.

Karlova Koruna - hovězí maso s uzeným špekem 44,90 Kč
Opět to samé, jako u předchozího kousku. Přítel je z toho nadšený, má tyto věci velmi rád a já ráda vyzkouším, i když si toto běžně nekupuju.

Penam - Super sandwich celozrnný 27,90 Kč
Už jsem několikrát psala, že mi přijde zbytečné, dávat něco jako tousťák do boxu. Ale tentokrát musím udělat výjimku, protože tento jsem chtěla vyzkoušet, takže jsem ráda, že ho díky boxu vyzkouším.

Penam - Super sandwich světlý 27,90 Kč
Světlé toustové chleby mám raději a tento jsem chtěla i sama vyzkoušet, takže jsem zvědavá, zda se bude nějak lišit od těch, co se dají běžně koupit.


Korunní - energetická 15,90 Kč
Energetickou vodu jsem nevyzkoušela díky tomu, že obsahuje kofein. Věci s kofeinem nevyhledávám, takže jsem vodu nechala mamce do práce.

Korunní - vitamínová 12,90 Kč
Vitamínovou korunní jsem naopak vyzkoušela a musím uznat, že je opravdu vynikající. Skvělá zázvorová chuť. Není přeslazená, je dobře dochucená. Na můj vkus je až moc bublinková. Mám raději jemně sycené nápoje. Jinak je ale velmi chutná a hodnotím na jedničku.

Mazagrande - fresh citrus 29,90 Kč
Věc kterou využije přítel a nebo ji dám návštěvě. Je to určitě zajímavý kousek, ale bohužel není vhodný pro mě.

Kozel - mistrův ležák 16,90 Kč
Pivo. Občas si ho ráda dám. Nejraději mám Svijany. Ty mi chutnají zejména na poutích. To si ale dám vždy jeden mini kelímek a mám dost. Takže z piva neskáču ti metry vysoko, ale tentokrát mi v boxu nějak nevadí. Tyhle věci si schovávám pro návštěvy a nemusím za ně pak utrácet penízky navíc.


V boxu jsem měla navíc dvoje Pombar a to za body, které se dají na stránkách Brandnooz sbírat. Následně si za ně můžete vybrat něco "navíc" do boxu, což je super! Navíc bylo v boxu i Oreo a kypřící prášek a to proto, že je v boxu produkt s brzkou dobou spotřeby - což jsou již zmiňovaná čoko písmena a čísla. Tentokrát mě potěšil i časopis, jelikož se týká bylinek. Když už tam musí nějaký časopis být, jsem ráda, že je tam KONEČNĚ něco čitelného. Super. Ráda si počtu.


Jak se vám líbí obsah 1.boxu v roce 2019?

www.Brandnooz.cz

8 komentářů:

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)