středa 27. února 2019

DM BABY BOX - ÚNOR 2019

Konečně se mi to po dlouhé době podařilo. Ano, ano. Ulovila jsem další DM boxík. Tentokrát je to tedy DM Baby box, ale to mi vůbec nevadí. Sice nečekám mimi a ani žádné nemám, ale když jsem viděla tu boží krabici, musela jsem box mít. Předpokládala jsem, že v něm bude nějaká kosmetika a jídlo, což můžu využít i já a abych se přiznala, tak dětskou výživu a hodně dětských potravin mám velmi ráda a i si je sama kupuju. Takže nebylo co řešit. Box byl za skvělou cenu 99 (plus 49 Kč poštovné). No a co se v něm tedy skrývá?



Co se týče jídla, box mě velmi mile překvapil. Našla jsem v něm totiž rakytníkový čaj, který jsem si chtěla i já sama pořídit, jen jsem se k tomu pořád neměla. Ten tedy určitě využiju a i moc ráda! Čočkové prstýnky jsou super, mám ráda tyhle dětské křupky a různé snacky. Sama si je kupuju často. Takže další super věc. Hipp mrkvičku si zamíchám s přesnídávkou a sním. Nebo možná i samotnou. A Hipp kojenecké mléko odnesu kolegyni do práce, která má dítě, takže využiju z věcí na jídlo vše.


Zubní pastu pro děti opět dostane již zmiňovaná kolegyně. Když jsem viděla krém od Weledy, byla jsem velmi nadšená, protože jsem si tento krém chtěla už dlouho pořídit a vyzkoušet ho. Už hodněkrát jsem ho měla v košíku, ale vždy jsem ho nakonec nechala v drogérii. Takže se ke mě dostal a z něj mám tedy velkou radost! Zubní kartáček se nezkazí a nechám si ho v záloze u dětských věcí do budoucna. Máchadlo na dětské prádlo využiju taky. Překrásně voní a bude skvělé třeba na praní spodního prádla. Takže bezva! No a vlhčené ubrousky, ty se hodí vždy a všude. 


Vzorkové balení plenky poputuje opět kolegyni. Co se mi líbí moc, je krásná šustící hračka, kterou si opět nechám v záloze do budoucna. Super kousek. Moc se mi líbí. V boxíku jsem našla také set od značky Nivea, kde byly moje velmi oblíbené vlhčené ubrousky, které si již několik let sama kupuju. Jsou skvělé na odličování i na cesty. Přestože na odličování nejsou určené, jsou na to naprosto bezvadné. No a další vzorečky od Nivea určitě ráda vyzkouším a využiju je.

Celkově jsem tedy moc ráda, že jsem si box objednala. Určitě nezůstane nic ležet bez využití. Obsah je za mě super a příště se nebudu bát a objednám klidně i dětský boxík znovu. Mám velkou radost, že jsem zas po dlouhé době ulovila box od DM. 


Jak se líbí obsah vám? Využili byste jej?

16 komentářů:

  1. Líbí se mi krabička a velryba :D Ale vůbec nevím, že nějaký DM box zase byl. Budu muset číhat víc. I když mně by nejvíc udělal radost, kdyby byl jen s přírodní kosmetikou :)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky mám ráda dětskou výživu, ale tento box by pro mě asi nebyl. Ten krém od Weledy by mě potěšil.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Tak objednat si Baby box by mne nenapadlo :-D. Ale je fakt, že věci v něm nejsou špatné a když je komu předat ty, co nevyužiješ, tak nakonec proč ne :-)

    OdpovědětVymazat
  4. To je fajn si ho pořídit, je za skvělou cenu a obdaruješ sebe a i někoho jiného. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  5. Já sama bych si baby box neobjednala, ale je pravda, že už jen ta samotná krabice je tak moc hezká, že za tu cenu stála :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. Já bych si baby boc asi neobjednala, ale obsah je super a využitelný i bez miminka :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  7. Já bych využila určitě! Dala bych ho mému bratru, čekají se švagrovou holčičku :) Krabičku bych si nechala :) je krásná.

    OdpovědětVymazat
  8. Ahojky, jak se da tedka dozvedet o baby boxu? Jen sledovanim stranek dm eshopu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je nárazově a řekla bych, že nikdy nikdo neví, kdy zrovna bude.. :D

      Vymazat
  9. Tyjo tak to je super jak produkty tak cena :) A ten box se dá koupit vždy nebo je to nějaká spesl akce? Mě by se to taky líbilo. Takový ten pocit překvapení že člověk neví co v tom bude :) Jinak by se mi taky hodila nějaká taková výbavička pro dcerku a nějakou tu dětskou kosmetiku bych taky ocenila. Kdyžtak díky za info.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)