sobota 2. února 2019

GLANC BOX - BENEFIČNÍ LIMITKA

Krásný den vám všem! Mám tu pro vás ukázku dalšího Glanc boxu - tentokrát benefiční limitky. Na tuhle limitku jsem se moc těšila, protože taková tu ještě nebyla. Musím uznat, že jsem tentokrát opravdu spokojená. Vlastně se v boxu nachází pouze jeden produkt, který nevyužiju. Což je super. Těšila jsem se na nějaké produkty z pečující kosmetiky a na něco do domácnosti. A má očekávání byla splněna. Nebudu vás dále napínat a pojďte se se mnou podívat na to, co jsem v krabičce našla.


První dva kousky mě potěšily moc! Savo kapsle 3 v 1 na barevné prádlo (179,90 Kč) je kousek, který bych si asi časem i sama pořídila. Docela mě zaujaly tyto prací prostředky Savo, ale zatím jsem si nestihla žádný z nich koupit. No a teď můžu vyzkoušet kapsle i bez nákupu, za což jsem moc ráda. 

Vždycky když mi nějaký box s kosmetikou přijde, tak tajně doufám, že tam najdu aviváž. Ráda zkouším nové aviváže a i když jsem to dříve nějak neřešila a nemusela to, nyní mě to opravdu moc potěší. Aviváž Silan Supereme Elegance (69,90 Kč) je jedna z těch, které jsem nikdy nezkoušela, tedy konkrétně tuto variantu. Měla jsem pouze to světle růžové balení. Takže potěšení bylo dvojnásobné, jelikož zkusím variantu, kterou jsem nikdy neměla.


Vložky Carin ProBiotic (34,90 Kč) jsou kouskem, který mě sice nějak extrémně nenadchnul, ale jsem nakonec ráda, že mohu tyto vložky vyzkoušet. Bref Perfume Switch (59,90 Kč) je takový klasický kousek, který vždy v tomto boxu očekávám, protože zde většinou je. No co dodat. Ráda vyzkouším a navíc je to kousek, který určitě využije každý z nás. Zewa vlhčené toaletní papíry jsou asi nějakými vzorečky navíc. Opět velice ráda vyzkouším. Pořád kupuju nějaké další a nové vlhčené toaletní papíry, takže proč nevyzkoušet i tuto značku.


Za co jsem opět moc ráda je šampon a kondicionér. Já sice kondicionéry moc nepoužívám a spíše mám doma vždy nějakou vlasovou masku, ale i tak jsem ráda, že tu tento produkt je. Jedná se tedy konkrétně o šampon a kondicionér z řady Garnier Botanic Therapy Coco milk and Macadamia. Voní krásně kokosově, takže už se na používání velmi těším! Bohužel v momentě, kdy jsem článek psala, nebyla na webu uvedená doporučená cena těchto dvou produktů, takže vám ji tu neuvedu.


Jediný kousek, který mě opravdu nepotěšil a nevyužiju ho jsou kapsle do myčky Somat Gold 10 ks (69,90 Kč). Nevyužiju je, jelikož nemám myčku. Takže je asi pověnuji někomu dále. Dvě Vademecum zubní pasty byly asi taky tak nějak "navíc", protože na webu uvedené nejsou. Zubní pasty se doma nikdy neztratí. Jsem ráda, že budu mít další do zásoby. Navíc tuto značku si kupuju i sama, takže super.


Posledním kouskem, který jsem v boxu našla, byla kniha Duše peněz - Lynne Twistová. Pokud se mi bude kniha líbit a bude čtivá, ráda si ji pročtu. Pokud ne, tak ji někomu přenechám. 

Celkově jsem tedy s boxem velmi spokojená. Vše až na kapsle do myčky využiju. Nejvíc mě potěšila aviváž, prací kapsle, šampon a kondicionér. Už se moc těším na další Glanc box!


Jak se vám líbí obsah Glanc boxu - benefiční limitky?

www.Brandnooz.cz

16 komentářů:

  1. Já nevyužiju vložky a na rozdíl od tebe mne nenadchla aviváž. Používám ji málo a mám doma ještě zásobyz minulých boxů. Bývala bych uvítala navíc aspoň ještě jeden kosmetický výrobek (třeba místo té aviváže nebo Brefu), ale celkově nemůžu říci, že bych byla vyloženě nespokojená. Víc mám taky na blogu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu. Já bych taky uvítala třeba nějaký krém a tak, ale zase mám toho doma dost, tak mi to ani tak nevadilo :D

      Vymazat
  2. Já bych box asi moc nevyužila, takže se mi obsah moc nelíbí

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  3. Velice praktický box :)
    Řadu Garnier Botanic Therapy chci už nějaký ten pátek vyzkoušet, ale pořád jsem se neodhodlala.. Jsem na šampony totiž dost vybíravá, tak se bojím měnit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tomu rozumím no :) Já už spíš nevím, co si z těch tisíců šamponů vybrat :D

      Vymazat
  4. Moc se mi líbí šampon a kondicionér. Ale asi bych využila vše!

    OdpovědětVymazat
  5. Já bych byla z obsahu trochu zklamaná, ale hlavní je, že jsi spokojená. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  6. Asi bych byla trochu zklamaá, že v boxu není víc kosmetiky, ale zase jsou v něm praktické věci do domácnosti, což je fajn:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem byla spokojená. Asi stárnu ale věci do domácnosti mi dělají velkou radost :D

      Vymazat
  7. Využití bych našla nejspíš úplně všemu :) I takové věci jsou potřeba :)

    OdpovědětVymazat
  8. Box vypadá dobře, pokuď má člověk svoji domácnost o kterou se může starat, v případě, že jako já nemá, tak by asi využití našel jako dárek pro někoho, možná některé kousky k přítelovi :) Každopádně pokud jsi s ním spokojená, tak jedině dobře.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě jsem a moc :) Ale chápu jak to myslíš, no :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)