středa 13. března 2019

BŘEZNOVÝ DM BOXÍK JE TU!

Krásnou středu vám všem. Nebojte, nezapomněla jsem na vás a ani neporuším svůj systém psaní článků každou středu a sobotu. Jen jsem nestíhala předepsat si článek a tak ho píšu nyní večer. Když mám chvíli klidu a času. Konečně jsem po dlouhé době ulovila klasický DM boxík! Dokonce jsem jich stihla objednat více, abych obdarovala i mamku. Za co jsem moc vděčná a udělalo mi to velkou radost. No a dnes bych vám ráda ukázala, co krásný DM boxík obsahoval.


Absolutně největší radost jsem měla já i mamka z produktu od Lorealu. Jedná se o lehký krém s gelovou texturou. Chtěla jsem ho vyzkoušet, protože mě už v reklamě hodně zaujal, no a nebyla jsem sama. Mamka mi říkala, že si ho chtěla pořídit v nejbližších dnech taky. Takže jsme byly obě spokojené, že si ho kupovat nemusíme a máme ho v boxíku. Dalším produktem, ze kterého jsem nejvíc nadšená je noční pleťová maska od značky Nivea. Skvělý produkt je i báze pod makeup od Dermacolu, kterou však pověnuji dále, protože já rozjasnění opravdu s mastnou pletí nepotřebuju :). Sprchový gel Palmolive příjemně a zajímavě voní a ten určitě využijeme taky. Je škoda, že fotka není ostrá, ale až nešťastně dlouho po focení jsem si všimla, že je zaostřeno na mojí krásnou kytičku. No jo, nevadí!


Další zajímavostí je skin perfector od Catrice. Nejprve jsem se zděsila té oranžové tmavé barvy, ale holky psaly, že je to skvělá věc a že vůbec není tmavá, tak jsem tedy zvědavá, zatím jsem zkoušela pouze na ruku. Samozřejmě skvělou věcí je suchý šampon Batiste. Balzám na rty LVLY se využije vždy a všude, super. Další produkty jsou na nehty a jedná se o jakýsi produkt Trend it up na nehtovou kůžičku, který se nanese okolo nehtu asi při zdobení, aby se nehtová kůžička nezamazala a následně se sloupne. Pokud jsem to pochopila správně. No a pěknou věcí je i lak na nehty Essence v neutrální bílé barvičce. 


Věcí, která provoněla celý balíček jsou Ria vložky. Opravdu, nevěřili byste, ale nádherně voní. Určitě využiju. No a Kleenex Ultra Soft papírové kapesníčky, ty se doma nikdy neztratí. Celkově si myslím, že se jedná za mě o jeden z nejpovedenějších DM boxíku a tak jsem moc ráda, že jsem ho stihla ulovit nejen pro sebe, ale i pro mamku. Navíc hodnota produktů boxu je okolo 1200 Kč, což je za cenu 149 Kč za box + poštovné - naprosto bombastická cena! Jsem vděčná, že nám DM drogerie umožňuje prodej takových krásných boxíků a za tak skvělou cenu.


Jak se vám líbí DM box?

16 komentářů:

  1. Boxik vypadá opravdu bezvadně. Láká me to sérum od Loreal :)

    LITTLE THINGS FOR EM

    OdpovědětVymazat
  2. Hmm obsah vypadá dobře :-) jen ty vložky bych musela někomu darovat, používám kalíšek :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  3. Většinou, když na ty DM boxy koukám, tak bych tak půlku poslala dál, ale tady v tomto bych využila úplně všechno, tentokrát byl fakt super.. Jen škoda, že jsem ho zase prošvihla:/

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj,
    box se mi akt líbí, ale vůbec jsem ho nestihla a ani nezaregistrovala. I když odebírám z DM vše možné, tak o něm prostě nevím...Škoda no...
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No oni nedávají vědět dopředu, musíš hlídat a číhat :D

      Vymazat
  5. Já jsem tentokrát už opravdu chtěla box ulovit, ale bohužel v ten čas, kdy ho dali na e-shop jsem nebyla na internetu a když jsem se připojila, byl už vyprodaný.. Ale když jsem pak viděla, co v něm je, byla jsem ráda, že jsem ho nestihla, skoro nic bych nevyužila a byla bych hodně zklamaná :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. Mně se obsah boxu docela líbí, i když bych nevyužila stoprocetně vše, tak by se vyplatil. Ale na lov nemám nervy, na net chodím v podstatě jen večer a to je myslím bez šance.

    OdpovědětVymazat
  7. Myslím, že tohle byl že všech boxů nejvíce povedený obsah.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)