čtvrtek 21. března 2019

COOL BOX - JARNÍ NOVINKY Z CHLAZENÝCH REGÁLU

Krásný čtvrtek vám všem. Ano vím, článek měl být včera. Jako vždy - ve středu. Nicméně jsem očekávala boxík, který nedorazil, ale byl teprve včera převzatý do přepravy. Chtěla jsem totiž sepsat článek právě s ním. No nevadí. Box mi dorazil dnes a tak jsem si řekla, že článek jednou napíšu o den déle, přeci se nic nestane. Další články už budou pravidelně dále tak, jak jste zvyklí. Dnešní článek se tedy bude týkat obsahu boxíku - Cool Box od Brandnooz, na který jsem se velmi těšila!


LIPTOV - POLOŠTIEPOK NA GRIL 44,90 Kč
Produkt, který mi udělal velkou radost. Moc se těším, až si sýr uděláme k nějakému dobrému obědu.

KRÁL SÝRŮ - HERMADUR 41,90 Kč
Opět další sýr a z mojí strany obrovská radost. Miluju sýry, takže trefa! Tento jsem doposud neměla a velice ráda vyzkouším :)

UGO SALÁT - QUINOA S ČERVENOU ŘEPOU 59,90 Kč
Ugo saláty mě lákaly vyzkoušet, ale ty ceny se mi zdají prostě moc vysoké. Takže jsem si je nikdy nekoupila a jsem velmi ráda, že mám možnost je vyzkoušet tímto způsobem!

UGO SALÁT - PHYSALIS S KOKOSEM 69,90 Kč
Ovocný salátek jsem otevřela ihned po dofocení obsahu boxu. Miluju physalis i kokos, takže jsem si opravdu pochutnala. Byl výborný! :) Jen zkrátka za tu cenu, co stojí celý tento malý salát, si koupím celý kokos i vaničku physalis a třeba i nějaké další ovoce a vyjde mě to nastejno, ale s mnohonásobným množstvím. Takže pokud salát nebude v nějaké super akci, sama si ho nepořídím. Přestože byl skvělý. Raději si ovoce nakoupím samostatně :)


MULLER - MASCARPONE JOGURT  2x18,90 Kč
Tyto jogurty jsem nikdy nezkoušela a velmi ráda vyzkouším. Mascarpone mám ráda, takže budou určitě super.

BOHUŠOVICKÁ MLÉKÁRNA - PROTEIN TVAROH JAHODA 19,90 Kč
Tvarohové dezerty i "jogurty" to já můžu, takže se moc těším!


CHOCEŇSKÁ MLÉKÁRNA - CHOCEŇSKÝ NUTY 33,90 Kč
Zatím jsem si vždy v Německu kupovala něco podobného, ale byla to příchuť "Milka". Všeobecně mám tyto produkty ráda a chutnají mi. Ráda si dám, mňam mňam!

FLORA - 100% ROSTLINNÁ 59,90 Kč
Zrovna včera jsem pořídila novou Perlu. No a dneska mi přišla Flora. Ale nevadí, Floru mám ráda. Nejraději mám poctivé máslo, ale nevadí mi ani tyto náhražky. 

HERA - MÁSLOVÁ PŘÍCHUŤ 27,90 Kč
Hera mi v boxu přijde navíc. Využiju, ale přijde mi tu zbytečná.


RAMA KRÉMOVÁ 2x27,90 Kč
Tyhle produkty mě moc zaujaly a velmi ráda je vyzkouším. Zatím jsem je nikde neviděla, takže pecka. 

LUČINA - KOZÍ 52,90 Kč
Tak tohle se mi taky trefilo do noty. Moooc ráda vyzkouším! Skvělý kousek do boxu!


Celkově jsem tentokrát s obsahem boxu velmi spokojená. Box měla i mamka a ta byla spokojená stejně jako já. Až na Floru. Já jsem zase spokojená, ale nemusela bych tam mít Heru. Produkty mi přijdou zajímavé a většinu jsem opravdu zatím nikde neviděla. Všechny velmi ráda vyzkouším. Tentokrát neposílám nic dál, takže skvělé! Jsou tu využitelné věci v domácnosti i kousky na chuť a tak to má být. Jediné, co mě trochu zděsilo bylo to, že minule, když mi boxík přišel, byly kousky opravdu ledové a zmrzlé. Tentokrát byly kousky už tak trochu povolené. Nejsem si jistá, jak by zvládly transport v létě. To bych se docela bála, tento box si objednat. A to mi ho přítel vyzvedl vlastně ihned ráno na poště. Takže nebyl nikde moc dlouho a i přes to, že není teplo, byly produkt už skoro teplé. To je asi jediná moje připomínka, čeho bych se bála, kdybych box objednávala v létě. Jinak jsem naprosto spokojená!

*Produkt mi byl poskytnut za ZVÝHODNĚNOU CENU k vyzkoušení. NEJEDNÁ se o placenou spolupráci! 
Děkuji www.novinkyschuti.cz 



9 komentářů:

  1. Taky už mám box doma a jsem spokojená velmi (ostatně - už mám taky článek na blogu). Top byl určitě kozí sýr a taky bych se obešla bez Hera (ještě mám doma Stelu z minulého Cool boxu).

    OdpovědětVymazat
  2. Mňam, to všechno vypadá dobře, hned bych to brala:D)

    OdpovědětVymazat
  3. Přidávám se, všechno vypadá velice chutně a použitelně, pěkně naplněný boxík.

    somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)