středa 6. března 2019

DVA KRÁSNÉ PÍSKOVÉ LAKY V AKCI!

Krásnou středu vám všem! V dnešním článku vám ukážu dva z laků na nehty, které jsem dostala ze stránky www.RajNehtu.cz. Mohla jsem si na této stránce vybrat nějaké kousky z laků na nehty a i z ostatních věcí a toho jsem samozřejmě moc ráda využila. Úplně dole v článku uvidíte, jaké krásné kousky jsem si vybrala a na co se můžete těšit v mých dalších recenzích. Já už se moc těším na to, až vyzkouším i zbytek laků! Jsem z nich totiž aktuálně opravdu nadšená a moc se mi líbí.

Jako první jsem si vybrala lak od Avon - lak na nehty s pískovým efektem, Pearl (69 Kč). Pískové laky mám ve velké oblibě. Protože mi jako jedny z mála většinou opravdu drží jak přibité. A to samozřejmě chci. Tento nádherný pískový lak má krásnou béžovo-stříbrnou barvu a obsahuje pěkné stříbrné třpytky, které dodávají celému laku šmrnc! Lak tvoří velmi pěkný efekt. Pískový efekt je velmi znatený i hmatem i při pouhém pohledu. Lak se krásně třpytí a myslím si, že v létě na sluníčku bude vypadat nádherně. Jeho výhodou je to, že se tato barva hodí prostě ke všemu! Navíc velmi rychle schne, což je další věc, kterou u laků vyžaduju. Nečekala jsem to, ale opravdu jsem si tento lak oblíbila a nosím ho moc ráda. Na fotkách vidíte dvě vrstvy laku. Na nehtech vypadá opravdu luxusně. 

ODKAZ NA LAK: klik zde

www.rajnehtu.cz





Druhým vyzkoušeným lakem byl opět pískáček. Tentokrát v pěkné tělové barvě, která se opět hodí ke všemu. Jedná se o lak Fantasy Nails - sand 114 (65 Kč). Co mě u laku hodně překvapilo je to, že schne naprosto bleskově. Nanesla jsem si lak asi na dva nehty a šla jsem lakovat další a omylem jsem zavadila o deku. Samozřejmě jsem si hned nadávala, jak jsem nešikovná a už jsem chtěla vstávat pro odlakovač. Ale nemusela jsem! Nic se mi nesetřelo, protože ty dva nehty byly už dávno suché! Což nechápu, ale je to skvělé! Barva je opět nádherná. Hodí se ke všemu a moc se mi líbí. Vybrala jsem si dobře. Co se týče pískového efektu, je znát méně na pohled, ale na dotyk je znatelný. "Písek" je ale jemnější, než u laku od Avonu výše. Jediné na co bych upozornila je to, že odstín je světlejší, než je ukázán na e-shopu. Mě osobně to nevadí, protože barva se mi velmi líbí. Ale na e-shopu vypadá tmavší. To je pravda. Na fotkách vidíte dvě vrstvy laku.

ODKAZ NA LAK: klik zde




Těšíte se na ukázku dalších laků? A jak se vám líbí tyto dva?

www.RajNehtu.cz

18 komentářů:

  1. Víc se mi líbí a určitě bych unosila ten první:-)

    ByGabra

    OdpovědětVymazat
  2. ten prvý je nádherný!! wow aj ja chcem :D

    OdpovědětVymazat
  3. Avon laky mám moc ráda, přijde mi že vydrží i celkem dlouho, mám doma taky nějaké takové pískové a jsem s nimi moc spokojená :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  4. Já si nehty vůbec nalakuju, takže jsem se jen tak koukla...

    OdpovědětVymazat
  5. Nehty si lakuju dost často, tak se těším i na ostatní laky. Z těchto pískových se mi nejvíce líbí ten druhý odstín.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  6. Já teď tedy chodím na nehty, protože mě nebavilo se o ně tak často muset starat, ale oba laky vypadají super a sama mám doma plné šuple různých laků, i když na pískové jsem moc nebyla, tak tyhle (hlavně ten první) bych si i pořídila:D)

    OdpovědětVymazat
  7. Ten druhý je nádherný, ale když vidím tu strukturu, nemohla bych ho nosit, hrozně mi vadí hrubé laky :D


    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)