středa 27. března 2019

MŮJ MALÝ NÁKUP Z AVONU

Krásnou středu vám všem! Skoro nikdy mě nenapadne, ukázat vám, co jsem si pořídila v Avonu. Většinou si každý měsíc něco objednám, jelikož mě v katalogu něco zaujme. No a jinak tomu nebylo ani tentokrát. Objednala jsem si pár kousků, které mě zaujaly a některé z nich jsem už chtěla dlouho a dlouho jsem po nich pokukovala. Nyní tedy skončily v pomyslném košíku a čekala jsem, až mi dorazí. A moc jsem se na ně těšila. No a co jsem si tedy pořídila?
V katalogu jsem zahlédla novinku a to tyto tělové spreje. Zaujaly mě obě parfemace a vůbec jsem nevěděla, pro jakou z vůní se rozhodnout. A jak vidíte, nakonec jsem se jednoduše nerozhodla a vzala si oba. A jsem nakonec velice ráda, vůně jsou nádherné a povedené. Červená je sladší a modrá taková jemnější. Budou super na jaro/léto jen tak do kabelky. 

Velmi dlouhou dobu jsem si chtěla pořídit "ponožky" na masku na chodidla. Už jsem si je jednou objednávala, ale nebyly nakonec dostupné, tak jsem ráda, že nyní byly a že je mám. Už se těším, až je použiju a dám si nějakou masku na chodidla. No a když je řeč o masce, koupila jsem si tuhle a asi ji zrovna jako první s "ponožkami" otestuji.

Co mě zaujalo hodně byla maska na chodidla, která už je v předpřipravených igelitových ponožkách. Viděla jsem ji u spousty lidí. Sice od jiných značek, ale i tak mě moc zaujala a chtěla jsem ji zkusit. Jsem moc zvědavá na účinky a výsledky.


Co rádi objednáváte u Avonu vy?

12 komentářů:

  1. Já od Avonu nikdy nenakupovala. Dva produkty od nich jsem dostala jako dárky (krém na ruce a tělový sprej s ovocnou vůní) a byla jsem s nimi spokojená.

    OdpovědětVymazat
  2. S těmi tělovými spreji jsem se taky nemohla rozhodnout a když se u něčeho nemůžu rozhodnout, většinou to dopadne, že se nerozhoduji a beru oba produkty, dopadlo to tak i teď:-D Oba spreje se povedly, ale ten červený mi přece jen voní o chlup víc:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty ponožky jsem tam ani neviděla, určitě by mě zajímala recenze na ně :) zkoušela jsem podobné od jiné značky a za mě nic moc :) občas si od Avonu taky objednám co mě zaujme, ale ne v každím katalogu :)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky jsem si objednala tu masku na nohy, ale ještě jsem ji nepoužila. Čekám až budu mít trochu volněji na pořádný relax.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. Tyjo, tak to jsem ani nevěděla, že takové ponožky existují. :D :D Já z Avonu většinou objednávám jen takové ty tělové spreje Avon Naturals. Měla jsem už skoro všechny vůně. :D

    wonderful-time.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Já už teď nic moc neobjednávám, ale koukala sem, že mají hodně nových plátýnkových masek na obličej :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)