sobota 13. dubna 2019

BRANDNOOZ BOX - BŘEZEN 2019

Krásnou pohodovou sobotu vám všem! V dnešním článku vám ukážu obsah dalšího brandnooz boxu, který přišel v březnu. Na úvod vám určitě zmíním i moje pocity z boxu. První co mě napadlo, když jsem box dostala do rukou, tak bylo to, že je box nějaký moc lehký. Následně po otevření jsem byla docela šokovaná, protože v krabici skoro vůbec nic nebylo. Obsah se mi tedy zdál na první pohled o ničem a chudý. Nakonec jsem si ale kousky prošla a i přesto, že je tam věcí méně, nakonec jsem s obsahem docela spokojená. V boxu byla navíc asi jako dárek pasta na zuby.


THOMY - HOLANDSKÁ OMÁČKA 24,90 Kč
Produkt mě docela potěšil, protože jsem ještě nic podobného nezkoušela. Moc se těším, až vyzkouším. Určitě hodnotím kladně.

MAGGI - TEKUTÝ BUJON SLEPIČÍ 59,90 Kč
Tekutý bujon mě zaujal velice, protože já bujony používám a tak jsem moc zvědavá, jaký bude tento, až ho použiju do nějakého jídla. Tekutá forma se mi zdá jako fajn varianta, tak uvidíme.

BONDUELLE - ŘEPA STROUHANÁ VAPEUR 38,90 Kč
Strouhaná řepa, to je za mě fajn věc. Zatím jsem ji nezkoušela, ale určitě bude dobrá. Já červenou řepu můžu a chutná mi. Určitě si ji dám do nějakého salátu.

NATURPRODUKT - FRESH SIRUP 139 Kč
Z tohodle produktu jsem byla asi nejvíce nadšená, protože tyto dražší sirupy si sama nekupuju, ale ráda je zkouším. Právě když jsou třeba v boxu. Pomerančovou příchuť mám velmi ráda, tudíž jsem moc spokojená!


YES - OŘECHOVÁ TYČINKA S MANDLEMI A MOŘSKOU SOLÍ V HOŘKÉ ČOKOLÁDĚ 29,90 Kč
Tyto dražší tyčinky ráda zkouším také, takže nepohrdnu nikdy. Tahle bude určitě velmi dobrá. Vezmu si ji na nějakou cestu a nebo do práce.

YES - OVOCNÁ TYČINKA S JABLKEM A ČERVENOU ŘEPOU 29,90 Kč
Zde platí to samé, co u předchozí tyčinky. A navíc červenou řepu mám moc ráda a nevadí mi v kombinaci s ovocem, takže se moc těším na zkoušku.

TCHIBO - MAZAGRANDE CITRUS 29,90 Kč
Tento kousek moc nechápu, je v boxu neustále dokola nějaké mazagrande, už mi to pomalu leze krkem. Ale přítel to vypije. Nicméně nadšená nejsem.

PODRAVKA - NATUR vzorek
Podravdu jsem poslala dál, za mě zbytečný kus v boxu.

REJ - SUŠENKY CELOZRNNÉ ČOKOLÁDOVÉ 8,90 Kč
Sušenky se snědí a navíc já mám tyto celozrnné a podobné Bebe sušenkám velice ráda. Vezmu si je do práce a nebo někam na výlet. Nebo je sním doma, třeba po obědě nebo večeři.


www.Brandnooz.cz

9 komentářů:

  1. Brandnooz box vyzerá super. Mnohé veci by sa dali využiť na ukuchtenie niečoho dobrého. ;) Teraz by som si dala tie sušienky. ;) :D

    Blog of Sunflower ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Měla jsem podobný pocit - nejdřív se mi zdálo, že to není nic moc, ale když jsem to prošla znovu, tak to vlastně není špatné. Využiju všechno - tedakromě toho kafe, které pošlu někam dál. Naopak mi nevadila Podravka - sice tyhle sypké směsi moc nepoužívám, ale vzorek na vyzkoušení je docela fajn (celé balení už by pro mne bylo asi příliš). Víc mých dojmů v mém včerejším článku :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já bych byla zklamaná. Největší radost bych taky měla z toho sirupu.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Ten předchozí se mi líbil víc. :) Z tohoto bych tak nadšená nebyla.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  5. Box není špatný, obsah se dá určitě dobře využít :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)