sobota 20. dubna 2019

JAHODOVÝ SPRCHOVÝ GEL A TĚLOVÉ MLÉKO S VŮNÍ BULHARSKÉHO JOGURTU

Krásnou sobotu vám všem. Jak se dneska všichni máte? Mě není zrovna nejlíp a tak polehávám doma a relaxuju. Trochu jsem uklidila. Konečně jsem se dokopala k tomu, abych vyprala koberečky, které máme v botníku. Po zimě byly od bot pěkně špinavé a plné bordelu. Odkládala jsem to tak dlouho, jak to jen šlo, protože jsem čekala, až bude hezky a bude největší pravděpodobnost, že už nebude sněžit a tak podobně. No a teď už to na sníh doufejme nevypadá, takže dnešek se stal tím dnem, kdy jsem je konečně hodila do pračky. Teď zrovna čekám, až se vysuší. Mám je v ložnici na sušáku, kde je otevřené okno. Dneska je nádherně. Takže doufám, že se do zítra vyvětrají a vysuší a že je budu moci dát zase zpět do botníku a narovnat na ně boty. Mimochodem dnešek byl i tím dnem, kdy jsem vyměnila zimní obuv za jarní a letní. Takže to pravé jaro a léto může přijít!

Dnešní článek ale nebude o úklidu botníku, ale o dalších dvou produktech, které jsem si mohla vybrat na testování. Konkrétně se jedná o tělové mléko a také sprchový gel. V minulém článku jsem vám psala o dvou peelingách - na obličej a na tělo. Dnes bych vám chtěla představit tyto dva produkty a napsat vám na ně můj názor. Tak jdeme na to.


Sprchový gel má jednoduché, ale pěkné balení, které se mi líbí. Co se týče vůně, vybrala jsem si sprchový gel s vůní jahodové pěny. Čekala jsem krásnou a sladkou jahodovou vůni a to jsem se trefila! Sprchový gel má využití i na vlasy, lze jej použít i jako šampon. Ale to jsem nezkoušela. Na vlasy mám oblíbené jiné produkty a tak jsem produkt použila pouze jako sprchový gel. Jedná se o sprchový gel se středně hustou konzistencí. Nádherně jahodově sladce voní. Voní jako kapky, které jsem jedla jako malá a které měly jahodovou příchuť. Takže se s každým sprchováním vrátím do dětství. Sprcháč provoní nejen tělo, ale i celou koupelnu. Krásně pění a dobře myje. Nemám si na co stěžovat. Navíc se jedná o přírodní produkt, takže za tu cenu, opravdu fajn kup!

SPRCHOVÝ GEL NALEZNETE: zde za 135 Kč


Tělové mléko je opět v jednoduchém, ale dobrém balení. Na začátku jsem měla trochu problém s pumpičkou. I když jsem ji otočila, vůbec nefungovala. Nicméně mi přítel pomohl a zprovoznil mi ji a nyní funguje bez problému. Mám ráda balení s pumpičkou, takže za mě super. Co se týče konzistence, jedná se o jemnější a méně husté tělové mléko. Má lehkou konzistenci a dá se rychle rozetřít. Nezanechává bílé fleky. Rychle se vstřebává a nezamastí oblečení. Jediné, co bych tělovému mléku vytkla, je vůně. Bohužel jsem si nevybrala dobrou variantu, co se vůně týče. Nemohu si pomoct, ale cítím v té parfemaci prostě něco z barvy na vlasy. Vím, že to zní asi divně, ale je to zkrátka můj pocit. Ostatní si však vůni velmi vychvalují a proto jsem si jí vlastně i já vybrala. No příště bych do ní znovu nešla a raději bych si vzala nějakou sladkou a ovocnou. Nicméně vůně není nějak extrémně intenzivní, že by mi překážela, takže mléko dál používám. Hydratuje dobře a líbí se mi již zmiňované balení s pumpičkou. Funkci má dobrou, takže ho mohu doporučit. Jelikož tato varianta hodně lidem voní, můžete ji zkusit a třeba i vám bude vonět. Navíc je to opět přírodní kousek, takže super!

TĚLOVÉ MLÉKO NALEZNETE: zde 140 Kč


Jaký z těchto produktů vás zaujal?

SLEVOVÝ KOD PRO VÁS: MONIKAA

*Produkty mi byly poskytnuty ZDARMA k vyzkoušení. NEJEDNÁ se o placenou spolupráci.
Děkuji www.Hristina.cz

8 komentářů:

  1. Já bych asi sáhla spíš po mléku. Většina ovocných vůní je na mne příliš sladká, tak bych se té jahodové trcohu bála...

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám ovocné vůně vlastně docela ráda. Vůni bulharského jogurtu si úplně neumím představit. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ten bulharský jgurt mě dost zaujal, protože ho potkávám v pár domácnostech, ale ještě jsem k němu nečuchala, jen ho vždy obdivuju z dálky, přijde mi, že bude na pokožku super:D

    OdpovědětVymazat
  4. Mňa zaujalo to telové mlieko, používať ho musí byť skutočný pôžitok :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)