středa 17. dubna 2019

JARO JE TU ANEB KRÁSNÉ JARNÍ BAREVNÉ LAKY NA NEHTY

Krásnou středu vám všem! To je venku ale krásně, že? Nejdřív bylo krásně, pak málem dokonce sněžilo a teď je zase krásně. Je to jako na houpačce, ale tajně doufám, že už bude jen lépe. Netěším se na velká vedra. Ale mám ráda, když je venku tak akorát, aby člověku nebyla zima ani vedro, ale abych nemusela tahat bundu a šátek. No však to určitě znáte sami dost dobře. 

Jelikož jsem si před nějakou dobou mohla na e-shopu www.RajNehtu.cz vybrat laky na nehty a vybrala jsem si dva s krásnými jarními barvami, rozhodla jsem se vám tyto laky ukázat právě v nějakém z jarních článků. Sem se myslím hodí. Prvním lakem, který vám dnes ukážu, je krásný pískový růžovo červený lak. Miluju tu barvu, je naprosto překrásná. Je sytá již v první vrstvě. Navíc velice rychle schne. Než si nalakuju jednu ruku, druhá je už suchá. A to je opravdu co říct. Nesnáším totiž laky, kdy musím čekat, až uschnou a stejně nakonec neuschnou a po půl hodině si do nehtů omylem rýpnu. To tenhle lak určitě nedělá a proto jsem si ho ihned oblíbila. Barvička je opravdu hodně zářivá a krásně růžovo červená. Povrch je hrubší - pískový, což mám ve velké oblibě. No a na jaro nebo léto, je to naprosto boží barva. Navíc k opálené pokožce, bude úžasná.

ODKAZ NA LAK: zde 65 Kč



Druhým lakem je ten samý lak - pískový - od stejné značky. Takže co se týče vlastností, je stejně skvělý, jako ten první. Přijde mi zbytečné vám to sem znovu vypisovat, takže vám mohu jen říci, že je výborný. U tohoto laku je potřeba dát dvě vrstvy, aby pořádně vynikla žlutá barva. Musím se vám přiznat, že žlutý lak, jsem snad nikdy neměla na svých nehtech. I proto jsem to riskla a vzala si ho, abych vyzkoušela, jak se mi to bude nebo nebude líbit. Nalakovala jsem si ho nakonec na nehty u nohou. Barvička je krásná. Dokonce to ladí i k těm blížícím se velikonocům a nakonec jsem se žlutou na nehtech spokojená! 

ODKAZ NA LAK: zde 65 Kč



JAKÁ BARVA SE VÁM LÍBÍ VÍCE?

*Produkty mi byly poskytnuty ZDARMA k vyzkoušení. NEJEDNÁ se o placenou spolupráci.
Děkuji www.Rajnehtu.cz


7 komentářů:

  1. Na žlutou barvu na všech nehtech moc nejsem, ale tahle je taková pěkně veselá, že se to i dá:D Každopádně ta růžová je top:)

    OdpovědětVymazat
  2. Přiznám se, že žluté laky na nehty mně míjí, moc tuhle barvu nemusím, zato růžové, ty zbožňuji, ten první lak je překrásný:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Líbí se mi ten žlutý lak. Takový neobvyklý. Ale samozřejmě i růžový je nádherný .
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Jsou sice hezké, ale asi by mi vadila ta "vůně", která absolutně přebije všechno jaro. :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)