sobota 6. dubna 2019

STŘÍPKY Z MĚSÍCE - BŘEZEN 2019

Krásnou sobotu vám všem! Dnes tu pro vás mám článek, který opět shrnuje minulý měsíc a to je březen 2019. Pojďte se podívat na to, co se u mě v březnu dělo.

  • Přítel mi připravil překvápko, které spočívalo v hromadě sladkého. Opravdu pěkné sladké překvápko po návratu z práce. Čoko donuty totiž zbožňuju! V drogérii jsem si udělala radost pár kousky kosmetiky. V Kauflandu jsem si koupila nádherně vypadající ovoce v čokoládě, které ale bohužel nebylo nic moc. Ale co bylo super, to jsou Reeses košíčky, které miluju. Poprvé jsem si je koupila v této mini verzi.


  • K časopisu Žena a život byla sprchová pěna Fa, takže to jsem tam nemohla nechat. A to za krásných 35 Kč! Venku se začalo dělat nádherně a obloha byla bez jediného mráčku. Zašli jsme si do nové restaurace na kebap a dala jsem si po dlouhé době hranolky. V DMku jsem si ulovila malinové tyčinky a oříškovo-nugátovou pomazánku, která je jednoduše skvělá.


  • Po dlouhé době jsem si konečně pořídila kakaové boby, které miluju. S mamkou jsme si zašli na obídek, který byl vynikající. Dala jsem si svíčkovou a to maso, to byla lahoda! Z Aliexpress mi dorazila nová peněženka v božské smaragdově zelené barvě, ze které jsem naprosto nadšená. A taky mi přišly nové kousky z kosmetiky na testování. 


  • Dorazila mi taky objednávka od Avonu. No a v březnu jsem poprvé vytáhla tenisky, hurá! Jaro je tady! A abych si jarní náladu podpořila, koupila jsem si nějaké umělé květinky do bytu a taky věci na jarní/velikonoční věnce. A v březnu jsem taky konečně ulovila DM boxík! 


  • Ulovila jsem také cool box od Brandnooz, který byl tentokrát opravdu nadupaný super kousky. Po dlouhém rozhodování a vybírání jsem si konečně objednala do kuchyně boxy na skladování potravin, jako je mouka, rýže atd. Koupila jsem si božskou bázi pod oční stíny a nakonec jsem si nechala udělat nové krásné nehtíky. 


  • V knihkupectví Luxor byla skvělá akce na knížky a to 1+4 zdarma. Této akci jsem neodolala a knížky si objednala. Nově otevřenou restauraci jsme navštívili podruhé a tentokrát jsem si dala pizzu s lososem, mňam! Nakoupila jsem si nějaké kousky na vlasy a po dlouhé době jsem si koupila i šampon Aussie, který jsem již dlouho chtěla. No a nakonec jsem ulovila ještě jednu Ženu a život, tedy konkrétně mamka nám ji ulovila a to s jinou vůní sprchové pěny, než jsme už měli. 


  • Od kolegyně jsem dostala překrásný dort k narozeninám, které mám začátkem dubna. No a s mamkou a přítelem jsme si zašli na running sushi, což jsem měla taky k narozeninám. S přítelovými rodiči jsme byly na výletě v jeskyních a v březnu jsem si dala taky svůj první nanuk tento rok! 

  • S mamkou jsme si udělali krásný nákupní den pro sebe. Vyjeli jsme do Jablonce na nákupy. Byl to skvělý den. Od rána jsme byly ve městě a obešli jsme si oblíbené krámy. Dali jsme si ve Fruitisimu drink a zmrzku. Taky jsme si dali výborný oběd, měla jsem kuřecí kung-pao a rýži a mamka kuřecí kousky a hranolky. Od mamky jsem dostala kromě toho, že nám zaplatila running sushi a taky spoustu nákupů ještě horu dárků. Je to blááázen! Takových dárečků jsem vůbec nečekala, ale jsem z nich nadšená a moc se mi líbil hlavně celý den strávený společně po nákupech. 


  • Od přítelových rodičů jsem dostala taky krásné kousky k narozeninám a ještě jsem si vybrala nějaké kosmetické kousky, které byly taky v rámci mých narozenin. Vybrala jsem si ty, které jsem chtěla už dlouho vyzkoušet, tak se těším na zkoušku! :)


A JAKÝ BYL VÁŠ BŘEZEN?

15 komentářů:

  1. Já ulovila jen jednu Ženu a život a až se mi to do druhého dne rozleželo v hlavě, že jich potřebuji víc, tak už nikde nebyly:-D Líbí se mi hlavně ty kosmetické dárečky a dort vypadá taky lákavě:-) Opožděně všechno nejlepší k narozeninám:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tvůj březen byl evidentně příjemný a úspěšný měsíc. Já z něj poslední týden strávila na neschopence, ale předtím jsme zvládli dva výlety, sběratelskou burzu a po ní posezení s kamarádkami, návštěvu kamarádů z Plzně, se kterými jsme byli na Pražském hradě... A taky mi přišel Cool box. Ovšem Žena a život s pěnou mi unikla.
    Dodatečně všechno nejlepší k narozeninám

    OdpovědětVymazat
  3. Ta akce v knihkupectví byla super. Kdybych o ní věděla, taky bych ji využila. Časopis Žena a život byl časopis, který jsem si velmi ráda kupovala i bez dárku, ale teď tam měli skvělý dárek. Kdybych bydlela v ČR, tak jsem si ty pěny taky koupila. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Tolik super fotek a věcí, že nevím, co vypíchnout:D Každopádně závidím DM box a ten dort je nádherný! Mňam. Jinak ty nehtíky jsou moc hezké:)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásne fotky, vidieť že si si mesiac užila :)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc krásné střípky z března! Ten dort je překrásný a líbí se mi, jak sis uskladnila suroviny ve skříni :)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc pěkné shrnutí. Já jsem taky hrozně nasladké, ale ty donuty bych moc nemusela, spíše to Reses, to by mě docela zajímalo, jak chutná :-D musím někde sehnat!

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  8. Ty jo, kakaové boby, to zní dobře, nevěděla jsem, že se něco takhle prodává. :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)