čtvrtek 23. května 2019

KVĚTNOVÉ ÚLOVKY Z KOSMETIKY

Krásný čtvrtek vám všem! Dnes bych vám ráda ukázala takové moje malé internetové nákupy, které se týkají, jak jinak, než kosmetiky. Nicméně jsem se polepšila a kromě kosmetiky jsem si snad poprvé v životě a to sama a bez donucení, objednala oblečení z internetu. Konkrétně tedy asi větší balík oblečení z internetu. Zabrouzdala jsem totiž a našla e-shop Gate. Do této prodejny chodím ráda nakupovat, ale že by měli i e-shop jsem upřímně nevěděla. A když jsem ho jednou našla a to i s výprodejem, kde byly trička třeba za 14 Kč a sukně za 28 Kč, neváhala jsem a objednala jsem si. Aktuálně na zásilku čekám, ale musím uznat, že se už docela těším! Možná i trochu víc, než na kosmetiku! A to je co říct. No ale teď už zpět k mým menším úlovkům z internetu, týkajících se kosmetiky.

Tento rok mě začalo trochu víc bavit pečovat o svá chodidla. Začala jsem si kupovat různé masky na nohy, krémy na nohy, soli a lázně a musím uznat, že mě to docela i baví používat. I když asi nikdy nebudu mít krásně hladké paty (ač se snažím jak se snažím), i tak mě to baví a užívám si to. No a i z toho důvodu jsem si koupila opět nějaké masky na nohy. Jak vidíte, jednu masku mám s tea tree olejem a druhou s černým uhlím. Do zásoby jsem si taky vzala pásky na odstranění černých teček, které mě zaujaly nejen svou skvělou cenou.

  • Maska na nohy Tea Tree and peppermint 39 Kč
  • Maska na nohy moisturising Charcoal 34 Kč
  • Slupovací pásky na černé tečky na nos, 6 kusů 32 Kč


Po dlouhé době jsem se rozhodla znovu vyzkoušet makeup od Revlonu na mastnou pleť. No a k nákupu jsem přihodila ještě pudr, protože jsem si jeden, který jsem nosila v kabelce, rozbila. Tak abych měla do kabelky nějaký náhradní. A protože jsem dlouho chtěla vyzkoušet něco od značky Bourjois, vzala jsem si dvě tekuté rtěnky. Jednu v tmavším odstínu do červena a druhý odstín je matný a do růžova.

  • Revlon Colorstay makeup pro smíšenou a mastnou pleť 153 Kč
  • Pudr Rimmel Stay Matte 56 Kč
  • Bourjois Paris rtěnka Rouge Edition Souffle de Velvet 46 Kč
  • Bourjois Paris Rouge Edition Velvet 58 Kč


Protože jsem již delší dobu chtěla koupit nějaké více přírodnější prací gely, rozhodla jsem se na nic nečekat a zapátrat na internetu. Zrovna mi prací gel totiž došel, protože jsem o víkendu vyprala asi osm praček. Prala jsem totiž dvě nově koupené sady povlečení, poté i deky, povlaky na polštáře a ještě klasické prádlo v prádelním koši. Takže prací gel jednoduše došel a žádalo se tak pořídit nový. Vzala jsem si tyto dva z nichž jeden je s vůní levandule a druhý s vůní pomeranče. Nemám od nich velká očekávání, ale jsem i tak zvědavá, jak moc dobře budou prát.

  • Yellow and Blue prací gel Levandule 159 Kč
  • Yellow and Blue prací gel Pomeranč 159 Kč


 A CO JSTE SI NAPOSLED KOUPILI NA INTERNETU Z KOSMETIKY VY? ZNÁTE NĚJAKÝ Z TĚCHTO PRODUKTŮ?

12 komentářů:

  1. Znám jen pudr Rimmel a rtěnky Bourjois, ale zaujaly mně ty masky na nohy a slupovací pásky na černé tečky:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já se přiznám, že kosmetiku na netu vůbec nenakupuju.

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem nevěděla, že Gate má eshop. Ten levandulový prací gel jsem měla ve vzorečku a byl docela fajn.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama, kdo to nevěděl :D

      Vymazat
  4. Eko produkty do domácnosti od Tierra Verde používám moc ráda. Mám i tento levandulový a fakt hezky voní :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  5. Já znám jen pudr od Rimmelu a ten je skvělý, kupuji si ho poměrně často... na ty rtěnky bych byla docela zvědavá, na mě je Burjois docela drahá značka a zajímalo by mě, jestli to opravdu za tu investici stojí. :)


    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na internetu seženeš tyto rtěnky za pár korun, jak vidíš za 46 Kč a 58 Kč :) Což se ti i s poštovným hodně vyplatí :)

      Vymazat
  6. Wow, děkuji za tipy. Ubrousky z DMka používám také. A za tu alpu na ty suché nohy děkuji, určitě vyzkouším a snad budu spokojená. 😊

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)