úterý 28. května 2019

NEHTOVÉ VÝŽIVY A KRÁSNÝ LAK NA NEHTY

Krásné úterý vám všem! Dnešní článek bude věnovaný produktům na nehty, které jsem si vybrala v rámci spolupráce, se stránkou www.RajNehtu.cz. Již v několika článcích jsem vám ukazovala produkty na nehty a to právě z této spolupráce. Doposud jsem byla se všemi moc spokojená. Jako poslední tři produkty na nehty, jsem doma měla na zkoušku Ráj nehtů pečující olejíček na nehty, poté Four Seasons zpevňovač a vyrovnávač nehtů a Avon lak na nehty.


Na odlakované nehty jsem často používala pečující olejíček. Musím uznat, že mi moc vyhovuje. Příjemně voní, dobře nehty vyživuje. Vyživuje i kůžičku okolo nehtu. Nejlepší je, nechat si na nehtech tento produkt přes noc. Ráno je pak zřetelně viditelné, jak krásně jsou nehty vyživené, "nacucané" a hydratované. Jediné mínus tohoto produktu je štěteček. Nevím čím to je, ale štěteček je hodně zatočený do jedné strany a tudíž se mi produkt hůř aplikoval. Což je však problém balení, nikoliv samotného obsahu, který je opravdu fajn.

Regenerátor nehtů je fajn věc, pokud chcete povrch nehtů vyrovnat a zároveň je trochu posílit. Zanechává jemně narůžovělo-mléčnou barvu na nehtech, takže pokud rádi používáte světlé a nevýrazné laky, můžete tento produkt používat jako klasický lak na nehty a přitom o ně budete ve stejné chvíli i pečovat. Aplikátor je skvělý, produkt nehtům pomáhá, nemám co bych vytkla. Snad jen ten nepříjemný smrad, ale na ten jsem už tak nějak zvyklá u většiny laků na nehty.

OLEJÍČEK NA NEHTY: klik zde 62 Kč
REGENERÁTOR NEHTŮ: klik zde 55 Kč


Na lak na nehty jsem se moc těšila a to hlavně kvůli barvě. Je to sice taková podzimní barvička, ale já moc ty barvy podle období netřídím a nosím zkrátka v ten daný čas - co se mi zrovna líbí. I když je pravda, že na podzim si určitě ráda tento odstín na nehty dám. Je to krásná barvička, která je velmi sytá již v první vrstvě. Nicméně dělá na nehtech v jedné vrstvě fleky, tudíž je potřeba dát vrstvy dvě. Druhou vrstvou barva vynikne ještě víc a fleky nejsou viditelné. Barva je zářivá, sytá a krásná. Dělá jemně gelový efekt. Štěteček u laku je klasický, myslím si, že většině lidí bude vyhovovat. Lak schne opravdu rychle, takže se nemusíte bát, že budete čekat půl dne na to, až se usuší. Celkově jsem spokojená.

LAK NA NEHTY AVON: klik zde 69 Kč




ZNÁTE NĚKTERÝ Z TĚCHTO KOUSKŮ?

*Produkty mi byly poskytnuty ZDARMA k vyzkoušení. NEJEDNÁ se o placenou spolupráci.
Děkuji www.Rajnehtu.cz



10 komentářů:

  1. Ten regenerátor vypadá dobře, další měsíc plánuju na nějakou dobu sundat gelovky, tak se mi podobné věci budou hodit:) Laky od Avon mám moc ráda, většina hezky drží a mají pěkné barvy, tento je krásný:)

    OdpovědětVymazat
  2. Lak vypadá opravdu hezky, tenhle odstín nemám, ale jinak mám laky na nehty od Avonu ráda a dřív jsem se často nechala zlákat nějakým novým:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já si nehty na rukou vůbec nelakuji, ale ten regenerátor mne docela zaujal. A lak Avonmá opravdu moc pěknou barvu.

    OdpovědětVymazat
  4. Ten mark lak mám taky a podle mě je super :) nehty na rukou si tolik nelakuji, ale když mám čas tak si je ráda ozdobím :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  5. Laky této značky nepoužívám, nejraději mám essence. :) Jinak barvičky jsou moc pěkné.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)