čtvrtek 6. června 2019

BRANDNOOZ BOX - KVĚTEN 2019



V brandnooz boxu, který mi přišel koncem května 2019 jsem našla celkem 12 kousků. Krabice byla tentokrát opravdu hodně těžká a tak jsem si už předem v duchu říkala, že uvnitř asi najdu hodně kousků na pití. Nicméně první dva kousky, které jsem z boxu vyndala a které mě oba potěšily jsou Racio Knackerbrot skořice 42,90 Kč a Dr.Oetker dort Pavlova 69,90 Kč. Knackerbrot mám všeobecně moc ráda. Mám ráda tyhle suchary občas k salátu a nebo prostě jen tak na křupání. Chutnají mi i různé rýžové pufované chlebíčky polité čokoládou. No a protože mám velmi ráda skořici, tak mě knackerbrot se skořicí samozřejmě potěšil. Co se týče dortu Pavlova, tento dort jsem nikdy nejedla a navíc si ani neumím představit, jak může chutnat. V poslední době jsem ho hodně vídala na instagramu a tak jsem velmi ráda, že ho konečně vyzkouším. 


Třetím kouskem, který jsem z boxu vyndala byl Penam Toustís světle 32,90 Kč. Opět se jedná o kousek, který jsem viděla moc ráda, protože mám ráda různé nové typy pečiva. I když jsem na obyčejný tousťák v boxu několikrát nadávala, tento typ pečiva mě naopak moc potěšil a jsem ráda, že ho mám na zkoušku. Mimochodem, už jsem ho zkoušela a opečený je vážně moc dobrý! Dalšími čtyřmi položkami jsou jednotlivé typy koření (paprika, pepř, oregano, chilli). Velmi se mi líbila taková maličkost a to je to, že koření bylo zadělané klasickým hnědým tenkým provázkem a mělo nahoře mašli. Malý detail, který však potěší. Koření mě samo o sobě moc nenadchlo. Prostě koření. Myslím si, že nepoznám rozdíl od toho, co normálně používám.


Osmým a devátým kouskem je Frisco Spritz 20,90 Kč. Alkohol moc nepiju, ale ovocné pivo si občas dám i když jen velmi zřídka. Příchuť Spritz mám však moc ráda. Bohužel tohle ovocné pivo jsem měla už před tím, než jsem ho objevila v boxu a přesto že mám tuto příchuť ráda a normálně bych z ní skákala tři metry vysoko (kdybych jí objevila v boxu), tentokrát jsem nadšená nebyla, protože mi opravdu nechutnala. Škoda. Desátým kouskem je Jupí Piňacolada 69,90 Kč. Tyto dražší šťávy si sama nekupuju. Většinou beru nějaké levnější. Proto jsem docela i ráda, že v boxu jsou a mohu je vyzkoušet. Ale myslím si, že se dalo do boxu dát i něco zajímavějšího, než obyčejná šťáva od Jupí. No a jedenáctý a dvanáctý kousek jsou Mentos say hello Fruit/Mint 17,90 Kč. Sama si Mentosky nekupuju. Ale zkusila jsem ty růžové a uznávám, že byly dobré. Ale není to nic, co bych si sama znovu koupila. Jediné Mentosky, které mi vážně chutnaly a koupila jsem je opakovaně, byly ty karamelové.

Tento box bych zhodnotila tak 50/50. Obsah mi bohužel přijde stejný jako v době, kdy byl box každý měsíc. Myslela jsem, že když budou boxy za delší dobu, budou fakt nabušené novinkami a hlavně zajímavými novinkami. Bohužel ten pocit úplně nemám. Jsem sice s boxíkem docela spokojená, ale není to to, co jsem si myslela, že to bude. I když je pravda, že mě ta krabice s překvapením potěší vždy, protože miluju ten pocit, otevírat to a nevědět co najdu uvnitř. Docela mě ale mrzí, že box není každý měsíc. Za mě to tak bylo lepší. Ale třeba se to ještě někdy vrátí.


JAK SE VÁM LÍBÍ OBSAH TOHOTO BOXU?



10 komentářů:

  1. Moniko, můj celkový dojem byl skoro stejný - čekala jsem, že teď budou boxy pestřejší, bohatší. A moc rozdíl oproti loňskému roku nevidím :-(. Jinak ale - spritz mi chutnal velmi a naopak Racio mi velmi nechutnaly - přesně obráceně, než to máš ty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyjo, mě ty Racio chutnaly mooooc :)) Dneska jsem je zkusila a mňam!

      Vymazat
  2. Asi bych taky čekala něco víc, takže škoda. Ale Pavlovu dortu určitě vyzkoušej, chutná výborně.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Dort Pavlova bych taky někdy chtěla zkusit. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Brandnooz boxy sice neodebírám, ale pravidelně je sleduji u ostatních blogerek a musím říct, že už mě delší dobu jejich obsah nezaujal :(

    OdpovědětVymazat
  5. Tentokrát bych si z něj asi nic moc nevybrala, ten předchozí byl lepší. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)