neděle 28. července 2019

BRANDNOOZ BOX - ČERVENEC 2019

Krásnou neděli vám všem!

Tak. A mám po týdenní dovolené. Musím uznat, že vždycky mi dovolená uteče velice rychle, ale tahle dovolená utíkala pozvolna a pomalu, což je skvělé. Stihli jsme navštívit několik zajímavých míst, která jsme chtěli navštívit již dlouhou dobu a stihla jsem si i odpočinout.  Během dovolené mi přišel i Brandnooz box za měsíc červenec 2019, tak jsem se rozhodla vám ho dnes v takovém odpočinkovém nedělním článku ukázat.


ADRIANA SPAGHETTI TRADIZIONALE 39,90 Kč
Špagety mi zrovna došly a tak jsem docela ráda, že jsem je v boxu našla. Určitě si je uděláme s nějakou dobrou omáčkou. Na letní období to bude super rychlý oběd.

BABIČČINA VOLBA MOUKA ŽITNÁ CELOZRNNÁ A PŠENIČNÁ CELOZRNNÁ 23,90 Kč/kus
Z mouky jsem nikdy moc nadšená nebyla, ale aktuálně mě docela potěšila taktéž. Chystám se udělat nějaké koláče a chtěla jsem si i sama koupit nějaké "zdravější a lepší" mouky. Takže na nějakou bublaninu a nebo koláč budou určitě využitelné a fajn.

PENAM TOUSTÍS TMAVÉ 32,90 Kč
V minulém boxu byl ten samý produkt, ale ve "světlé" variantě. Moc ráda vyzkouším i tento tmavý Toustís. Akorát ten název toho samotného produktu mě vytáčí. Toustís je vážně divný název. A za mě i dost hrozný název. Nicméně na kvalitu samotného produktu to nemá samozřejmě vliv. Je to skvělé pečivo.


SVIJANY NEALKO ČERNÝ RYBÍZ 21,90 Kč
Nealko piva jsou na léto povedené. Já sama alkohol moc nepiju a tak se někdy ráda osvěžím ovocným nealko pivem. I když musím uznat, že málo které mi zase chutná. Pokud piva a jiný alkohol z boxu nevyužiju, tak si ho nechávám na různé oslavy a nebo na oslavu Silvestra či Vánoc. Musím říct, že pak ušetřím i dost peněž, protože i když já sama alkohol nepiju, návštěvy ho pijí a takhle se využije a já ušetřím.

SEMTEX ENERGY DRINK HIGH 34,90 Kč
Energy drinky pije můj přítel a má je moc rád. Takže tento produkt se u nás doma určitě využije :)

BIRELL BOTANICALS ANGREŠT S RAKYTNÍKEM A MEDUŇKOU 19,90 Kč
Zajímavá kombinace chutí - angrešt, rakytník a meduňka. Jsem zvědavá, jak to bude v reálu i chutnat. Opět na léto dobrý kousek. 

MATTONI BLACK 13,90 Kč
Mattoni mi v boxu přijde zbytečná. Ale když už tam je, tak ji samozřejmě vypijeme. 


CACAOLAT ORIGINAL 34,90 Kč
Opravdu kousek, který jsem zatím nikde nikdy neviděla a hodně mě potěšil a překvapil. Opravdu moc dobré kakao. Sice bych si produkt nekoupila, protože si dělám stejně dobré kakao i doma a přišlo by mi to jako vyhození peněz, ale jako produkt samotný hodnotím na jedničku. Je to výborné.

CORNY BIG BLUEBERRY 17,90 Kč
Corny mám docela ráda. Jako svačinka třeba spolu s banánem je to dobrá věc někam na výlet, do práce a nebo i doma. Chválím.

CHUPA CHUPS 3D SKULL/TROPICAL FIZZ 9,90 Kč/kus
Lízátka si sama většinou nekupuju, ale když už nějaké mám, dám si ho ráda. Jsem zvědavá na tyhle příchutě. Ráda vyzkouším.

HARIBO MIAMI FIZZ 9,90 Kč/kus
Tak tento produkt mě hodně nadchnul. Hodně moc mi zachutnal a určitě si tyhle želé kousky budu kupovat i sama, je to vynikající. Mňam!

SPAK MASTER KETCHUP vzorek 10 Kč/kus
Vzorky kečupu jsou za mě v boxu asi zbytečné, ale když už tu jsou, určitě je využijeme.

+ V BOXU NAVÍC: DROŽDÍ + DENUTS TYČINKA
Droždí se doma hodí, když zrovna nemám čerstvé. A tyčinka je velmi dobrá, takže opět chválím její přitomnost v boxu.




 Box tentokrát hodnotím 5/5. Opravdu velmi povedený, vydařený a nadupaný box! Akorát mě mrzí, že boxy nejsou každý měsíc. Bylo to takové každo-měsíční potěšení a překvapení a teď na boxy a na překvápko musím čekat dlouho. To je za mě velká škoda. Věřím, že se to zas vrátí a budou boxy každý měsíc, za mě to bylo rozhodně lepší a když jsem se ptala v okolí, všichni se mnou souhlasili, že by chtěli box každý měsíc. Tak uvidíme :)



Jak se vám líbí obsah boxu? Využili byste ho?





18 komentářů:

  1. Ovocné Birelly miluju, na léto perfektní osvěžení :) Jinak celý obsah balíčku by mě potěšil :))

    OdpovědětVymazat
  2. Na corny tyčinku mám najednou strašnou chuť. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Box vypadá skvěle, využila bych asi vše:)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tenhle box je naprosto úžasný :) Skoro ze všeho bych měla radost i já :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. Bolo tam veľa dobrôt! Najviac mi padla do oka tyčinka od Corny :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  6. Svijany černý ribíz by som vyskúšala, ani som to myslim u nás nevidela :D

    OdpovědětVymazat
  7. Tenhle box byl hodně pestrý a opravdu celkem letně vvyladěný. Něco z něj tedy nejsou mí oblíbenci (lízátka, pivní mixy), ale hodně věcí mne potěšilo. Mám už taky hodnocení na blogu, tak můžeš kouknout.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)