pátek 5. července 2019

MŮJ PRVNÍ LOOKFANTASTIC KOSMETICKÝ BOX!

Krásný pátek vám všem! Dnešní článek bude věnovaný mému prvnímu lookfantastic boxíku. No jo, jsem na ty boxy prostě ujetá! LookFantastic box jsem si chtěla objednat již před cca rokem a půl, ale nakonec jsem se k tomu za celou tu dobu nedokopala. Jelikož jsem za poslední dobu dopotřebovala hodně kosmetiky, řekla jsem si, že bych si nějakou novou zasloužila a protože jsem chtěla vždycky vyzkoušet nějakou zahraniční kosmetiku, odhodlala jsem se a box objednala. Abych měla nějakou zahraniční kosmetiku a zároveň i nějaké překvápko!


Pokud byste se ptali, box mě stál 435 Kč. Doručení boxu bylo zdarma, což je samozřejmě příjemné.  Navíc doručení bylo bleskové. Box jsem objednala v pátek 28.6. a ve středu 3.7. jsem ho měla doma. To je fofr, co? Čekala jsem, že mi přijde cca do 14 dní, ale tohle mě opravdu mile překvapilo. V boxu se tedy nacházelo 6 kosmetických produktů. Byly zabalené v krásné krabičce, která je v mintové barvě se stříbrnými nápisy. Měla krásnou výplň a celkově balení bylo velmi pěkné a luxusní.

Prvním produktem, který mě hodně potěšil, je Gold eye maska na oční okolí. Určitě jste si všimli, že mám ráda různé masky a proto mě samozřejmě i tahle moc potěšila a byla jsem nadšená, když jsem ji v boxu našla. Dalším produktem byla micelární voda Naobay. Tuhle značku vůbec neznám, ale micelární vodu moc ráda vyzkouším. Používám micelárky ráda a nedělají mi žádný problém s pletí. Takže další super a praktický kousek. Co mě hodně překvapilo, byla odličovací houbička Glov. Na odlíčení s touto houbičkou by měla stačit pouze voda. No co vám budu povídat, jsem fakt zvědavá, jestli to tak bude a nebo ne :)




Produkt, který mě opět nadchnul byl pleťový denní krém Elemis. Je vhodný pro smíšenou pleť, což je zrovna můj případ. Navíc je v malém balení, což mě těší, protože ráda zkouším nové produkty a malé balení tak ocením. Navíc je skladné. Revive aromaterapeutický tělový gel mě taky překvapil a docela i potěšil. Gely na tělo nepoužívám. A už vůbec ne s aromaterapeutickým účinkem. I proto jsem zvědavá na jeho účinky. A posledním kouskem, který mě nadchnul, byly Eyeko oční stíny v tužce. Na výběr bylo ze třech odstínů, které mi mohli zaslat. A musím uznat, že odstín byl vybrán skvěle! :D I sama bych si tento krásný hnědý odstín vybrala!

V boxu se tedy nacházelo 6 produktů. Jelikož cena byla 435 Kč, znamená to, že jeden kousek vyšel na cca 73 Kč. Což si myslím, že je slušná částka! Nakonec v boxu byly ještě nějaké prospekty a časopis Elle.





Celkově jsem nadšená jak z extrémní rychlosti doručení, tak z produktů i z krásného balení. Určitě box objednám znovu!

LÍBÍ SE VÁM OBSAH? ODEBÍRÁTE LOOKFANTASTIC BOX?



17 komentářů:

  1. Jsem ráda, že máš radost, že zase vyzkoušíš nějaké nové produkty :) Produkty vypadají super, třeba tu micelární vodu bych ráda vyzkoušela i já :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Box nevypadá špatně - určitě minimálně micelárku a krém bych vyzkoušela ráda.

    OdpovědětVymazat
  3. Až na Elle z toho vůbec nic neznám :) Doufám, že to bude fajn a ještě od tebe o produktech uslyším :)Jsem zvědavá.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. Z boxu znám jen Elle, ale rozhodně by mi nevadilo produkty vyzkoušet :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  5. Box neznám, ale to doručení i obsah je super :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  6. Box neodebírám, ale obsah není vůbec špatný :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Produkty neznám a jsem moc zvědavá na recenze!:) Box vypadá suprově.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)