úterý 6. srpna 2019

GLANC BOX NATURE - 2 BOXY V JEDNOM BALENÍ!


Konečně pro nás byl přichystaný další boxík s drogerií do domácnosti. Už jsem se těšila, až nějaký další bude a konečně jsem se dočkala. Tentokrát byl velmi zajímavý box. Jednalo se vlastně o dva boxy v jednom balení. Produkty v balení měly být šetrnější k přírodě a životnímu prostředí. Proto se také box jmenoval Glanc Box Nature. Produkty byly tedy v boxu vždy dvakrát. Myšlenka byla taková, aby produkty mohl otestovat nejen ten, kdo box dostane, ale i někdo z jeho okolí. Já všechny produkty věnovala mamce, aby mohla testovat spolu se mnou.

CIF NATURE SPREJ KUCHYNĚ 99 Kč
Mám hodně ráda tyto produkty ve spreji a to zejména do kuchyně. Ihned jsem si k Cifu přivoněla a musím uznat, že voní naprosto parádně a svěže pomerančově. Z vůně jsem byla ihned překvapená a to velmi mile a zároveň i potěšená. Už se těším, až sprej začnu používat v kuchyni. Určitě sprej minimálně krásně provoní kuchyň. Na účinky si budu muset ještě počkat, až ho vyzkouším.

SEVENTH GENERATION PROSTŘEDEK NA MYTÍ NÁDOBÍ LAVENDER AND MINT 69,90 Kč
Prostředky na mytí nádobí většinou moc nestřídám. V minulosti jsem jich zkusila několik a bohužel všechny produkty mi zanechaly nádobí mastné a špatně umyté. Takže používám už roky klasický Jar. Ale když mi tento prostředek na nádobí přišel, moc ráda ho vyzkouším a jsem zvědavá na to, jaký bude. Opět - vůně je nádherná.


DOMESTOS WC BLOK POWER 5+ TANGARINE 99,90 Kč
Tento produkt provoněl celý box. Takto silně a krásně voňavý blok na wc jsem snad ještě neviděla. I proto mě tento produkt moc potěšil a už se těším až ho vyzkouším. Chvíli jsem přemýšlela, že ho do toalety vůbec dávat nebudu a zavěsím si jej do skříně - ano, až tak nádherná vůně to je! :D ale nakonec jsem od tohoto jednání upustila :D..

SEVENTH GENERATION WC ČISTIČ PINE AND SAGE 66,90 Kč
Abych řekla pravdu, je mi úplně jedno, jestli mám nějaký eko přípravek na mytí wc mísy a nebo ne. Používám většinou levné čističe toalety a fungují i přes nízkou cenu skvěle. Uvidíme, jak bude fungovat tento eko prostředek.


UNIVERZÁLNÍ PRACÍ GEL SURF COCONUT SPLASH 129,90 Kč
Prací gely, kapsle a prášky Surf používám i já sama. Proto mě tento produkt velice potěšil. Navíc vůně kokosu je většinou v produktech na praní nádherná. A kdybyste tu vůni cítili - opravdu nádherná je. Tento produkt chválím a velmi se těším na používání.

SUNLIGHT AIO NATURE KAPSLE DO MYČKY 429,90 Kč
Kapsle jsou pro mě zbytečným produktem v boxu. Nemám myčku. Tudíž jsem oboje kapsle dala dál někomu, kdo je využije. I proto jsem na fotku zachytila pouze leták s obrázkem kapslí. Nenafotila jsem si je totiž před tím, než jsem je dala dál. No jo, já co si nenapíšu, to jednoduše nevím.




JAK SE VÁM LÍBÍ TENTO BOX? MÁTE HO TAKY?


WWW.BRANDNOOZ.CZ



20 komentářů:

  1. Tyhle boxy do domácnosti mám moc ráda. Kdybych bydlela v ČR, tak si je taky objednávám. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Já na tento boxík pořád ještě čekám - zatím nedorazil. Už jsem dodávku urgovala u BB, ale zatím bez odezvy. Je to můj první problém s BB a zrovna u takovéhoto velkého boxu :_(

    OdpovědětVymazat
  3. Box vypadá super, tyhle praktické jsou fajn :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  4. Box už jsem na nějakém blogu viděla a jeho obsah se mi moc líbí :) Kdybych měla vlastní domácnost, určitě bych si ho pořídila :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. Produkty s vůní kokosu mám moc ráda, musí být super! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak tenhle box patří k těm povedenějším, ale já ho nemám :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  7. Box vypadá skvěle, využila bych vše:) Ten Cif je super, také mám ráda spreje do kuchyně, beru s nimi úplně všechno - dřez, linku, sporák,..

    OdpovědětVymazat
  8. To je věcí :D, já jsem v tomhle asi spíš minimalista. Jeden univerzální čistit, jedna dezinfekce a věci do pračky a myčky a konec :D

    www.terezawa.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Boxík může být skvělý ale zatím bych ho využila jen u přítele. :)
    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)