středa 21. srpna 2019

VYNIKAJÍCÍ GELOVÝ PLEŤOVÝ KRÉM NA LÉTO OD ORIFLAME

Krásnou středu vám všem! 

Dnes tu pro vás mám předpřipravený článek, který se týká mého velkého oblíbence v letním období. Před delší dobou jsem měla doma katalog Oriflame, kde jsem si pár kousků vybrala. Dlouho jsem nic od této značky neměla, ale jak to tak bývá, pár věcí mě v katalogu zaujalo a některé z nich jsem si vybrala a koupila. Mezi nimi byl právě i tento pleťový krém, o kterém vám dnes povím více.


Jedná se o gelový pleťový krém, který je vhodný pro mastnou pleť. Je určený na noc. Má krásné a bytelné skleněné balení, které přežije i několik pádů na dlaždičky. Skleněné balení zdobí jednoduché bílé plastové víčko. Co se týče samotného obsahu, krém voní velmi jemně a příjemně. Není to žádná extrémně přeparfemovaná věc, naopak voní opravdu příjemně a vůně nijak nedráždí ani oči ani pleť. Co jsem si u tohoto krému oblíbila je to, že vůbec nelepí. Když jsem si ho objednávala, spíš jsem si myslela, že kamarádi nebudeme. Protože gelové krémy většinou lepily a proto jsem je přestala používat a docela jsem se jim vyhýbala. O to více mě nadchnul tento krém, protože po rozetření nelepí vůbec. Ani minimálně. Krém se díky skvělé konzistenci rychle roztírá a na pleti zanechá vláčný a osvěžující pocit. Pleť nijak nepne, nepálí, nečervená, nelepí. Do pleti se do pár minut vstřebá a pleť vypadá krásně. Ráno je pleť dostatečně hydratovaná, jemně matná a celkově moc pěkná. Hlavně v těchto vedrech si užívám nanášení tohoto krému. Rozhodně bych si nechtěla na pleť dávat ve třiceti stupních nic těžkého či hutného. Tento gelový krasavec je proto skvělou variantou!

Za mě je tohle opravdu obrovský objev. Krém je výborný. Určitě si plánuju koupit další balení. Minimálně na příští léto. Na léto je to opravdová pecka, kterou rozhodně musím mít. Snad se nepřestane vyrábět, to by mě moc mrzelo. Opravdu jsem nečekala, že krém asi za 214,- bude tak skvělý. Za sebe hodnotím 5/5! A Oriflame za toto dávám palec nahoru. Tohle se vážně moc povedlo!


JAKÝ JE VÁŠ OBLÍBENEC Z ORIFLAME?

14 komentářů:

  1. Tyjo, krém vypadá fakt dobře:) Já měla od Oriflame vždy moc ráda jejich laky na nehty a krémy na nohy a na ruce:)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem od Oriflame delší dobu nic neobjednávala, ale kdysi jsem milovala řasenku Wonderlash, tu jsem objednávala pořád dokola. Krém se mi líbí, je fajn, že nelepí, nesnáším ulepený pocit na pleti.

    OdpovědětVymazat
  3. Nějaký krém na pleť zrovna sháním, vypadá skvěle a možná se po něm taky podívám :))

    OdpovědětVymazat
  4. To vypadá docela zajímavě, třeba zkusím příští rok.

    OdpovědětVymazat
  5. Krém vyzerá naozaj super. Ja mám osobne skôr zmiešaný typ pleti takže neviem či by mi pasoval.

    Blog of Sunflower ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě jo, já mám taky někdy mastnou a pak období kdy mám smíšenou a sedí mi :))

      Vymazat
  6. Ahojky,
    já gelové krémy nemám ráda, mám pocit, že mi pak dělají takové drobky na obličeji. Ale taky jsem si v srpnu objednala docela dost produktů z katalogu, tak jsem moc zvědavá, jaké budou. Mám ráda jejich vůně, např. Ice používám už asi 17 let:-) Z dekorativní kosmetiky musím vyzdvihnout jejich automatické tužky z řady The One. Mám doma hned několik odstínů a jsem s nimi moc spokojená.
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, to tenhle krém tedy vůbec nedělá :) Já miluju vůně z Avonu, ty kupuju neustále dokola :)

      Vymazat
  7. Z Oriflamu bohužel moc nenakupuji, mám pocit, že ani v okolí teď nikoho neznám s katalogem. Nicméně krém vypadá dobře a může být na léto velice příjemnou záležitostí.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)