neděle 22. září 2019

GLANC BOX LÉTO 2019

Krásný den vám všem! Dnes tu pro vás mám ukázku obsahu Glanc Boxu léto 2019. Když jsem očekávala Glanc box, myslela jsem si, že tam budou produkty i pro mě, jako tomu bylo minulý rok. Konkrétně myslím něco jako sprchový gel, maska na vlasy a podobně. Bohužel jsem byla nemile překvapená, protože v boxu byly samé produkty na úklid, praní a podobně. To mě docela zamrzelo, protože jsem očekávala něco podobného, jako minulý rok. Škoda. Nakonec jsem byla s boxem ale i tak spokojená. No ale co se v boxu nacházelo?


1. SILAN LEMON BLOSSOM AND MINT SCENT 69,90 Kč
Aviváž mě potěšila. Ráda zkouším nové aviváže a skoro vždy jich mám doma víc, abych použila zrovna tu, na kterou mám náladu. Voní příjemně. 

2. COCCOLINO INTENSE PERFUME DELUXE DIVINE PETALS 119,90 Kč
Naprosto luxusní záležitost. Vyprala jsem s touto aviváží deku, která překrásně voněla a to po dlouhou dobu. Intenzivní překrásná vůně. Za mě určitě doporučuji pořídit!

3. COCCOLINO CARE BÍLÉ PRÁDLO 229,90 Kč
Přípravek na praní rozhodně vyzkouším a ráda. Na bílé prádlo zvlášť nic nekupuju a proto jsem zvědavá zda to bude mít nějaký lepší účinek než to, co běžně používám.


4. SIDOLUX BALTIC AMBER BUTIQUE EDITION 59 Kč
Tento Sidolux jsem chtěla vyzkoušet, nebo lépe řečeno, vědět jak voní. Jsem proto ráda, že jsem ho v boxu našla. Ale - absolutně nechápu to šílenství kolem téhle vůně. Zprvu mi to vonělo, když to bylo v lahvi. Ale následně? Mě to teda nevoní. Voní to divně, jako těžký parfém, který vážně při úklidu cítit nechci. Mám na úklid ráda svěží vůně. Navíc to ani neprovoní. Nechápu celé šílenství kolem Sidoluxu. Nevoní to z podlahy ani z ničeho jiného při mytí. Více voní cokoliv levnějšího citrusového z Dmka, ale tohle ne. Nicméně jsem ráda, že jsem si přičuchla a zjistila, že mi to vážně nevoní.

5. SOMAT GOLD 69,90 Kč
Myčku nemám. Kapsle jsem poslala dál.

6. WC NET CRYSTAL GEL 59,90 Kč
Produkty do wc se neztratí nikdy a nikomu a každý je využije. Ráda vyzkouším.


7. KOTEX ULTRATENKÉ MENSTRUAČNÍ VLOŽKY 37,90 Kč
Vložky využiju a jsem poměrně ráda, že v boxu jsou.

Dále měly v boxu být ještě Bella Sensitive vlhčené intimní ubrousky, ale nebyly - edit - byly, ale v jiném balení než na obrázku v prospektu. Bohužel jedny z intimních ubrousků, které jsem našla v boxu, byly rok prošlé a neskutečně po otevření smrděly, takže jsem s tím ani neutřela prach. Škoda. Navíc byly v boxu vzorky masky na vlasy, která je výborná a mám ji velice ráda.


Jsem sice zklamaná, že v boxu nejsou věci jako sprcháč, maska na vlasy, šampon a podobně a jsou tu jen věci na úklid, ale i tak se mi box líbí. Hodnotila bych ho ale dobře 4,5/5. A to hlavně díky rok prošlým intimním ubrouskům. 

JAK SE VÁM OBSAH LÍBÍ?

www.Brandnooz.cz


12 komentářů:

  1. Ahojky,
    trochu jsi mě zmátla, protože na fotce ty vlhčené intimní ubrousky od Belly máš, tak nevím, jak jsi to myslela. Jinak jsem taky čekala, že tam bude něco pro lidi a ne jen na úklid, obzvlášť když úklidový box byl nedávno. Tak snad třeba příště...
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš, děkuji za upozornění. Na obrázku byly totiž ukázané intimní ubrousky od Bella ale s jiným obalem, takže jsem automaticky myslela, že tam nebyly. :) Díky

      Vymazat
  2. Taky jsem čekala nějaké věci spíš pečující než úklidové kosmetiky. Přesně jak píšeš - nějaký sprcháč, krém na ruce, deodorant.... Mně navíc v boxu chyběly ty tablety do myčky (myčku mám, takže bych je využila) a nejspíš i náhrada za ně (myslela jsem, že to jsou ten vlohčený toaletní papír a maska na vlasy, protože nebyly v letáku, ale jak vidím tys to tam měla i s tabletami). Fakt ale je, že nakonec se všechny věci časem využijí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano, využijí. Jen je škoda, že tam nebyla i klasická kosmetika

      Vymazat
  3. Já si myslím, že super :) ikdyž z tohohle bych toho moc nevyužila :)

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělé produkty, věřím, že ti box udělal radost! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám vlastně radost z každého boxu, protože je to vždycky překvapení :D

      Vymazat
  5. Náhodou za mě super obsah! Ani by mě nemrzelo, že tam nejsou sprcháče, protože věci na praní se mi hodí ještě víc, já s avivážema celkem plýtvám, protože miluju, když mi oblečení fakt hodně voní (asi jsem divná:D), takže čím víc aviváží a pracích gelů, tím líp :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D já občas taky "plýtvám" hlavně na deky a tak, to chci aby dlouho a hodně vonělo

      Vymazat
  6. Docela mě udivily ty prošlé ubrousky. Jinak s obsahem bych byla spokojená. Kosmetika by mi tam vůbec nechyběla.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)