pondělí 30. září 2019

KOSMETIČTÍ ODPADLÍCI - ZÁŘÍ 2019



ELSEVE DREAM LONG ŠAMPON NA VLASY 79,90 Kč
Šampon s výbornou pěnivostí a krásnou vůní. Dá se skvěle zmáčknout a šampon se dá spotřebovat do poslední kapky. Výborně vlasy umyje, provoní a vůni v nich zanechá i celý následující den. Vlasy jsou po umytí lesklé, vypadají příjemně.

NIVEA TĚLOVÉ MLÉKO DO SPRCHY 149 Kč
Krémové tělové mléko, které se má používat ve sprše. Příjemně krémově voní a je příjemné, použít ho ve sprše a následně se nemuset natírat. Nehydratuje nějak zázračně, ale jemná hydratace zde je. Takže třeba přes léto, je to fajn věc. Člověk se nemusí natírat ničím mastným. Nicméně balení je otřesné a kvůli němu bych si to už nekoupila. Od spotřebované poloviny se absolutně nedalo vytlačovat. Musela jsem na balení ve sprše šlapat, abych něco vymáčkla. Nakonec už nešlo ani to. V balení je ještě určitě čtvrtina produktu, ale nejde ven ani za nic. Za mě je balení absolutně nedomyšlené a otřesné. Kazí to celý dojem z produktu.

SEBAMED - INTIMATE WASH 159 Kč
Sebamed je značka kosmetiky, kterou jsem chtěla vždycky vyzkoušet. A tak jsem byla ráda, že se mi díky DM boxu dostala do rukou intimní emulze této značky. Bohužel musím hned na začátek začít negativně. Balení mi nevyhovovalo. Nemělo žádnou "stopku" při nalévání, takže jste si chtě nechtě na ruku vyplácly zbytečně hodně produktu. To je opravdu na prd. Co se týče emulze, je jemná, dobře myje a nedráždí. Bohužel mi ale nesedí vůně. Nemůžu si pomoct, ale při každém mytí jsem cítila vůni kopru. Když si čuchnete k protuktu opravdu důkladně, možná to ucítíte. Mě to vadilo. Nekoupila bych si znova tuto emulzi. Účinky jsou sice dobré. Nicméně balení na nic a vůně na nic.

STANI CHEFS ICY MOJITO PEELING 138 Kč
Tento produkt doporučuji na léto. Má krásnou a svěží limetovo mátovou vůni Mojita. Překrásně ve sprše chladí. Má drobná hrubší zrníčka, která jsou mi ale příjemná. Tvoří při masáži pěnu, takže pokud nechcete, nemusíte pak používat sprchový gel. Krásně zjemní pokožku.


GOLDEN ROSE PURIFYING TONIC 116 Kč
Příjemné pleťové tonikum, které jsem používala po ránu. Výborně pleť vyčistí. Jemně štípe, ale nic hrozného. Pleť nezanechává podrážděnou. Má pěkné balení a příjemně voní. Nelepí.

FA PURPLE PASSION DEO VE SPREJI 44,90 Kč
Tohle je zaručeně jedna z nejpovedenějších vůní, které jsem od Fa ve formě deo spreje měla. Překrásná vůně, kterou cítíte hodiny po nastříkání. Poměrně dobře ochrání proti nepříjemnému zápachu a krásně provoní.

BALEA - SPREJ NA NOHY A BOTY 44,90 Kč
Sprej má překrásné balení. To Balea prostě umí, to se musí nechat. Má opravdu příjemnou svěží vůni. Líbí se mi, že sprej se dá použít jak na chodidla tak i do bot. Používala jsem ho oběma způsoby. Z bot opravdu odstranil nepříjemný zápach. Nohy ochladil, osvěžil a také působil proti zápachu.

WELEDA - SKIN FOOD 258 Kč
Tento krém jsem před nějakou dobou zhejtovala. Nicméně teď se ke mě v boxu dostal znovu a tak jsem mu dala ještě jednu šanci. Tentokrát jsem ho používala pouze na ruce a to v silné vrstvě a na noc. Musím uznat, že mi docela vyhovoval. Příjemně vyživuje nehty i kůži. Má zajímavou bylinnou vůni. Je super, že má plastové balení a ne to hliníkové, dá se totiž lépe vytlačovat.


GOLDEN ROSE - MIRACLE LASH MASCARA 40 Kč
Opět jedna z těch nejlepších řasenek, kterou jsem měla. Psala jsem vám o ní už mnohokrát. Je skvělá. Skvěle prodlužuje. Neslepuje, naopak úžasně oddělí řasy. Je výborná!

ESSENCE - YOU BETTER WORK! MASCARA 72 Kč
Nemyslela jsem si, že řasenka bude nějak zázračná, když jsem si ji kupovala. Ale stejně mě něčím zaujala a tak jsem si ji vzala. O to větší překvapení to pro mě bylo. Skvěle odděluje řasy, úžasně je prodlouží a i zahustí. S touto řasenkou jsem byla nadmíru spokojená a s čistým svědomím mohu říct, že je to jedna z těch nejlepších, jaké jsem měla.

AVON - EVE CONFIDENCE A EVE TRUTH 89,90 Kč / kus
Řekla jsem si, že bych ráda eliminovala svou sbírku voňavek a tak jsem si vyřadila několik vůní, které chci dopotřebovat. Povedlo se mi spotřebovat dvě miniatury. Eve Confidence je jedna z mých top vůní, je naprosto nádherná a vydrží vonět opravdu dlouho. Eve Truth je vůně jemnější, spíše květinová, ale taky moc příjemná. Více se mi však líbí Eve Confidence.


JARISCHŮV ROZTOK 150 Kč
Jedna z nejlepších věcí na dočištění pleti. Nedráždivá voda, která zanechá pleť čistou, jemnou a napomáhá předcházet nedokonalostem. Navíc je velmi levná.

NAOBAY - MICELÁRNÍ VODA 430 Kč
Micelární vodu jsem objevila díky LookFantastic boxu. Líbí se mi její jednoduché balení z plastu, který se dá jednoduše zmáčknout. Micelární voda má příjemnou jemnou vůni. Pleť ani oči nedráždí, nevysušuje ani nelepí. Odličuje poměrně dobře. Nicméně neodličuje bleskurychle jak jsem u jiných produktů zvyklá. I tak jsem s ní byla spokojená a nemám co bych jí (až na to méně rychlé odlíčení) vytkla.

ORIFLAME - HYDRA MATTE REFINING NIGHT CREAM FOR OILY SKIN 214 Kč
Za mě absolutní top krém na léto. Nikdy jsem neměla tak dobrý gelový krém. Věnovala jsem mu i samostatnou recenzi u mě na blogu. Skvělě hydratuje. Vůbec nelepí. Výborně se vstřebává a pleť zanechá matnou a krásnou. Pleť nezatěžuje. Je úžasný na léto. Tohle si koupím na příští léto určitě zase. Navíc krásně jemně voní.

LOREAL - PURE CLAY GLOW MASK 249 Kč
Pleťová maska měla červenou barvu a obsahovala drobná peelingová zrníčka. Pleť opravdu pěkně vyčistila, jemně projasnila a díky zrníčkům udělala i příjemný peeling. Maska nevyčistila pleť úplně do hloubky tak, jako jiné masky této značky. Díky tomu mi přišla asi "nejslabší" ze všech variant, které jsem měla. Nicméně i tak je moc dobrá a mohu ji doporučit. Na jemné vyčištění pleti a projasnění je to fajn volba.


TONYMOLY - TEA TREE MASK SHEET SKIN SOOTHING 25 Kč
Maska hodně smrdí. Je hodně vlhčená, nesjíždí, neštípe. Po sundání pleť mírně lepí. Ale pleť je hodně lesklá. Tahle maska mě nezaujala.

FREEMAN PLEŤOVÁ MASKA LEVANDULE 69,90 Kč
Maska má skvělé plátýnko. Jemně a příjemně voní, hezky na pletí drží a dobře hydratuje. Pleť po sundání nelepí a je příjemně hydratovaná.

GARNIER MOISTURE+ EYE TISSUE MASK 69,90 Kč
Výborné osvěžující proužky masky pod oči. Skvěle chladí. Oční okolí projasní, hydratují a celkově vypadá lépe ihned po první aplikaci. Super věc. Jen škoda té vysoké ceny.

IMAGES - HA HYALURONIC ACID MASK 15 Kč
Maska skvěle přilne k pleti. Jemně štípe. Hodně dobře drží a je skvěle vlhčená. Pleť po sundání nelepí, je příjemně hebká a matná.


DIADERMINE LIFT+ PLEŤOVÁ MASKA 99 Kč
Maska má příjemnou vůni. Pleť je po aplikaci vypnutější. Maska nesjíždí, je hodně napuštěná tekutinou. Velmi příjemná.

VOLLARE - PEELING A MASKA NA RUCE 15 Kč
Opravdu skvělý peeling a maska na ruce. Peeling ruce zjemní a připraví je na následnou péči masky. Maska byla hodně vyživující. Ruce hodně hydratuje, vyživuje a navíc jsem si všimla, že nehty zůstaly vyživené a byly krásně hydratované i několik dní po aplikaci.


A´PIEU NÁPLAST PROTI MENSTRUAČNÍM BOLESTEM 49 Kč
Náplasti jsou maličké a skvěle se vejdou na oblast podbřišku, kde nejčastěji bolest pociťuji. Příjemně hřejí. Na mě ale málo. Já mám ráda, když mám na podbřišku v tomto období něco opravdu horkého. Navíc nevydržely hřát dlouho. Tolik hodin, jak tvrdí na obalu, určitě nehřály. Intenzivní hřejivost jsem cítila první hodinu. Více určitě ne. Jinak drží dobře nalepené na kůži.


GARNIER MOISTURE COMFORT TISSUE MASK 59 Kč
Maska výborně přilne na pleť a dobře drží. Pleť je po sundání masky hydratovaná, ale bohužel docela lepí.

FABERLIC - FACE MASK VÝŽIVA S MAKADAMIOVÝM OLEJEM 39,90 Kč
Maska je hodně vlhčená. Má výborné plátýnko. Skvěle přilne k pleti. Úžasně pleť vyživuje a zmatní. Vůbec nelepí. Pleť zanechá moc krásnou.

BLING POP PUMPKIN FACE MASK 29 Kč
Maska má výbornou velikost. Sedí na obličeji akorát, nikde zbytečně moc nepřečuhuje. Bohužel na pleť úplně dobře nepřilne. Má zvláštní vůni. Po sundání je pleť příjemná a nelepí.

FOODAHOLIC POMEGRANATE FACE MASK 29 Kč
Absolutně to nejhorší plátýnko, které jsem na tomto typu pleťové masky měla. Už při vyndávání se roztrhlo a následně i při rozkládání masky se roztrhlo. Roztrhlo se nejprve dole a potom nahoře. Strašné.  Docela dobře na pleti drží a má příjemnou vůni. Pleť po sundání jemně lepí.


YANKEE CANDLE - WILD MINT VONNÝ VOSK 48 Kč
Vůně vosku jako takového je příjemná a svěží. Ale bohužel neprovoní prostor takřka vůbec. Za mě určitě ne.

ELEMIS PLEŤOVÝ KRÉM 359 Kč
Pleťový krém, který voní jako nějaké mořské řasy. Má gelovo-krémovou konzistenci. Výborně se roztírá. Na pleti jemně poštipkává, ale neni to nic hrozného. Pleť opravdu velmi dobře hydratuje a zmatní. Když se na krém nanese makeup, vydrží déle matný a krásný. Super kousek. Až jsem se divila, jak nádhernou pleť dělá. Měla jsem jej v LookFantastic boxu.


ESSENCE MAKE ME BROW ŘASENKA NA OBOČÍ 69,90 Kč
Výborná řasenka, která je skvělá na pročesání i zafixování obočí. Zajistí krásný tvar a fixaci obočí po celý den. Nemám co tomuhle produktu vytknout, je skvělý. Mám už po několikáté.


ZNÁTE NĚJAKÝ Z PRODUKTŮ?



16 komentářů:

  1. Jé, připomněla jsi mi, že bych si chtěla koupit nějaké svíčky na zimu. :D :)

    OdpovědětVymazat
  2. Deam Long teď používám, je fajn, vůně Eve Confidence a Eve Truth mám taky, líbí se mi tahle sympatická minibalení, že nemusím kupovat rovnou plné balení. Deodoranty od Fa už jsem dlouho neměla, nějak mi nesedí, štípou mně v podpaží.

    OdpovědětVymazat
  3. Řadu Dream long chci vyzkoušet už hrozně dlouho, slyším na to samou chválu. :))

    OdpovědětVymazat
  4. Tý jo, těch spotřebovaných masek :-o. Jinak neznám vůbec nic - tedy v tom smyslu, že bych to měla vyzkoušené (některé produkty jsem v regálech viděla)

    OdpovědětVymazat
  5. moc krásný :) taky budu brzo dělat tenhle článek. :) mám stejné umělé listí z ali! :D už po celém baráku, teď sháním takové ty umělé řetězy vánocní co rozvvěsis po zabradli

    OdpovědětVymazat
  6. Eve confidence je naprosto úžasná vůně, já měla tohle malé balení, ale i velkou vůni. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  7. Tyjo, musím říct, že používáš produkty, které já buď neznám nebo jsem je nikdy nevyzkoušela. :)) A přiznám se, že o těch menstruačních náplastech slyším poprvé. :)

    wonderful-time.blog.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)