úterý 15. října 2019

BRANDNOOZ BOX - ZÁŘÍ 2019

Krásný den vám všem! Jak se máte při úterý? Včera bylo krásně. Bylo kolem dvaceti stupňů, trochu svítilo sluníčko a celkově bylo nádherné počasí. Všude popadané listí, zažloutlé listy stromů, mírný větřík a do toho jemně pálilo sluníčko. Včera bylo zkrátka ukázkově a nádherně. Musím vám přiznat, že já už postupně dokupuju vánoční dárky. V podstatě už mám skoro všechno a pro všechny, za což jsem velice ráda. Nesnáším totiž ten předvánoční boj v obchodech, kde jsou samé fronty a lidi, kteří se přes sebe cpou. Tak jsem tomu opět stihla předejít, což je skvělé. Pak si dárky už jen zabalím a bude to. Super! 

Nicméně se vrátíme k dnešnímu článku, který se týká brandnooz boxu s názvem "back to school". A co se v něm ukrývalo a jak jsem s obsahem spokojená?



1. BOMBUS RAW ENERGY MARACUJA AND COCONUT 25 Kč
Tyto tyčinky mám moc ráda, tudíž když jsem tyčinku v boxu zahlédla, velice mě to potěšilo. Ještě jsem ji nestihla vyzkoušet, ale už se na to chystám a těším.

2. MENTOS PURE FRESH 13,90 Kč
Mentos žvýkačky jsou v boxu již po několikáté. Jsou fajn a dobré, ale už bych je v boxu znovu mít nemusela.

3. BLINK BONBONY 37 Kč
Bonbony mají opravdu nádherné balení. Krásná malá kovová krabička, která má na kraji třpytku, která vypadá jako takový malý "diamant". Balení je opravdu povedené. Já mám variantu s mentolovou příchutí a musím uznat, že mi tahle varianta opravdu hodně chutná. Navíc je to skvělá věc jen tak do kabelky, na osvěžení v ústech během dne.

4. PEDRO FRUJTY SUPER ŽELÉ OVOBOBULE 14,90 Kč
Konečně jsem v boxu našla nějaké želé bonbony. A dokonce dvoje. Tyhle ovobobule jsou skvělé. Opravdu výrazná, příjemná chuť. Navíc želé je takové "pevnější", což mě osobně velmi chutná.

5. PEDRO FRUJTY SUPER ŽELÉ OVOPLÁTKY 14,90 Kč
Plátky mají výbornou chuť. Byla jsem moc překvapená tím, jak dobré jsou. Určitě skvělá novinka. Mňam!


6. BIX TO MILK 39,90 Kč
Tak tohle bylo na první zkoušku fail. Vzala jsem si tyčinky jako svačinu, nicméně jsem si málem vylámala zuby. Je to extrémně tvrdé.. Potom jsem si přečetla, že se to má nalámat do jogurtu či mléka. To už je určitě lepší varianta, ale zatím jsem neměla odvahu, vyzkoušet to.

7. CACAOLAT NOIR cena neuvedena
Naprosto vynikající kakaový nápoj. Není přeslazený, je cítit vysoký podíl kakaa. Naprostá dokonalost!

8. JIHLAVANKA CAFE ARABICA 99,90 Kč
Je super, že je v boxu nějaká káva. Já ji sice nepiju, ale to vůbec nevadí. Má moc pěkné balení a dle popisu mě zaujala. Tudíž poputuje někomu do dárkového balíčku s jídlem, který budu dělat. Věřím, že si na ní někdo moc pochutná!

9. GRANKO NÁPOJ cena neuvedena
V porovnání s předchozím kakaovým nápojem je to slabota. Nicméně když budu produkt hodnotit samostatně, je dobrý. Zkrátka dobré, chutné kakao. Ale určitě mi více chutná předchozí a více kakaová varianta.



Já osobně hodnotím box 5/5. Tentokrát se mi opravdu líbí! No a tady ve fotce výše máte ukázku toho, jak pokaždé dopadne krabice. Vždy si mi do ní lehne kočka. A je jí úplně jedno, že mám produkty srovnané a připravené k nafocení. A nebo že chci prázdnou krabici vyhodit. Prostě nemám šanci udělat s krabicí naprosto nic. Zkrátka kočka a krabice. Co víc dodat.

JAK SE VÁM LÍBÍ OBSAH?

www.Brandnooz.cz



10 komentářů:

  1. Já tentokrát moc nadšená nebyla - přišlo mi málo produktů i relativně nízká hodnota. Navíc nepiju kafe...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to kafe využiju jako dárek takže mi to nevadí :)

      Vymazat
  2. Celý obsah boxu vypadá skvěle! :))

    OdpovědětVymazat
  3. Moji reakci na box můžeš vidět v mém článku....jsem na tom jako Stáňa :-)

    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
  4. Bonbonky a mlíčko, mňaaam. ♥

    wonderful-time.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Já na tyhle typy boxů moc nejsem, raději si sama koupím, co mám ráda. Ale třeba mému příteli by se to podle mě líbilo, hlavně pokud by byl box plný sladkostí nebo v něm byl rum :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D to já mám zase ráda překvápka, i když ne vždy se povedou

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)