sobota 30. listopadu 2019

BRANDNOOZ BOX - LISTOPAD 2019

Krásnou sobotu vám všem! Dnes pro vás mám recenzi brandnooz boxu, který mi před několika dny přišel. Musím říct, že na tento brandnooz jsem se moc těšila a myslela jsem si, že bude vyloženě vánoční. Bohužel vánoční nebyl, což jsem byla trochu zklamaná, nicméně i tak mě hodně produktů potěšilo a chtěla bych vám ukázat, co jsem v boxu našla tentokrát.


JOYA BIO KOKOSOVÝ NÁPOJ 24,90 Kč
Kokosový nápoj jsem musela hned vyzkoušet, protože tyto typy nápojů mám velmi ráda. Za tento produkt jsem byla moc ráda. Je vynikající. Opravdu jsem ráda, že jsem zase vyzkoušela díky boxu něco nového a moc dobrého :)

SMINT CLEAN BREATH 49,90 Kč
Opět vynikající věc. Skvělé a hodně svěží bonbony, které zanechávají opravdu hodně svěží dech a pořádně protáhnou i nos. Já mám v plánu je nosit v kabelce, protože se mi občas stane, že je mi od tlaku špatně a pomáhají mi tyto "větrové" bonbony a žvejky. Jeden si dám a hned mi bude lépe.

LIPTON BIO ZELENÝ ČAJ 44,90 Kč
Skvělá věc do boxu. Rozhodně chválím. Bohužel mi zelený čaj snižuje tlak, takže ho přenechám mamce, ale i tak chválím tento produkt. Jsem ráda, že v boxu byl.

KNORR HOTOVÁ POLÉVKA 69,90 Kč
Polévku jsem taky vyzkoušela. Protože se mi zrovna včera po práci nechtělo vůbec vařit. Takže jsem ji vyklopila do hrnce, přidala maličko vody a následně jsem zkusila. Byla moc dobrá, nicméně sedmdesát korun bych za ni nedala.

RACIO MINI ROLKY ČOČKA 14,90 Kč
Tyto mini rolky mi hodně chutnají. Čočkové jsem zatím neměla, tak jsem na ně zvědavá!



SEMTEX ENERGY DRINK navíc
Tento produkt byl v boxu navíc. V boxu měla být původně Hellmann´s s avokádovým olejem a nějaká verze vegan a je mi hodně líto, že v boxu tento produkt chyběl. Velmi ráda bych ho vyzkoušela. Ale četla jsem, že by měl být navíc v nějakém z dalších boxů, tak se těším!

CHOCODATE ČOKODATLE 89,90 Kč
Tohle je přesně novinka a produkt, který chci v boxu najít. Čokodatle jsem musela hned vyzkoušet. Jsou velice dobré, ale mě opravdu stačí jedna, protože jsou opravdu hooooodně sladké :)

ADRIANA TRADIZIONALE FUSILLI 39,90 Kč
Těstoviny doma využijeme k nějaké omáčce, vypadají dobře a těším se na ně.

SEDITA OPLATKY MILA 12,90 Kč
Nevím, co je kromě obalu, na této oplatce novinka, ale chutná mi i tak, takže si ji ráda dám :)

+ vzorky balzamika a kečupu a časopis



Celkově tento box hodnotím 4/5. Jsem spokojená, ale těšila jsem se na to, že tu bude něco vánočního. Škoda. To je mi líto. Nicméně i tak jsem spokojená a jsem ráda, za další super box s věcmi, které mě zaujaly a které jsem nikdy předtím nezkoušela.

*Produkt mi byl poskytnut za ZVÝHODNĚNOU CENU k vyzkoušení. NEJEDNÁ se o placenou spolupráci! 
Děkuji www.novinkyschuti.cz 

6 komentářů:

  1. Taky mne trochu zklamalo, že box nebyl vánočně laděný. Já v něm měla navíc ještě pastilky Blink a raw tyčinku - myslela jsem, že je to taky náhrada za Hellmann´s, ale možná to byla kompenzace za to, že mi minule z věrnostního programu přišly místo tří celerů jen dva :)

    OdpovědětVymazat
  2. Obsah tohoto boxu by se mi moc líbil :) Ale podobně jako ty bych byla zklamaná, že nebyl laděný vánočně :)

    Another Dominika | Ze sekáče

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je to škoda, no.. myslela jsem, že tam bude alespoň něco vánočního

      Vymazat
  3. Mila nikdy nezklame! :D A ty čočkové rolky mám doma, ale zatím jsem je ještě neochutnala, tak jsem sama zvědavá :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)