pátek 1. listopadu 2019

KOSMETIČTÍ ODPADLÍCI - ŘÍJEN 2019


NIVEA MICELLAIR EYE MAKE-UP REMOVER 125 ml (138 Kč)
Výborný odličovač očí. Jednoduše a rychle odlíčí make-up nejen z očí, ale také z celé pleti. Vždy jsem si odlíčila oči a následně jsem ho použila i na odlíčení zbytku obličeje. Funguje rychle, výborně, není drahý, vydrží dlouho a nedráždí oči ani pleť. Navíc nezanechává nepříjemný mastný povrch na pleti. Nemám co bych mu vytkla.

AROMATHERAPY ASSOCIATES LONDON REVIVE BODY GEL 40 ml (339 Kč)
Produkt jsem našla v LookFantastic boxu. Jedná se o aromaterapeutický gel na tělo. Vůně je hodně silná, hodně bylinná, ale není mi bohužel nějak moc příjemná. Pár lidem dokonce i smrdí. Gel jsem nanášela především na unavené nohy. Myslela jsem, že se mi uleví, budu se cítit lépe a nebudu mít pocit tak moc "namožených" nohou. Bohužel se nekonal žádný efekt. Jediné, co se možná konalo, je větší prokrvení nohou. Jinak jsem nezaznamenala žádný blahodárný efekt. Moc nechápu tu chválu, kterou se pyšní tento produkt. Gel mi nevoněl, navíc potom, co na kůži zaschnul, zanechával divný povlak a při chůzi jsem měla pocit divně stažené či ulepené pokožky. Za mě absolutně nepotřebný produkt, který je k ničemu.

LADY SPEED STICK PRO 5 IN 1 ANTIPERSPIRANT 65 g (59 Kč)
Nejprve jsem si myslela, že tento produkt nebude nic pro mě. Má totiž gelovou konzistenci, kterou jsem nikdy předtím u antiperspirantu neměla. Myslela jsem si, že bude v podpaží hodně lepit, ale nakonec jsem to riskla a koupila jsem si ho. Musím uznat, že jsem udělala dobře. On totiž nelepí absolutně vůbec. Skvěle se nanáší, velmi rychle zasychá, krásně voní a vůbec nelepí. Opravdu dobře ochrání proti nepříjemnému zápachu. Balení vydrží dlouho a navíc nešpiní oblečení. Za mě skvělý kousek!

RYOR SAKURA JEMNÝ SPRCHOVÝ GEL S JAPONSKOU TŘEŠNÍ 50 ml (vzorek)
Tohle je absolutně nudný kousek. Plné balení tohoto produktu stojí něco kolem stovky. Moc nechápu, proč bych si měla kupovat tak drahý sprchový gel. Navíc tento, který nic nedělá. Ani moc nepění - což já vyžaduju. Voní celkem příjemně, ale pouze v balení. Ve sprše není skoro cítit. Na pokožce vůně nezůstává. Celkově na něm není nic zajímavého a není důvod si ho kupovat znovu. I o hodně levnější sprcháče jsou o hodně lepší. Tohle se za mě nepovedlo!


LISTERINE NIGHTLY RESET 400 ml (149 Kč)
Výborná ústní voda, kterou jsem měla možnost vyzkoušet díky tomu, že jsem si zakoupila DM box. Nepálila, měla příjemnou chuť. Zanechávala v ústech svěží pocit. Balení vydrželo dlouhou dobu. Určitě doporučuji.

BALEA HAARSPRAY GLOSSY AND SHINE 3 STARK 300 ml (39,90 Kč)
Většinou si kupuju levné laky na vlasy, protože mi přijdou všechny stejné. Nikdy jsem nezaznamenala nějaký extra rozdíl a tak je mi celkem jedno, jaký lak na vlasy zrovna mám. Levné laky od Balea mám velice ráda. Dobře fixují vlasy i samotný účes. Příjemně voní, jsou levné a balení vydrží snad věky. Tento jsem měla snad rok.

IMAGES PURE SOURCE SHEET MASK LAVENDER 1 ks (21 Kč)
Maska příjemně voněla, dobře přilnula k pleti. Dobře hydratovala a po sundání pleť nelepila.

GARNIER AMBRE SOLAIRE AFTER SUN TISSUE MASK 1 ks (75 Kč)
Pleťová maska skvěle držela a byla opravdu hodně napuštěná tekutinou. Jemně příjemně voněla. Opravdu příjemně chladila, což je po opalování jistě žádoucí. Bohužel po sundání pleť hodně lepí a celkově není na dotek ani na pohled vůbec příjemná a hezká.


BALEA  SPACE GLAM PEEL-OFF MASKE 16 ml (19,90 Kč)
Slupovací masky opravdu nemám ráda. Přijde mi, že nic nedělají a celkově mě nebaví je používat. Nicméně, řekněme si to upřímně, na obaly od Balea mám slabost. A asi nejsem jediná. Tudíž jsem tuto masku v DMku opravdu nemohla nechat. Jedná se o slupovací galaktickou pleťovou masku pro normální a smíšenou pleť. Měla opravdu nádhernou metalickou světle modrou třpytivou barvu. Dala se dobře rozetřít. Po sloupnutí byla pleť viditelně hezčí, jemnější, sjednocená a příjemně "čistá". Dokonce mě z této slupovací masky ani nepálily oči. Jak se mi to u některých těchto masek stává. Takže jsem nakonec ráda, že jsem ji vzala.

GARNIER MOISTURE SMOOTHNESS EYE TISSUE MASK COCONUT WATER 1 ks (49 Kč)
Co dodat. Tohle je výborný kousek. Jen škoda, že je maska tak drahá. Výborně vyživuje oční okolí. Skvěle chladí, nesjíždí, nedráždí, hydratuje a je velice příjemná na použití.

BIELENDA KURACJA MLODOSTI EXTRAKT ZE ŠNEČÍHO SLIZU PLEŤOVÉ SÉRUM 30 ml (219 Kč)
Pleťové sérum bylo moc fajn. Co se mi na něm líbilo opravdu hodně - to je jeho balení. Luxusní skleněné balení se zlatými detaily. Nádhera. Sérum jemně vonělo. Ale velice zajímavě. Mělo absolutně minimální intenzitu vůně, ale vonělo jako drahý luxusní parfém. Přesto, že bylo "gelové", tak na pleti nelepilo. Zanechávalo pleť krásnou, jemnou, sjednocenou a celkově příjemnou na pohled. Nicméně mi vadilo, že jsem při roztírání cítila na pleti a mezi prsty "kousky zlata", které v séru plavaly. 

VIS PLANTIS AVENA VITAL CARE NOČNÍ PLEŤOVÝ KRÉM 50 ml (140 Kč)
Výborný pleťový noční krém. Má dobrou texturu, skvěle se roztírá, dobře hydratuje, zbytečně moc nemastí pleť, nedráždí a vydrží hodně dlouho. Je moc dobrý na citlivou či podrážděnou pleť.


VERONA SWEET KISSES EAU DE TOILETTE 20 ml (105 Kč)
Řekla jsem si, že do konce roku dopotřebuju všechny miniatury voňavek, které mám doma otevřené. A to z jednoduchého důvodu - vždy si je nakoupím, abych je nosila v kabelce a následně je v kabelce stejně nenosím. Protože se navoním ráno, jdu pryč. A když přijdu domů a následně někam jdu, zase se navoním. Jednoduše, nepotřebuju to s sebou tahat, tak to netahám. Vůně Verona Sweet Kisses je opravdu hodně sladká. Když říkám hodně, myslím tím opravdovou slaďárnu, která je už i na mě moc. Vůně je nádherná, hodně silná, hodně sladká a hodně květinová. Bude skvělá pro teenagerky. Ale pro mě už je to zkrátka moc. Jelikož je to toaletní voda, nevydrží moc dlouho vonět.


YVES ROCHER LE VERNIS LAK NA NEHTY 93 ARGENT PAILLETE 5 ml (119 Kč)
Tohle je jeden z nejlepších laků na nehty, který jsem měla. Skvěle drží. No, spíš - naprosto fantasticky drží. Nikdy se mi u nalakovaných nehtů (nalakovaných klasickým lakem) nestává, že by mi lak vydržel v top stavu od rána do večera - či několik dní v top stavu - to vůbec. Je zázrak, když mi lak vydrží bez oděrek do večera téhož dne, kdy jsem si nehty lakovala. Tento lak se vymyká všemu. Nalakuju si ho a můžu uklízet, drhnout sporák, drhnout sprchový kout, mýt nádobí, máchat si ruce v čemkoliv a když se večer po tom všem úklidu podívám na nehty, tak se nestačím divit. Ani kousek laku není porušený. Absolutně nechápu, jak to dělají, ale dělají to skvěle. Naprosto dokonalý a krásný lak. Možná i proto je to snad jeden z mála laků (možná jediný??), které jsem dopotřebovala do poslední kapky. A to se často opravdu nestává. 

GEL LAB BASE COAT 10 ml (25 Kč)
Na Aliexpress si kupuju Base Coat i Top Coat a jsem s nimi spokojená. Než dávat v ČR za tento produkt 350 Kč - 450 Kč, to si raději objednám z Ali a počkám si. Kvalita je skvělá. Laky na něm dobře drží. Nemám sebemenší problém.

RADOX ANTI BAKTERIÁLNÍ MÝDLO 250 ml (39,90 Kč)
Výborné a levné mýdlo. Zbytečně nevysušuje ruce, příjemně voní a je antibakteriální, což je jedině plus.


YANKEE CANDLE BLUE SATIN SASHES 623 g (779 Kč)
Když si ke svíčce přivoním, cítím klasickou pánskou vůni Adam, která mi voní už roky. Vůně je nádherná. Opravdu příjemně provoní velkou místnost. Není to bolehlav. Intenzita provonění je střední, ale dostačující. Jsem s touto svící opravdu spokojená.

YANKEE CANDLE PASSION FLOWER FLEUR DE LA PASSION 552 g (520 Kč)
Když jsem svíci poprvé zapálila, bála jsem se, že to bude propadák. Vůni jsem vůbec necítila. Po nějaké době jsem ji zhasla. Po několika dnech jsem ji opět zapálila, odešla jsem z místnosti a když jsem se do ní vrátila, bouchla mě hned do nosu překrásná květinová vůně. Ani nevíte, jak jsem byla ráda, že se "rozvoněla". Jedná se o takovou jemnější květinovou vůni. Není sladká, spíš svěží, jarní. Nakonec jsem tedy moc spokojená.

YANKEE CANDLE MOROCCAN ARGAN OIL VOSK 22 g (54 Kč)
Tento vosk od Yankee mě jednoduše nezaujal. Je to taková vůně, která neurazí, ale ani nenadchne. Hned na ni zapomenu a rozhodně si ji příště už nekoupím. Není zajímavá, není mi nějak moc příjemná. Bohužel za mě ne.

YANKEE CANDLE SICILIAN LEMON 22 g (57 Kč)
Jednou jsem chtěla vyzkoušet nějaký svěží vonný vosk. Bohužel tento neměl moc silnou intenzitu, tudíž nebyl moc cítit a neprovoněl místnost. Vůně byla celkem příjemná, ale čekala jsem více svěží, než sladkou vůni. Znovu bych si jej nekoupila.


VLHČENÝ TOALETNÍ PAPÍR HEŘMÁNEK DM 50 ks (34,90 Kč)
Jeden z mých nejoblíbenějších vlhčených toaletních papírů. Je akorát velký, výborně vlhčený, nedráždí, příjemně voní a je za skvělou cenu.

BALEA VITAL TUCH MASKE 1 ks (29,90)
Minule jsem masku měla a byla jsem s ní opravdu spokojená. Takže jsem si ji koupila znovu. Nevím co se stalo, ale maska sice výborně držela, jako minule, ale po sundání mě děsně lepil obličej. Což minule nebylo.. tak nevím, kde je chyba.



ZNÁTE NĚJAKÝ Z PRODUKTŮ?





10 komentářů:

  1. Tak tentokrát z vlastní zkušenosti neznám ani jeden (i když třeba odličovač očí od Nivey jsem na regálech v drogerii viděla)

    OdpovědětVymazat
  2. Heh, koukám, že mám na slupovací masky stejný pohled jako ty... ale jako ten obal?! Koupila bych ji taky! :D

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  3. Nemám zkušenost s ničím. Ale odličovač určitě zkusím. Teď, co jsem začala chodit do práce, a i v uplynulé době, kdy jsem si užívala zbytek prázdnin a vyrážela častěji ven, jsem se rozhodla zase víc líčit, takže se odličovač hodí. Zatím jedu ze zásob, ale hádám, že budou rychle pryč při téměř denním používání. Líbí se mi, že i když je určen na oči, dá se použít i na pleť. Nedokážu si představit, že bych měla mít dva produkty. A určitě mažu hned pro antiperspirant. To, že funguje, a navíc nedělá skvrny, zní božsky! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho používala na pleť a v pohodě, ale každýmu třeba sedět nebude. Antiperspirant je vážně super :)

      Vymazat
  4. Docela dost spotřebovanců. Já nyní neznám vůbec nic. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  5. Tak tu masku také vyzkouším. Tyhle od Balei mám moc ráda a jsem zvědavá, jaký pocit z ní budu mít já :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)