sobota 7. prosince 2019

KOSMETIČTÍ ODPADLÍCI - LISTOPAD 2019


BALEA PLEŤOVÁ VODA HYDRATAČNÍ 200 ml 24,90 Kč
Příjemná a levná pleťová voda, která pleť osvěží a dobře vyčistí. Na pleti mě tentokrát trochu štípala a příště si ji už asi nekoupím. Oblíbila jsem si více jarischův roztok, který dělá na pleti lepší službu.

ISOLDA KRÉM NA RUCE REGENERAČNÍ 100 ml 25 Kč
Krém jsem dostala od mamky, která ho dostala v práci. Nic moc jsem si od něj neslibovala. Nicméně byl opravdu příjemný. Mazala jsem si s ním ruce každý večer před spaním. Měl příjemnou konzistenci, příjemně voněl, docela dobře a rychle se vstřebával a ruce hydratoval středně dobře. 

HIMALAYA HERBALS ČISTÍCÍ PLEŤOVÁ MASKA 75 ml 95 Kč
Vynikající pleťová maska, která zasychá do tvrdé krusty. Výborně vyčistí pleť a zanechá ji jemnou a opravdu viditelně čistou a zářivou. Někdy je pleť jemně začervenalá, ale rychle to zmizí. Opravdu důkladně i do hloubky čistí - i proto to začervenání. Za mě objev roku.

BIOFRESH KRÉM NA RUCE S OLIVOVÝM OLEJEM 50 ml 46 Kč
Výborný krém na ruce, který má výbornou konzistenci a strukturu. Hodí se zejména na použití během dne. Rychle se roztírá i vstřebává, ale přesto ruce dobře vyživuje a hydratuje. Navíc překrásně voní. Používala jsem ho třeba po mytí nádobí a nebo když jsem pracovala na počítači.


ISANA PĚNA NA HOLENÍ MALINA 150 ml 29,90 Kč
Isana je za mě top značka na pěny na holení. Další výborná hutná a hustá pěna, se kterou se skvěle holilo. Má nádherný obal a krásně voní.

SCHAUMA MAGIC PEONIES FLOWER KISS ŠAMPON 400 ml 85 Kč
Šampon má nádhernou květinovou vůni. Hodně pění a krásně provoní vlasy. Zanechá je nadýchané, lesklé a dobře je umyje. Vlasy vypadají dobře několik dní, není nutné si mýt hned další den vlasy, což je můj požadavek, protože si myju vlasy cca za 3-4 dny. S tímto šamponem to nebyl žádný problém.

ISANA BALZÁM PO HOLENÍ 125 ml 49 Kč
Balzám po holení jsem si koupila v nějaké akci v Rossmannu a nejsem si jistá, zda stálá cena odpovídá té, co jsem vám sem uvedla, ale snad ano. Příjemně voněl a měl dobrou konzistenci. Nicméně na pokožce hodně lepil a dokonce i štípal. Když jsem ho nanášela po holení, tak se mi štípání samozřejmě nelíbilo a následně nepříjemně ulepená pokožka taky ne. Jednou jsem se ráno oblékala a měla jsem na nohou, které jsem si s ním předchozí noc natírala, nalepených tolik chlupů a bordelu, že jsem byla ráda za to, že jsem produkt konečně dopotřebovala.

DUSCH DAS MAGNOLIA ANTI-TRANSPIRANT 150 ml 29 Kč
Příjemně pudrově vonící deosprej. Používala jsem ho zejména v práci. A vyjádřila bych se k němu asi tak, že nenadchnul a neurazil. Ale práci odvedl dobře.


GARNIER MOISTURE SMOOTHNESS MASKA NA OČI 1 kus 49 Kč
Budu se opakovat - vynikající maska na oční okolí. Nemám ji co vytknout. Krásně osvěží, hydratuje, projasní.

GARNIER MOISTURE FRESH LOOK MASKA NA OČI 1 kus 49 Kč
Stejný názor jako u předchozí masky. Skvělá maska. Výborně drží, krásně osvěží a hydratuje oční okolí.

BALEA AUGEN TUCH MASE MASKA NA OČI 1 kus 29,90 Kč
Tato novinka mě v DMku překvapila a musela jsem ji hned vyzkoušet. Maska výborně drží, dobře osvěžuje oční okolí, jemně hydratuje a oční okolí zanechá hezčí.

BALEA TUCH MASKE MAGICAL TEAM PLEŤOVÁ MASKA 1 kus 29,90 Kč
Pleťová maska úžasně voní. Čichala jsem si k ní neustále dokola a dokola. Má překrásný obal. Výborně drží, příjemně osvěží a hydratuje. Za mě ano.


DOVE SPRCHOVÝ GEL 250 ml 54,90 Kč
Překrásně vonící sprchový gel, který výborně pěnil a pokožku těla nevysušoval. Navíc vůně z pokožky vydržela vonět i několik hodin po sprchování.

BALEA OSVĚŽUJÍCÍ ČISTÍCÍ UBROUSKY 25 ks 29,90 Kč
Výborné odličovací ubrousky. Odlíčí několik vrstev řasenky, oční stíny i makeup na obličeji. Za pár korun hodně muziky.juhz

TREND IT UP PURE PERFECTION LIP OIL 5 ml 89,90 Kč
Tento olejíček jsem si koupila ve výprodeji a velice jsem si ho zamilovala. Má skvělou texturu. Takovou olejovo-gelovitou. Nádherně se nanáší a má naprosto dokonalý a úžasný aplikátor. Asi jsem u každého nanášení vypadala jak totální blbec, ale musela jsem si s tím naprosto úžasně příjemným aplikátorem jezdit po rtech a to třeba minutu. Prostě výborně masíroval rty a byl neskutečně příjemný. Olejíček skvělý - výborně hydratoval.

BENEFIT ROLLER LASH ŘASENKA 3 g vzorek k časopisu
Jedna z TOP řasenek, jaké jsem vyzkoušela. Snad moje první "dražší" řasenka, kterou jsem zkusila. Dělá nádherné oddělené a dlouhé řasy. Skvělý kartáček i konzistence. Topka!


DR SANTE KERATINOVÝ KONDICIONÉR 200 ml 44 Kč
Kondicionér měl příjemnou jemnější vůni. I když jsem si ho dala na vlasy hodně, tak vlasy nezamastil, což je velké plus. Vlasy dobře hydratoval a zanechával je uhlazené a lesklé. Je to takový klasický průměrný kondicionér. Neurazil, ale ani mě extra nenadchnul.

WILKINSON INTUITION HOLÍCÍ STROJEK 1 ks 139 Kč
Holící strojek má na své hlavici i mýdlo, které počas holení pění a holení tak má jít snáz. Nevím proč, ale mě to mýdlo někdy dost štípalo při holení. Se strojkem se ze začátku pracovalo dobře a byla jsem s ním hodně spokojená, ale po pár použitích se s ním pracovalo už nic moc. Navíc na mýdle na hlavici zůstávaly nachytané chlupy a když jsem se je snažila smýt, tak zbytečně ubývalo mýdla.  Což je docela kontra-produktivní. Je to zajímavá věc a zezačátku super holítko. Ale asi upřednostním příště jiná holítka. Nicméně mám okolo sebe dost lidí, kterým vyhovuje a jsou nadmíru spokojení!

MAYBELLINE LASH SENSATIONAL ŘASENKA 9,5 ml 189 Kč
Tuto řasenku miluju. Nicméně nevím co se stalo, ale tato konkrétní byla úplně na prd. Opravdu nevím, kde nastal problém. Řasenka mi řasy neskutečně slepovala, vůbec neprodlužovala a byla k ničemu. Nepomohlo ani když trochu vyschla, což jinak vždy pomáhá. Asi vadný kus. Je to jedna z mých neoblíbenějších řasenek, ale po této zkušenosti se ji už bojím znovu pořídit.

BALEA MASKE GOLDEN MILK 16 ml 12,90 Kč
Maska voněla jako máslový krém do dortu. Naprostá lahoda. Poprvé jsem ji zkoušela na obličej, který dobře hydratovala a zanechala ji vláčnou a pěknou. Druhou půlku jsem vypotřebovala jako masku na nohy a i tak byla příjemná.


YANKEE CANDLE BERRY TRIFLE 59 Kč
 Moje je TOP a jedna z nejoblíbenějších vůní. Úasná sladká malinová vůně, která je velmi intenzivní i ve velkých místnostech.

LOCCITANE SHAVING CREAM vzorek
Krém měl příjemnou vůni i texturu. Dobře se roztírá a skvěle se s ním holí. Za mě určitě fajn produkt.

YVES ROCHER NUTRITION NOURISHING BODY LOTION vzorek z adventního kalendáře 2018
Vzorek jsem se konečně po dlouhé době odhodlala vyzkoušet. A byl strašný a jsem ráda, že jsem mléko konečně dopotřebovala. Tělové mléko (i přes to, že má ještě asi dva roky do data spotřeby) strašně smrdělo. Ta parfemace byla naprosto příšerná a hnusná. Po rozetření jemně lepilo a celkově ten smrad byl asi to nejhorší. Rozhodně nedoporučuji.



JAKÁ JE VAŠE SPOTŘEBA ZA LISTOPAD?

14 komentářů:

  1. S riasenkou mám tú istú skúsenosť a už ju nekupujem. Veľká škoda...
    Pekný večer,
    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda, tak to mě docela překvapuje.. že by to nějak inovovali a bylo to na prd už jo? Zajímavé.

      Vymazat
  2. Tak se přiznám, že neznám nic, byť toho tu máš tento měsíc fakt hodně. Jen mám pocit, že to tělové mléko od YR v klasickém balení dostala jako dárek k nákupu a mám ho někde doma. Budu se po něm muset mrknout, jestli je to fakt ono a jestli mi taky nebude vonět.
    Pokud jde o spotřebu, tak ještě za listopad prosinec udělám dvouměsíčník a od Nnového roku možná přejdu taky na měsíční frekvenci. Možná jsou lepší kratší články časteji... Ještě uvidím

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jsem zvědavá co na něj řekneš. Buď mám vadný kus a nebo nevím kde je chyba, ale ten smrad se nedá.. :D

      Vymazat
  3. Ta řasenka taky patří mezi mé oblíbené, takže mám teď docela obavu jít do dalšího balení.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Několik let zpátky jsem vypotřebovala možná tak 3 balení té masky Himalaya Herbals. Ale přiznám se, že mi docela smrděla a nelíbilo se mi složení. Lash Sansational jsem měla v plánu si pořídit, ale teď docela váhám. Jinak pěkná spotřeba :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Nevím co se s tou řasenkou stalo, ale slečna výše píše stejnou zkušenost, tak nevím..

      Vymazat
  5. No ty jo, to je skvělá spotřeba. Krémy na ruce jsou za mě top právě od Loccitanu. ☺♥
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krém na ruce jsem zatím od této značky neměla :)

      Vymazat
  6. Tak tu řasenku od Benefitu bych ráda vyzkoušela, teď už dlouho hledám takovou, která by mi maximálně vyhovovala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ji mohu doporučit, je skvělá! :) Zkus miniaturku a uvidíš

      Vymazat
  7. Masku od Himalay jsem něměla, ale s tou kosmetikou mám zkušenosti a musím říct, že jsou velice kladné.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)