středa 1. ledna 2020

BALEA ADVENTNÍ KALENDÁŘ 2019 - DRUHÁ POLOVINA


Vítám vás u prvního článku v roce 2020! To to zase uteklo. Klasická a nesmrtelná hláška, která mě však každým rokem děsí víc a víc. Protože mám pocit, že každý rok ten čas utíká čím dál tím rychleji. Před chvílí byla oslava roku 2019 a teď už tu máme rok 2020. Neuvěřitelné. Vím, že víc lidí to má tak, že jim to přijde čím dál tím rychlejší. A já jsem jedním z těch lidí. Je to opravdu jízda.  Nechápu, jak to může tak rychle utéct. Nicméně se už moc těším na jaro, trochu i na léto (ale rozhodně ne na ty velké tropy, fuj) a pak na podzim. A samozřejmě i na Vánoce, ale to už předbíhám. Takže zpět k dnešnímu článku. Dnes vám chci ukázat, co se nacházelo v druhé polovině adventního kalendáře Balea  pro rok 2019.
  • hvězda do koupele
  • sůl do koupele
  • peeling
  • chladivé polštářky na oči
  • tělové mléko
  • sprchový gel
  • mycí gel na obličej
  • tělový peeling
  • vlasový kondicionér
  • micelární voda
  • balzám na ruce a nehty
  • peeling na nohy


S adventním kalendářem Balea 2019 jsem nesmírně spokojená. Nemohu vytknout absolutně nic. Každý produkt, který v kalendáři byl, využiju. Využiju i sůl do koupele a podobné produkty - jednoduše si to hodím do lavoru při pedikůře. Takže nemusím mít ani vanu na to, abych celý obsah využila. Musím uznat, že se produkty povedly. Mají převážně nádherné vůně. Navíc mají překrásné obaly. Je vidět, že někdo nad obsahem opravdu přemýšlel. Jsou tam skvělé kousky a nelituji ani koruny, kterou jsem do kalendáře investovala. Ještě jednou pro jistotu připomínám, že stál 399 Kč.

Příští rok bych si ráda koupila nějaký "dražší", protože bych chtěla prozkoušet nějakou kosmetickou značku, kterou kupříkladu vůbec neznám. Zaujal mě kalendář Lumene, Nuxe a podobné. Ale je taky dost dobře možné, že skončím opět u Balea. Protože produkty Balea mi většinou vyhovují. Kalendář mě potěšil a jelikož využiju vše a je to o hodně lepší kalendář než kupříkladu ten, co jsem měla od Yves Rocher, možná skončím zase tento rok u něj, tak uvidíme :) Nebo si koupím čokoládový a je to! 

Dejte mi, prosím, vědět - jaký nejlepší adventní kalendář jste měli? Ráda bych načerpala nějakou inspiraci na tento rok :)


8 komentářů:

  1. Já si kupuju adventní kalendáře čajové, takže ode mne inspiraci asi nenačerpáš. Ale uvažovala jsem letos i o tom od Baley, co jsi měla ty. Možná příští rok, protože obsah nevypadá špatně a cena je taky celkem OK.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cena je podle mě právě super a obsah taky :) čajový jsem měla tento rok taky :)

      Vymazat
  2. Kalendář od Balei mě letos potěšil, byly v něm super produkty! :) Jinak ti přeji jen to nejlepší do nového roku 2020! :))

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jo, líbí se mi, jak jsou všechny produkty k sobě sladěné, má to dost kouzlo! :)
    Tak s tím ti asi neporadím, já mám vždycky "jen" ty čokoládové-.-"

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, já teď čoko neměla, ale možná si nějaký příští rok pořídím! :)

      Vymazat
  4. Nad kalendářem jsme s kamarádkou uvažovaly, nakonec jsme ho nekoupily. Ale produkty z něj vypadají opravdu dobře.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)