středa 15. ledna 2020

POVÁNOČNÍ VÝPRODEJ NA YANKEE CANDLE



Krásnou středu vám všem! Každý rok čekáme s mamkou na povánoční výprodeje na Yankee Candle, abychom doplnili zásoby svíček a vosků. Vždycky se na výprodeje moc těším a beru to jako takovou hezkou tečku a třešničku na dortu za Vánoci. Většinou využiju některé finance, které dostanu právě na Vánoce, za pár svíček a vosků. Za plné ceny na Yankee nenakupuju. Vždy čekám na nějakou akci či slevu a nebo právě výprodej. Za plné ceny bych tam nenakoupila. Už tak mi ty vosky a svíce přijdou hodně drahé. Ale je zase pravda, že jsou kvalitní a opravdu většina z nich provoní i velké prostory, o což mi jde. A teď vám už ukážu, co hezkého jsem si v povánočním výprodeji vybrala!



Vybrala jsem si dvě svíce. Jedna by měla být dle jejich popisu - jedna z nejpovedenějších vůní od Yankee, což mě nalákalo. A protože jsem si v poslední době začala užívat stromové a jehličnaté vůně, nemohla jsem tam nechat ani svíčku, která připomíná les plný borovic. Alespoň to ze svíčky cítím. Pro někoho je to klasická "záchodová" vůně, ale mě tyto vůně v poslední době hodně vyhovují a uklidňují mě a pálím je ráda. Chtěla jsem si vzít svíček více, ale bohužel mě nezaujala už žádná další, která tam byla. Takže jsem si zvolila jen tyto dvě. Řekla jsem si, že to nebudu lámat přes koleno a brát si zbytečně nějakou další, kterou bych si vzala "donuceně" a nemusela by mi vonět.

Co se týče vosků, vybrala jsem si pár, které mě zaujaly. Opět zde jsou nějaké trochu nasládlé, nějaké vánoční a nějaká ta stromovka. Určitě budu moc ráda, když mi napíšete, jestli taky čekáte na povánoční výprodeje na nějakém e-shopu a těšíte se na ně každý rok?


MÁTE RÁDI YANKEE CANDLE A JAKÁ JE VAŠE TOP VŮNĚ? 

18 komentářů:

  1. Yankee miluji! :) Mám ráda Christmas Cookie a Rainbow Cookie, ale v poslední době jsem si oblíbila i ty lesní, tak třeba si taky něco objednám :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  2. YC mám moc ráda, ale letos jsem výprodejům odolala, něco jsem dostala k Vánocům a mám dost zásoby, tak to nechci moc hromadit. Perfect Tree jsem neměla, ale jinak z těch vosků mám ráda všechny, které sis pořídila.

    OdpovědětVymazat
  3. Nic jiného doma ani nepálím. Je fakt, že mi taky přijdou jejich svíčky dost drahé, takže taktéž nakupuji jen ty, které mají ve slevě. Jen já nejprve vyzkouším votivku a podle ní se rozhodnu, zda půjdu do velké svíčky.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je dobrý nápad, já většinou beru hned svíci a to tu velkou a někdy na to doplatím, že je pak nic moc.

      Vymazat
  4. Milovala jsem hrušku s brusinkami, ale už se nevyrábí :(

    OdpovědětVymazat
  5. Já na vůně používám spíš aromaolejíčky do vody v aromalampě než vosky nebo svíčky. Voním hlavně v práci, doma pálím spíš kvůli atmosféře a to vystačím většinou se svíčkami bez vůní. Y.C. jsem ještě nikdy neměla :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tyhle svíčky mám samozřejmě ráda, to snad ani jinak nejde, ale nikdy jsem je moc nezkoumala. Kamarádka má nějakou skořicovou a doma máme vanilkovou. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Yankee svíčky jsem vždycky milovala, zvláště ty s vánočními vůněmi! :))

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, já jsem taky objednávala svíčky ve vánočním výprodeji a ještě váhám, jestli neudělat ještě jednu objednávku, protože už se objevily jarní novinky které se mi líbí všechny. Mojí nejoblíbenější vůní je Sun Drenched apricot rose:-) Určitě bude o objednávce brzy článek na blogu ciculka.cz:-)
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  9. Já kupovala na Notinu před Vánoci a dívala jsem se, že po Vánocích tam mají také některé levnější. Každopádně přes tyto Vánoce se mi nahromadilo tolik svíček a před Vánoci i několik vosků, že bych další momentálně už ani snad nechtěla. Jsem zvědavá kdy to vypálím. :) Jinak je fajn i H&H.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)